- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lil33
csendes tag
Sziasztok! AsusX51L laptopom 2 év körüli, nem volt gond eddig. Ma bekapcs, kék képernyő, Page fault in non paged area, 0x00000050 hiba és 0xE25kezdetű kód. Másodszorra indult, megy azóta is. Everest, teszt, nem mutat semmit, nem volt új progi telepítve rég. Az eseménynaplóban ennyi estéről, amikor kikapcsoltam: Esemény azonosítója: 1517 A Windows mentette xy felhasználó rendszerleíró adatbázisát, mert azt a kijelentkezés közben egy másik alkalmazás vagy szolgáltatás is használta. stb. Lehet ez oka? Mindenesetre hirtelen kimentettem a fontosabb dolgokat.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
lil33
csendes tag
válasz
pukkancska #2270 üzenetére
Köszönöm, hogy írtál, nem volt még, igen, biztosan ráférne, köszi. Nem nagyon merném szétszedni, az asztali gépet szétkaptam könnyebben, erre inkább majd megkérek valakit, aki gyakorlottabb benne
-
lil33
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. Asus X51L laptopom nemrég múlt egy éves, tökéletesen működött eddig, XP, böngésző, levelező, Office, semmi extra nincs rajta, de munkára használom, napi 12-15 órát megy. Két napja kékhalállal fagyott le, rég nem láttam ilyesmit, ezen a gépen soha
lehet, hogy csak túlmelegedés miatt volt? Panellakás, dögséges meleg volt, épp csak egy órája ment akkor, azelőtt tartottam szünetet. Azóta ok, semmi gond vele, az Everest szerint 67 fokos volt a CPU, ez szerintem sok (most 3 órája megy, 45 fokos), de sok helyen azt olvastam, ez még belefér. Érdemes külön laptophűtőt venni, vagy tegyek fel olyan programot rá, ami jelez, ha túlmelegszik? Egyáltalán ez lehetett? Tudom, nem túl sok info, de hátha.. Bármilyen tanácsnak örülnék, és nagyon köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest