- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
borely
tag
Win alól kiírni a rendszerparticiót, annyit tesz(nekem), hogy win alatt mondom meg a Ghostnak az utasítást, annak végrehajtása előtt a gép ujraindul és a ghostos DOS-s program jön fel! Az egytelen különbség a primeren floppyról indulástól , talán csak az, hogy a ghostolás befejezése után megint ujraindul, anélkül, hogy kérdeznéd.
Szóval azt, hiszem engem is és ELmo-t is félreértetted. Egyikünk se gondolta, hogy egy müködő bootp-t le lehet másolni. (Elismerem, félreérthetően fogalmaztam korábban)
Közben olvasgattam utána a net-n és azt szűrtem le, hogy az XP vmi. speciális mervelemez azonosítókat használ, innen tudja, hol kell keresnia boot particiót .
Namost, ha te partition to partition-val átteszed a rendszeredet, majd az uj rendszert primary masterként indítod, akkor nincs gond, valszeg ezért is müködött nektek.
Nekem pedig talán azért nem mert a régi lemezem PATA az új meg SATA és igy nem tudom primary masterként láttatni. Jobb ötletem nincs. Disk ti Disk továbbra is müködik. -
borely
tag
'' Én Partition to Partition-nal másoltam át a W2k-t. Másként nem is nagyon működik a dolog''
Már miért ne müködne? Csak feleslegesen átmásolok egy(vagy több) másik particiót is, azután meg letörlöm, vagy nem. Elismerem nem nagyon elegáns.:((
Persze ha a célmeghajtón csak 1 partició írható át, mert a többin adat van, akkor ez nem megoldás. -
borely
tag
És azelőtt az új lemezed teljesen tiszta (új) volt, vagy már volt rajta korábban W2k? Mert ekkor elhiszem, hogy csak a partició másolása is eredményre vezet.
Nekem még nem sikerült partition to partition-nal müködőképes rendszer particiót másolni.
Lehet, hogy én vagyok láma.... örülnék ha kiderülne, lehet másképp is, mert ugye mégiscsak rövidebb 10 GB systemp. mint 80Gb total disk klónozása.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest