- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacos
tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak van egy Dell notebookja. Használtan vette kb. 2éve. Idén nyáron egyszer csak nem indult olyasmi hibaüzenettel hogy nem találja a vincsesztert. A Dell öntesztje is azt írta hogy nincs benne HDD. Nagy nehezen sikerült - végén csak egy újratelepítéssel - telepíteni rá rendszert; a HDS írta hogy a hdd kondíciója vmi 50% körüli volt. Mondtam OK, végülis nem mai darab,stb... vegyen új vinyót, feldobom rá a rendszert, kész. Így is történt...
Na de, 3 hét múlva megint mondja hogy ugyanaz a hiba. Megint csak egy újratelepítés "segített" rajta, és a HDS erre a vinyóra is 41%-ot írt... Mivel ő - még azt sem tudta melyik boltban vette
- én csak most,
nemrég elvittem azt a hdd-t gariba, de közben hogy tudja használni a gépet, vetettem vele itt az aprón egy SSD-t. Ez volt kb. 1,5 hónapja.
Erre ma írja hogy megint nem indul, ugyanazt írja gép. Ezt még nem néztem meg személyesen, de azért ez már több mint érdekes. Okozhat vmi ilyet - és micsoda - hogy havonta elromlik benne HDD, SSD vagy tényleg véletlen hogy ha az "eredeti" vinyót is számolom akkor ez már a 3. nyár óta ami elromlik benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest