- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
shtml
őstag
Mi lenne?
Már a régebbi verziók is tudták kezelni az NTFS-t, csak image-et nem tudtak NTFS-re írni. A 2003-nak már ez is megy és igazából csak azt nem értem, eddig miért nem tudta.
Én épp tegnapelőtt készítettem Ghost 2001-gyel FAT32 partícióra image-et egy NTFS partícióról, majd az image-ből simán vissza is állítottam az oprendszert. Mellesleg mindkét partíció ugyanazon a HDD-n volt. A floppy meg egy Win98 bootlemez volt, csak egyszerűen rá volt másolva a DOS-os exe. -
shtml
őstag
Egy 20 gigás Maxtor 8 gigás partícióján volt az oprendszer és egy 80 gigás Seagate ugyancsak kb. 8 gigás partíciójára másoltam. A Seagate új volt, aznap vettem.
Rendszeresen csináltam viszont olyant is, hogy partícióról készített image-ből állítottam helyre a W2k-t egy másik HDD egy partícióján. Még az sem szükséges, hogy azonos méretűek legyenek. -
shtml
őstag
Hm. Én Partition to Partition-nal másoltam át a W2k-t. Másként nem is nagyon működik a dolog, ha a winchester több partícióból áll és csak az oprendszert tartalmazó partíciót akarod átmásolni.
Ha jól emlékszem, a topicindító egy 10 gigás partícióról akar másolni. Feltételezem, hogy az új winchestere sem 10 GB méretű, tehát ott is partícióról lehet szó. -
shtml
őstag
Valami nagyon haloványan rémlik, hogy XP-hez talán későbbi kiadású Ghost kellene. De lehet, hogy hülyeséget írok, mert az XP-t még soha nem használtam, így nem volt szükség utánanéznem.
Ha érdekel, küldhetek neked egy Ghost 2003 boot floppy image-et. Saját tapasztalat híján nem tudom garantálni, hogy ezzel menni fog az XP, de talán érdemes kipróbálni.
A kiíráshoz Winimage kell, én a 6-os verziót használom. Az image mérete 1.2 MB tömörítve. -
shtml
őstag
Win alatt a Ghosttal íratni kell egy boot floppyt. Az tartalmazza az oprendszert (PC-DOS, ha jól emlékszem) és a DOS alatt futó Ghost programot. Erről bebootolsz, majd Local/Partition/To Partition, majd megadod a forrás és a cél meghajtót.
Ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest