Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Jól látom hogy a NHC tudja mindazt amit én akarok? (azért vettem le annak idején, mert nagyon lassan bootolt be a gép miatta...) Tud VGAt is csökkenteni (bár ha jól láttam feszt em ) és CPU-t is..
Az Nvidia VGAkat is tudja lejebb venni? Mert most egy asztali gépre tettem föl (hehe.. ez volt kéznél..) és azon ATi cuccok jelentek meg az NHC vga oldalán... Ezekez működnek Nvidiával is? -
djadji
senior tag
Nekem van egy FUSI 1538-am. ennek szeretném megnövelni az akksi idejét. Olyan program kellene, ami tudja kezelni a CPU fesz, szorzó csökkentést és a VGA fesz, órajel csökkentést és ha lehet a VRAM órajelének csökkentését is.
VOlt már NHC (nem tudm ebben lehet a VGAt lehúzni??) Speedswich, atitool meg minden egyéb de csak 2 progival lehetett megoldani..
Van olyan program 1 db, ami mindent tudna kezelni? Nek kell dinamikusan.. elég ha én megmondom neki hogy most alacsony fogyasztást akarok 100/100 VGA val és 800Hmz CPUval, vagy pedig a maxon akarom járatni..
Egy Turion van benne meg 7400Go VGA..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest