- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morbias2
aktív tag
Amúgy rákötöttem tv-re a laptopot és ott semmi vibrálás meg ugrabugra nincsen... szal a kijelzővel van valami kontakt hiba.
-
morbias2
aktív tag
-
morbias2
aktív tag
válasz
Ciccuka #14593 üzenetére
Nem értem, mert volt párszor, hogy függőlegesen becsíkozódott az egész kijelző! Futtattam külön progikat meg letiltottam felváltva a vga-at a gépbe, de sem a teszt semmi más hibát nem írt a vga-k ra. Gari van rá, de külföldön vagyok és nem tudom, hogy itt is elvihetem-e szervizbe... hmmm
köszi a segítséget... -
morbias2
aktív tag
Hali!
Valaki tud abban segíteni, hogy a laptopom kijelzője vibrál/ugrál random az mitől lehet? Nem régi a lapos és nem értem mi lehet az oka.
Köszi.
üdv
m2 -
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Hp envy m6 laptopm amivel az a gond, hogy ha a dedikált vga drivert felrakom (amd 7xxx) újraindításnál kékhalál lesz belőle. Ha letiltom a winbe és a intel hd integrált kari használom, akkor viszont semmi baja a win nek. Többször felraktam formáztam hátha a driver a hiba, de mégsem. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mi lehet a baj? Integrált vga val eléggé akadozik sajna... Amúgy ha az amd drivert felrakom már eleve hibásan lesz rajta. Esetleg a dedikált vga rossz benne és az csinálja a driver hibákat is?
köszi!
üdv.
m2 -
morbias2
aktív tag
válasz
xcbiker #4712 üzenetére
Ez egy acer aspire 5745dg 3d noti. Alatta van hűtőpad.Én melóba szoktam jáccani vele,mert itthon erős asztalim van.Csak hát úgy szoktam hagyni a gamát tálcán stb.. csak fut mivel dolgozok és nem akarom ki be kapcsolni a gamát.Már egy ideje így jáccok vele.Csak nem tudom inkább 1 órát fusson azt pihiztessem ,vagy mehet csak úgy?!
Köszi szépen.
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja mennyit lehet kb egyhuzamban jáccani notin 3d gamákat? Amivel nem károsodik a masina!
thx -
morbias2
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #4574 üzenetére
jó hát új noti
Mellesleg mindig jáccok rajta és semmi gond vele -
morbias2
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #4572 üzenetére
A hűtőpaddal
Hűtés nélkül meg se merem nézni -
morbias2
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #4567 üzenetére
Hát én sajna képet nemtok feltölteni,de a proci mind 2 magja 72,69 volt.
Hűtés alatt.
gpu 69
Stalker Call of Pripyat volt a teszt. -
morbias2
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #4565 üzenetére
Na ha találok egy everestet meglesem
-
morbias2
aktív tag
Jó de minden hűtőpaddal ezt produkál?
Na everest kéne nekem is leszednem a híper-szuper 1gb usb netemmel
Ja kb mennyi időt kell várni game alatt? -
morbias2
aktív tag
-
morbias2
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #4558 üzenetére
Hát igen így legalább nem melegszik annyira játékok alatt
-
morbias2
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #4556 üzenetére
Az asztalnál már jobb az a lényeg
-
morbias2
aktív tag
válasz
Bloodrayne2 #4554 üzenetére
Látom
Az enyém átláccó 3 kék ledes venti alul a piacon 1k volt -
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Vettem piacon egy hűtőpadot műanyag 3 ventis 8-ok.
Műküdik rendesen.
Szerintetek elég noti alá?
Köszönöm.
üdv.
m2 -
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy MSI notebookba az i3 procit ki lehet i5 re cserélni?
Köszönöm.
üdv.m2 -
morbias2
aktív tag
Köszi szépen mindenkinek aki írt segítséget! Éppen 1 ismerősnél voltam hát ott 1x beindult a venti de le is állt és azóta se megy.Elemel is kipróbálta de csak be remegett.Azt se tudom hol tudok venni,vagy megnézetni hirtelen.
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy amilo xi2428 notebookom ,és a hűtő ventilátor egyszerűen megállt! Néha beindul 1 picit.Emiatt a gép felmelegszik,leáll.Bementem egy szervizbe és azt mondták,hogy alaposan át kell nézni kb 15ó meló és 10k tól kezdődik a javítás!Na most mi van ha csak a venti halt be? Átvágnak az a baj!Szerintetek mit csináljak?Valami tipp?Esetleg ha jó a venti és azt direktre kötöm,hogy folyamatosan menjen? stb...
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest