- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duplicon
csendes tag
válasz
#41133696 #27 üzenetére
Szia!
Én XP-n használom ezeket és így (talán ezért?) nincs problémám velük.
Csak hallomásból ismerem a AVG PC TUNEUP 2011-et és állítólag egészen jó program, de ha jól emlékszem akkor nem saját fejlesztés hanem valamelyik Utilities klónja, csak szépen feltuningolva AVG által. -
törölt tag
válasz
#41133696 #23 üzenetére
Átmenetileg kikapcsoltam a rendsztervédelmet a C:-n így töröltek a rendszervisszaállítási pontok, ránézettem a SpeedDiskkel , hogy változott e érdemben a töredezettség állapota, azt mondta, hogy nem - mondjuk ez érthető, hiszen a C:-n a rendszervédelem maximum a tárterület 3%-at használhatja gyárilag, legalábbis Windows 7 -ben.
A rendszervédelem alapból telepítést követően csak a C partíciót védi!
Itt nagyjából vége is lehetne a történetnek, ha nem használnám a Windows 7 biztonsági mentés programját. Viszont használom. Ez a D-re pakolgat. Pont tegnap csináltam meg, mire eljött az idő, hogy majd jól töredezettség mentesítem a SpeedDisk-el.
Erre jött az üzenet, hogy rendszervédelem vagy biztonsági mentés fut a meghajtón bla bla ...
Ekkor néztem meg, hogy az előbbi tuti nem, az utóbbi igen. Manuálisan töröltem a Biztonsági mentést, most optimalizálja, ha készen van lefut a biztonsági mentés, és onnantól csak real-time defrag a meghajtón.
-
Duplicon
csendes tag
válasz
#41133696 #20 üzenetére
A TuneUp is nagyon hasonló.
Egyébként szépen dolgozik a háttérben. Kép.
Azért szó mi szó ma délelőtt belém állt egy kicsit tőle az ideg mert nem vagyok valami profi felhasználó. Nagyban dolgozok a gépen, amikor a TU feldob a jobb alsó sarokban egy kisebb ablakot, miszerint a TuneUp Disk Doctor az automatikus ellenőrzése közben talált néhány hibás szektort meg valami kereszthivatkozott fájlokat és könyvtárakat(?) ... blablabla, amit nagyon ajánlatos lenne szerinte kijavítani. Viszont a Chkdsk-et nem tudja jelenleg futtatni, mert a kívánt lemezmeghajtón több fájl is nyitva van. Ezért rákérdezett, hogy az újraindítás után végrehajthatja-e a kívánt műveletet? Restart majd jött egy kék ablak (néhány száz újabb ősz hajszálam lett ettől) és pár perc alatt három lépésben (1/3-2/3-3/3) megcsinálta a kívánt műveleteket majd betöltötte a Win-t és készen is volt. Egy újabb ablakban jelezte, hogy a Disk Doktor sikeresen végrehajtotta és kijavította a meghajtón hibákat.
-
deter
aktív tag
válasz
#41133696 #14 üzenetére
Szívesen! ASC-t felesleges megvenni. Ugyanis a töredezettség-mentesítője ingyen elérhető. Másfelől, ritka rossz a terméktámogatás. Jeleztem egy hibát (mivel úgy reklámozzák magukat, hogy micsoda remek vevőszolgálat hipp-hopp segítenek) erre egy teljesen irreleváns dologról kérték, hogy csináljak képernyőmentést. Persze megettem és mellékeltem egy processmontior logot is, amit érdemben legalább ért volna valamit. Na ennek már vagy 2 hónapja, azóta sem válaszoltak, miközben kettő programom is van tőlük. Nem baj WOT-on lepontoztam őket én is.
Duplicon:
Próbáltam jómagam is az általad írt programot. Bár tény és való, hogy funkció gazdagabb, de egyrészt nem voltam a sebességgel megelégedve. O&O viszonyítva lassabb, és szétbarmolta a rendszerpartíciót. És nincs zone fillinghez hasonló funkciója. Bár lehet, hogy valamit hangolni kellett volna rajta. Másfelől az egyik teszt partícióval sem boldogult. Még egyszer kiemelem, csak is Auslogics Disk Defrag birkozott meg vele...
-
törölt tag
válasz
#41133696 #10 üzenetére
Bocsi, hogy túl merészkedtem bizonyos határon, de szerencsére jeleztem, hogy az óvatos hozzáállásodnak lehet valamilyen alapja. Viszont a lényeg az, és örülök is neki, hogy rendben ment mindkét gépen az aktiválási procedúra.
A valós idejű defragra én is kiváncsi vagyok, mert még lehet, hogy befolyásolni fog engem is.
Mivel bankváltási stádiumban vagyok, ezért nem ugrottam még neki. A régi banknál már nem akarok, az újnál még nem merek devizaügyletet lebonyolítani.
-
törölt tag
-
törölt tag
Bemásolom ide is, amit a NIS topicban a Norton Utilitiessel kapcsolatban válaszoltam Neked:
Van egy olyan érzésem, hogy az a kékhalálos dolog egyedi, rendszerfüggő probléma lehet. Tehát, ha csak az egyik gépednél okoz ilyen súlyos hibát, akkor minden bizonnyal így van. Ha mindkét gépeden így van, akkor bonyolultabb a helyzet.
Azért majd jelezd, ha készen vagy a cikkel, szívesen elolvasnám, mert érdekel, hogy mire jutottál. Azt hiszem, benevezek egy ilyen Utilitiesre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Quadro FX 570 eladó
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest