- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Jelentem megoldódni látszódik a probléma.
Előbb mégegyszer nekifutottam a google-vel a megoldásnak és találtam egy fórumot, ahol hasonló problémáról esik szó,csak ott azt írták, hogy elveszíti a jelet.
A megoldás: az Intel Centrino 1030-as valami új dolgot használ,(nem sikerült lefordítanom annyira)
Lényeg a lényeg, hogy hiába van nekem N-es routerem, a 1030-as kártyának a beállításainál át kell állítani azt a részt, hogy nem engedélyezem az N-es működést.
Azaz most csak G-ként működsik, viszont kutya baja.
Ez azért kurva nagy szívás, mert ezek szerint feleslegesen járt szervízben, hiszen ugyanolyan hibával jött vissza és nem is állították át, valszeg nekik a benti rendszerükkel működhetett.
Na most újra felteszem rá a 64 bites verziót és megnézzük azzal is.
Akinek ezek után van ötlete, hogy milyen drivert tegyek fel,amivel működik normálisan N-esként is, kérem jelezze. -
mutyi
senior tag
Bárcsak így lenne,de sajnos a 32 bites Win 7 alatt sem jó.
Közben az is fura, hogy feltettem rá egy Centrino Wireless N 6230-as drivert,de csinálta a szokásos kis csomagveszteségét, majd ötletet kapva feltettem egy jóval nagyobb telepítőt, ami viszont Intel Wireless N 1030-nak ismerte fel és azzal is működik,de úgyanúgy.
Tuti driver probléma lesz ezek után, mondjuk azt sem értem, hogy a 6230-as driverrel miért működik ugyanolyan jól mint a 1030-as driverrel, eleve vagy össze kellett volna akadnia vagy legalább jeleznie, hogy ez nem az az eszköz.
Megnézem Everesttel még, hátha kiírná, hogy milyen eszköz is van benne valójában. -
mutyi
senior tag
Feltettem egy Ubuntut,de a 10-es verzió nem kezelte alapból az Intel Centrino wireless kártyát,így második nekifutásra egy 11-es Ubuntu Live-ot néztem meg.
Meg is lepődtem,mert a 11-es iszonyat szép lett, tiszta Macintosh feelinghe van az embernek.
No a lényeg, hogy tökéletesen működik a vezetéknélküli hálózat, semmi csomagveszteség, tökéletes minden.
Most mi a fenét kezdjek? Ezek szerint nem router, hanem Windows 7 64 bit-es rendszer alatt valamelyik driver okozza.
Most éjszak még rádobok egy 32 bites Win 7-et megnézzük azzal mit fog produkálni.
Szóval akinek van ötlete, hogy a 64 bitesnél milyen driver menjen fel,az szóljon. -
mutyi
senior tag
válasz
Bloodrayne2 #4675 üzenetére
Huhh, ez elég összetett dolog, olyan,mintha konstrukciós hiba lenne.
De akkor mitől volt jó eddig?
Ha ezt beírom a szervíznek, akkor gondolom elküldenek a k... a... ba.
Be tudnád linkelni az oldalt?
Na most nálam már cseréltek wifi modult, akkor elvileg még ezt a szűrő dolgot kellene?
Nem lehet valahogy kiiktatni szoftveresen, hogy úgy meg tudnám nézni a dolgokat? -
mutyi
senior tag
Nem akarom megbontani, hisz garis és most jött vissza tőlük és gyak ugyanaz a hiba.
Router: elkezdtem kipróbálni auto helyett manuális csatornaválasztással, de nem tűnik megoldásnak.
Ráadásul az ügyfélnél Linksys router van,nálam itthon Cisco és mind két helyen rossz, miközben mikor telepítettem neki 2-3 hónapja itt nálam,akkor tökéletesen ment.
Az a fura, hogy ha simán pingetem a routert,akkor sem tökéletes,de mondjuk rá jó, ha viszont elkezdenék bármilyen adatforgalmat, weboldal stb, azonnal csomagvesztés és jobb esetben is az egekben a válaszidő. -
mutyi
senior tag
Következő a szitu:
Dell 5110-es noti.
Minden ok vele, lan-on keresztül tökéletes a hálózat, viszont a wifi-t használva folyamatos csomagveszteség, egy weboldal is alig jön be, letöltés is 20-30 K.
Gép újra lett téve, semmi változás.
Gépet elküldtem szervízve, ma jött vissza.
A lapon az szerepel, hogy wifi modul csere, teszt ok.
Kipróbáltam és ugyanaz a hiba, gyak wifin keresztül nem lehet netezni vele.
Kiba... mérges vagyok, mert egyik ügyfelemé a noti és már elég morcos,mert még nem kapta vissza,de így mi a francot mondok neki és egyáltalán, azt sem tudom mi a baja,ha a szervíz szerint jó, pedig nem jó, nagyon nem. -
mutyi
senior tag
Van egy HP noti. Teljesen lemerült az akksija, utána rá lett dugva a töltőre és azóta nem tölti az akksit.
Valakinek ötlete mi lehet?
Felhívtuk a HP szervízt és azt mondták, próbáljuk meg hideg reseteléssel.
Ez pontosan mit takar és hogyan kell végrehajtani? -
mutyi
senior tag
Csak a legjobbakat tudom mondani az Acer szervízről és Brno-ról.
Ennél profibb supportot még nem tapasztaltam.
Felhívtam őket, jelentettem hogy hibás, kaptam egy hibakódot azzal fel kellett hívnom a futárcéget és mondanom, hogy Acer garis termék és kérték tőlem a kódot majd másnap jött a kocsi.
Délután elvitték tőlem, másnap kora reggel jött sms és e-mail hogy kiért Brno-ba. Rá két órára,hogy elkezdték a javítást, rá egy órára, hogy készen van és visszaadásra készen a futárnak. Másnap este nálam volt. Gyak 3 nap alatt kivitték,megcsinálták és visszahozták.
Azt hiszem ezt nevezik világszínvonalú kiszolgálásnak. -
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy Asus notim van és az a problémám, hogy amikor megemelem, mozgatom egyre gyakrabban kék halállal elszáll. Érezhetően amikor működik a windows, akkor is sokkal lomhább, mint eddig.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest