- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazad van egyébként, csak bennem bennem van mindig ez a jobb félni mint megijedni effekt.
Én is úgy értelmeztem, hogy három gépes, csak mivel féltettem az accomat , és olvastam a NIS-es topikban, hogy páran úgy szívták meg hogy a vásárolt és eredetileg az accukhoz rendelt NIS -t tették bann listára , nem mertem bevállalni. Az évek alatt elég sok pénzmagot utaltam a Symantec-nek , és utalok a jövőben is nyilván
Viszont addig vettem a dolgot, hogy végül visszaraktam az eredeti gépre is, nem is aktiválta magát be újra, hanem érzékelte, hogy már be volt aktiválva, és nem volt vele gond. Így most elvan a két gépen Norton Utilities
Végül is nagy köszönettel tartozom Neked, mert ide oda inogtam, és a Te hozzászólásod kellett ahhoz, hogy erre az oldalra billenjen az a bizonyos mérleg nyelve
A kisebbik gépemen most fut - már pár órája de ez első alkalommal a nagyobbik gépemen is így volt természetesen - az 1 kattintásos optimalizáció. Kiváncsi leszek, hogy ott mi lesz a real time defragnál
-
törölt tag
Hát ez most elfog dőlni
Felraktam a másik gépre, erről pedig uninstalláltam. Beaktiválta magát gond nélkül. Viszont jobbnak láttam erről uninstallálni, mert bár azt írja, hogy akár három gépre is, de azóta sem nőtt eggyel a PC védelem számláló kettőre, szóval nem akartam kísérteni a sorsot, nem csak ez az egy program van a Symantec-es Accomon
-
törölt tag
Majd teszek be a BlueScreen View-ból képeket csak éppen most küldtem le pár perce alvómódba a másik gépet. . Az ataport.sys-et jelzi a gáz forrásának egy kivételével.
Kellemes sebességgel végezte amúgy a töredezettség mentesítést, majd az lesz, hogy a próbaverzióját ráteszem erre a kisebbik gépemre is és megnézem mi fog történni.
Vannak olyan szoftverek amelyek a két gépen azonosak .
Például az Operációs rendszer mind a kettőn Windows 7 Home Premium 64-bit csak a nagyobbikon dobozos a kisebbiken OEM, de ez jó is , hogy nem eltérőek.
Aztán a Hard Disk Sentinel is ott van mind a két gépen .
Természetesen ha készen leszek vele ( 11. oldalon tartok) , szólni fogok
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest