- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
jtzk
tag
Tiszteletem!
HP Pavilion DV5 1180eh laptopom van, és egy hiba épett fel, amiben szeretném a segítségeteket kérni.Probléma: ma délelőtt még hibátlanul működött, neteztem, kicsit filmeztem rajta. Lekapcsoltam, lecsuktam és rohantam a következő órámra. 2 órával később indítanám el, és annyi történt, hogy bejött a HP logó, és utána fekete kép és a bal felső sarokban villog a kurzor. Kivettem az akksit, a gombelemet egy időre, de ugyan ez... Biosba, boot menübe nem enged belépni. Néha amikor nyomkodom a megfelelő gombot, elkezd csipogni (szirénázni), néha nem...
Régebben volt olyan gondom, hogy véletlenül leformáztam azt a 100 megás partíciót, amit a W7 hoz létre a vinyón, és ugyanez a helyzet lépett fel.
Megoldásom az volt, hogy kivettem és leformáztam asztali gépen, aztán újraraktam az OP-t, és tökéletesen működött mindidáig (persze párszor újraraktam azóta is a rendszert...)
Egyből arra gondoltam, hogy biztos most is valami megzavarodott a vincseszterben és ez a gond... Kivettem, próbáltam anélkül indítani a gépet, de semmi.
Sajnos nem tudom mi lehet a gond...Remélem érthetően fogalmaztam, és valaki tudna nekem segíteni (elégé szeretem bújni, a gépeket, így semmilyen megoldástó nem riadok vissza. Precízen, óvatosan bánok a géppel) Gari már nincs a gépre...
Annyit még hozzáfűznék, hogy nagyon vigyáztam a gépre, elejtve nem volt, külső ütés nem érhetteKöszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Automobilista 2
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx