- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
elmo
aktív tag
Szerintem semmit se csinálsz rosszul. :D Az új partíción ha még sose volt vindóz, akkor az MBR-be sincs beírva, hogy elinduljon az nt loader. Tehát ha csak partíciót másolsz, akkor az nem rakja ezt át, viszont ha teljes disk-et, akkor igen.
Ha tévedek, írjátok meg okulásom céljából. :U -
Syl
nagyúr
Én ha partíciót másolok, akkor azt partiton-to-partition technikával csinálom. Semmi image közbeiktatás. Csak sima copy :) ilyenkor a célpartíció méretét szabadon meg lehet változtatni.
Az XP csak annyit vesz észre, hogy első bootnál az óra mellett kijelzi: őj hardver xy vinyó, restartot kér. -
Syl
nagyúr
A 2. pontban nagyon igazad van és erre feltétlen ügyelni kell!!!
Az első pont azonban sántít! Én 2002-es Ghost-tal már többször másoltam éles Win2k és XP rendszer-NTFS partíciókat másik vinyóta, méghozzá úgy, hogy a célállomás nagyobb volt a forrásnál! Pl. 8 gigás XP C:-ből lett 12 gigás! Semmi gond! :C -
shtml
őstag
Egy 20 gigás Maxtor 8 gigás partícióján volt az oprendszer és egy 80 gigás Seagate ugyancsak kb. 8 gigás partíciójára másoltam. A Seagate új volt, aznap vettem.
Rendszeresen csináltam viszont olyant is, hogy partícióról készített image-ből állítottam helyre a W2k-t egy másik HDD egy partícióján. Még az sem szükséges, hogy azonos méretűek legyenek. -
shtml
őstag
Hm. Én Partition to Partition-nal másoltam át a W2k-t. Másként nem is nagyon működik a dolog, ha a winchester több partícióból áll és csak az oprendszert tartalmazó partíciót akarod átmásolni.
Ha jól emlékszem, a topicindító egy 10 gigás partícióról akar másolni. Feltételezem, hogy az új winchestere sem 10 GB méretű, tehát ott is partícióról lehet szó.
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest