- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
lehet kapni telefoncsatit, de drágább mintha egyben veszed a flash kábelt.
akksi is kell flasheléshez, anélkül nem m1
na de: én annak idején gondolkodtam miből lehetne csati, és volt 1 olyan ötletem, hogy a soros port apa részét ha szétszeded(régi p1-es gépeknél külön kábelen volt a soros port), azaz levágod róla az ezüst keretet, ekkor a belsejét szét lehet szedni(2 pöcöktartó és sok pöcök) és a tüskéket ki lehet szedni.
Mivel a soros kábel olyan amilyen, rombusz alakot ki lehet belőle hozni, ezért 4 db tüsit(kettöt a páros és kettőt a páratlan sorba,1más mellé) viszateszel, hogy kijöjjön ez a forma, és az tökkéletesen illik a tela érintkezőihez
. Aztán hozzá forrasztasz 4 zsinórt és kész.
Ami nekem problémát okozott, az a rögzítése, mert ugye akksi is kell, ezért vmi olyat kéne csinálni, h. kipeckeled a tela érintkező melletti helyet(akksi jobb alsó felét), h. akksit rendesen rá tud tartani h. ne billegjen. Akksit fogni kell majd, de hát ez van. 3310 nem tart sokáig.
Remélem segítettem vmit, sok sikert hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Opel topik
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Elkelt!!Devia telefon fóliázó
- iVapo Apple iPhone, Apple Watch dokkoló
- Eladó új Logitech Combo Touch billenyűzetes tok. iPad Pro 11" 1-2-3-4Gen, iPad Air 4-5Gen, Air 11"M2
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Aztán hozzá forrasztasz 4 zsinórt és kész.