- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacos
tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak van egy Dell notebookja. Használtan vette kb. 2éve. Idén nyáron egyszer csak nem indult olyasmi hibaüzenettel hogy nem találja a vincsesztert. A Dell öntesztje is azt írta hogy nincs benne HDD. Nagy nehezen sikerült - végén csak egy újratelepítéssel - telepíteni rá rendszert; a HDS írta hogy a hdd kondíciója vmi 50% körüli volt. Mondtam OK, végülis nem mai darab,stb... vegyen új vinyót, feldobom rá a rendszert, kész. Így is történt...
Na de, 3 hét múlva megint mondja hogy ugyanaz a hiba. Megint csak egy újratelepítés "segített" rajta, és a HDS erre a vinyóra is 41%-ot írt... Mivel ő - még azt sem tudta melyik boltban vette
- én csak most,
nemrég elvittem azt a hdd-t gariba, de közben hogy tudja használni a gépet, vetettem vele itt az aprón egy SSD-t. Ez volt kb. 1,5 hónapja.
Erre ma írja hogy megint nem indul, ugyanazt írja gép. Ezt még nem néztem meg személyesen, de azért ez már több mint érdekes. Okozhat vmi ilyet - és micsoda - hogy havonta elromlik benne HDD, SSD vagy tényleg véletlen hogy ha az "eredeti" vinyót is számolom akkor ez már a 3. nyár óta ami elromlik benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged