- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
lehet kapni telefoncsatit, de drágább mintha egyben veszed a flash kábelt.
akksi is kell flasheléshez, anélkül nem m1
na de: én annak idején gondolkodtam miből lehetne csati, és volt 1 olyan ötletem, hogy a soros port apa részét ha szétszeded(régi p1-es gépeknél külön kábelen volt a soros port), azaz levágod róla az ezüst keretet, ekkor a belsejét szét lehet szedni(2 pöcöktartó és sok pöcök) és a tüskéket ki lehet szedni.
Mivel a soros kábel olyan amilyen, rombusz alakot ki lehet belőle hozni, ezért 4 db tüsit(kettöt a páros és kettőt a páratlan sorba,1más mellé) viszateszel, hogy kijöjjön ez a forma, és az tökkéletesen illik a tela érintkezőihez
. Aztán hozzá forrasztasz 4 zsinórt és kész.
Ami nekem problémát okozott, az a rögzítése, mert ugye akksi is kell, ezért vmi olyat kéne csinálni, h. kipeckeled a tela érintkező melletti helyet(akksi jobb alsó felét), h. akksit rendesen rá tud tartani h. ne billegjen. Akksit fogni kell majd, de hát ez van. 3310 nem tart sokáig.
Remélem segítettem vmit, sok sikert hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Aztán hozzá forrasztasz 4 zsinórt és kész.