- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe08
csendes tag
Na Hiren Boot-ot találtam, lesegetem erősen, de valaki segíthetne, hogy hol tudom lekérdezni, hogy működik-e a hdd csatlakozó.
-
pepe08
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem használtan egy Hp pavilon dv6000-es gépet.
(Compaq presario 6000-el megegyezik)
Ma egész éjjel ment, reggel meg nem tudtam vele mit csinálni.Pontos tünet:
Bekapcsolom, világít rajta az sd kártya olvasó lámpa, meg a wifi lámpa és nem indul a monitor.
5-ből egyszer sikerül úgy elindítani, hogy nem égnek rajta ezek a lámpák és akkor betölt a POST.
Innen választhatok, hogy BIOS-ba megyek vagy honnan induljon az op.rendszer, de nemtudom, hogy a vinyó is elszállt, vagy csak az alaplap szivat és nem ismeri fel a vinyót.
Mindenesetre a vinyót nem tudom kipróbálni, mert ez a HP-s valami külön csatlakozós.
Próbáltam USB-s vinyóról másik XP-t indítani, XP töltőképig el is jutott, de utána kékhalál.Tudtok javasolni, valami Portable Xp-t, vagy akár Win 7-et amivel megtudom nézni, hogy legalább betöltene-e a gép?
Vagy valami jó Hiren Boot cd-t amivel le tudom ellenőrizni a gépet?(Ha veszek egy másik vinyót, és az alaplapi csatlakozó hibás, akkor feleslegesen lesz két vinyóm is, ezért még nem akarok venni. Egyébként valami alaplapi hibára tippelek.)
Tippet vagy valami segítséget kérnék!
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- DJI topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest