- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Aktív témák
-
shtml
őstag
Mi lenne?
Már a régebbi verziók is tudták kezelni az NTFS-t, csak image-et nem tudtak NTFS-re írni. A 2003-nak már ez is megy és igazából csak azt nem értem, eddig miért nem tudta.
Én épp tegnapelőtt készítettem Ghost 2001-gyel FAT32 partícióra image-et egy NTFS partícióról, majd az image-ből simán vissza is állítottam az oprendszert. Mellesleg mindkét partíció ugyanazon a HDD-n volt. A floppy meg egy Win98 bootlemez volt, csak egyszerűen rá volt másolva a DOS-os exe. -
shtml
őstag
Egy 20 gigás Maxtor 8 gigás partícióján volt az oprendszer és egy 80 gigás Seagate ugyancsak kb. 8 gigás partíciójára másoltam. A Seagate új volt, aznap vettem.
Rendszeresen csináltam viszont olyant is, hogy partícióról készített image-ből állítottam helyre a W2k-t egy másik HDD egy partícióján. Még az sem szükséges, hogy azonos méretűek legyenek. -
shtml
őstag
Hm. Én Partition to Partition-nal másoltam át a W2k-t. Másként nem is nagyon működik a dolog, ha a winchester több partícióból áll és csak az oprendszert tartalmazó partíciót akarod átmásolni.
Ha jól emlékszem, a topicindító egy 10 gigás partícióról akar másolni. Feltételezem, hogy az új winchestere sem 10 GB méretű, tehát ott is partícióról lehet szó. -
shtml
őstag
Valami nagyon haloványan rémlik, hogy XP-hez talán későbbi kiadású Ghost kellene. De lehet, hogy hülyeséget írok, mert az XP-t még soha nem használtam, így nem volt szükség utánanéznem.
Ha érdekel, küldhetek neked egy Ghost 2003 boot floppy image-et. Saját tapasztalat híján nem tudom garantálni, hogy ezzel menni fog az XP, de talán érdemes kipróbálni.
A kiíráshoz Winimage kell, én a 6-os verziót használom. Az image mérete 1.2 MB tömörítve. -
shtml
őstag
Win alatt a Ghosttal íratni kell egy boot floppyt. Az tartalmazza az oprendszert (PC-DOS, ha jól emlékszem) és a DOS alatt futó Ghost programot. Erről bebootolsz, majd Local/Partition/To Partition, majd megadod a forrás és a cél meghajtót.
Ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest