- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
morbias2 #14471 üzenetére
Milyen cpu van benne AMD vagy Intel?
Innen töltsd le a legújabb Crimson-t. Előtte az összes eddig felinstaláltat távolítsd el! Windows frissítéseit rakd fel. Majd töröld az eszközkezelőből az összes videókártyát és hagyd, hol felismerje automatikusan. Utána jöhet az AMD Crimson driver.
-
xcbiker
addikt
válasz
morbias2 #4711 üzenetére
Ez elég abszurd kérdés.
Ha megfelelően hűtöd és nem egy rossz szériájú gépről van szó akkor bármeddig.
De a notebook nem játékra való, főleg nem folyamatosan. Ésszerűbb ha arra egy asztali gépet tartasz. Igaz én sosem játszottam, mert nem köt le igazán.Bent a melóba a megjavított gépeket 1-2napig 3D-zük és ha nem f...sa össze magát akkor kapja meg az ügyfél, így tuti jót kap.
-
Gustavson
tag
válasz
morbias2 #4267 üzenetére
Helló!
Nekem is volt egy ilyen Siemensem, nálam a cooler csere megoldotta a problémát, de sajnos pont nem volt PWM-es ezért egyfolytában ment. De legalább nem sült meg a gép, ellenben eléggé hangos volt.
A hővezető rézcső lamelláinak tisztítása, és esetleg a processzor újrapasztázása is segíthet, de mindenképpen cooler cserés. Ja, kb.:10k.
Üdv! -
Lacuss20
senior tag
válasz
morbias2 #4267 üzenetére
Heló mivel fizetős a téma gari már gondolom nincs,ha bátor vagy szedd le a hátulját vagy netán egy hozzá értő ismerőssel szedjétek le nézd meg jól van e rádugva minden.
Elő fordulhat,hogy szorul a csapágy,vagy valami ilyesmi,és ha ott vagy nézd meg a típusát.Esetleg véletlen venni kéne bele akkor tudod,hogy miről lehet szó és nem biztos ,hogy 10k-ba fog kerülni plusz utazgatás....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- EliteBook 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" 3K OLED érintő Ultra 7 155U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest