- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Aktív témák
-
elmo
aktív tag
Szerintem semmit se csinálsz rosszul. :D Az új partíción ha még sose volt vindóz, akkor az MBR-be sincs beírva, hogy elinduljon az nt loader. Tehát ha csak partíciót másolsz, akkor az nem rakja ezt át, viszont ha teljes disk-et, akkor igen.
Ha tévedek, írjátok meg okulásom céljából. :U -
Syl
nagyúr
Én ha partíciót másolok, akkor azt partiton-to-partition technikával csinálom. Semmi image közbeiktatás. Csak sima copy :) ilyenkor a célpartíció méretét szabadon meg lehet változtatni.
Az XP csak annyit vesz észre, hogy első bootnál az óra mellett kijelzi: őj hardver xy vinyó, restartot kér. -
Syl
nagyúr
A 2. pontban nagyon igazad van és erre feltétlen ügyelni kell!!!
Az első pont azonban sántít! Én 2002-es Ghost-tal már többször másoltam éles Win2k és XP rendszer-NTFS partíciókat másik vinyóta, méghozzá úgy, hogy a célállomás nagyobb volt a forrásnál! Pl. 8 gigás XP C:-ből lett 12 gigás! Semmi gond! :C -
shtml
őstag
Egy 20 gigás Maxtor 8 gigás partícióján volt az oprendszer és egy 80 gigás Seagate ugyancsak kb. 8 gigás partíciójára másoltam. A Seagate új volt, aznap vettem.
Rendszeresen csináltam viszont olyant is, hogy partícióról készített image-ből állítottam helyre a W2k-t egy másik HDD egy partícióján. Még az sem szükséges, hogy azonos méretűek legyenek. -
shtml
őstag
Hm. Én Partition to Partition-nal másoltam át a W2k-t. Másként nem is nagyon működik a dolog, ha a winchester több partícióból áll és csak az oprendszert tartalmazó partíciót akarod átmásolni.
Ha jól emlékszem, a topicindító egy 10 gigás partícióról akar másolni. Feltételezem, hogy az új winchestere sem 10 GB méretű, tehát ott is partícióról lehet szó.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest