Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #56816198 #9 üzenetére

Igazad van egyébként, csak bennem bennem van mindig ez a jobb félni mint megijedni effekt.

Én is úgy értelmeztem, hogy három gépes, csak mivel féltettem az accomat , és olvastam a NIS-es topikban, hogy páran úgy szívták meg hogy a vásárolt és eredetileg az accukhoz rendelt NIS -t tették bann listára , nem mertem bevállalni. Az évek alatt elég sok pénzmagot utaltam a Symantec-nek , és utalok a jövőben is nyilván :)

Viszont addig vettem a dolgot, hogy végül visszaraktam az eredeti gépre is, nem is aktiválta magát be újra, hanem érzékelte, hogy már be volt aktiválva, és nem volt vele gond. Így most elvan a két gépen Norton Utilities :K Végül is nagy köszönettel tartozom Neked, mert ide oda inogtam, és a Te hozzászólásod kellett ahhoz, hogy erre az oldalra billenjen az a bizonyos mérleg nyelve :D

A kisebbik gépemen most fut - már pár órája de ez első alkalommal a nagyobbik gépemen is így volt természetesen - az 1 kattintásos optimalizáció. Kiváncsi leszek, hogy ott mi lesz a real time defragnál :D

törölt tag

válasz #56816198 #4 üzenetére

Hát ez most elfog dőlni :D

Felraktam a másik gépre, erről pedig uninstalláltam. Beaktiválta magát gond nélkül. Viszont jobbnak láttam erről uninstallálni, mert bár azt írja, hogy akár három gépre is, de azóta sem nőtt eggyel a PC védelem számláló kettőre, szóval nem akartam kísérteni a sorsot, nem csak ez az egy program van a Symantec-es Accomon :)

törölt tag

válasz #56816198 #2 üzenetére

Majd teszek be a BlueScreen View-ból képeket csak éppen most küldtem le pár perce alvómódba a másik gépet. . Az ataport.sys-et jelzi a gáz forrásának egy kivételével.

Kellemes sebességgel végezte amúgy a töredezettség mentesítést, majd az lesz, hogy a próbaverzióját ráteszem erre a kisebbik gépemre is és megnézem mi fog történni.

Vannak olyan szoftverek amelyek a két gépen azonosak .

Például az Operációs rendszer mind a kettőn Windows 7 Home Premium 64-bit csak a nagyobbikon dobozos a kisebbiken OEM, de ez jó is , hogy nem eltérőek.

Aztán a Hard Disk Sentinel is ott van mind a két gépen .

Természetesen ha készen leszek vele ( 11. oldalon tartok) , szólni fogok ;)

Új hozzászólás Aktív témák