Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Zolee11
üzenetére
Ilyennel eddig csak XP-nél találkoztam. Ez legtöbb esetben régi/nem megfelelő WinXP miatt fordul elő. Legalábbis amikről hallottam, azoknál újabb oprendszer megoldotta a dolgot. Szerintem tegyél fel egy Win7-et (nem fogja megenni az összes memóriát és az aero kikapcsolható, az is sokat szabadít fel) vagy egy másik, frissebb WinXP-t (lehetőleg ne 64 biteset).
-
válasz
vinyleone
üzenetére
volt nem is olyan rég egy nagy port kavaró ügy, miszerint bizonyos esetekben a Win7 rosszul monitorozta az akkumulátort és egyesek gépében az valóban tönkre is ment idő előtt. Mindig keveset jelzett a hiba szerint és folyton írta, hogy cserélje ki. Ilyet nálad nem írogat? Nekem ez sose jött elő és már el is ült a vihar a hiba körül, így nem tudom, jött-e szoftveres vagy BIOS javítás erre.
Szerintem se a Win7 volt a hibás azoknál, de érdemes utánajárni.
-
válasz
lamajoe
üzenetére
No, hát ha az asztalin se jobb a helyzet, akkor ez nem a noti hibája. Amúgy wifin próbálkozol? Ha router-en használsz két gépet, nem fogja mindkettő a full sávszélességet nyilván kihasználni (Sőt!). A UPC meg nem arról híres, hogy mindig minden megy 100%-os sebességgel.
Talán a router is lehet a problémás. Ha az nicns, akkor milyen a kábeles gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx