Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Jól látom hogy a NHC tudja mindazt amit én akarok? (azért vettem le annak idején, mert nagyon lassan bootolt be a gép miatta...) Tud VGAt is csökkenteni (bár ha jól láttam feszt em ) és CPU-t is..
Az Nvidia VGAkat is tudja lejebb venni? Mert most egy asztali gépre tettem föl (hehe.. ez volt kéznél..) és azon ATi cuccok jelentek meg az NHC vga oldalán... Ezekez működnek Nvidiával is? -
djadji
senior tag
Nekem van egy FUSI 1538-am. ennek szeretném megnövelni az akksi idejét. Olyan program kellene, ami tudja kezelni a CPU fesz, szorzó csökkentést és a VGA fesz, órajel csökkentést és ha lehet a VRAM órajelének csökkentését is.
VOlt már NHC (nem tudm ebben lehet a VGAt lehúzni??) Speedswich, atitool meg minden egyéb de csak 2 progival lehetett megoldani..
Van olyan program 1 db, ami mindent tudna kezelni? Nek kell dinamikusan.. elég ha én megmondom neki hogy most alacsony fogyasztást akarok 100/100 VGA val és 800Hmz CPUval, vagy pedig a maxon akarom járatni..
Egy Turion van benne meg 7400Go VGA..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- Milyen program, ami...?
- PLC programozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest