Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dw4k
csendes tag
Ok. Már értem!
A sectonepro - nál lehet választani, hogy az MCU, vagy a PPM részt szabadítsa föl.
Ezért kérdeztem.
Végül is a g3n0lite is a PPM-ben csinálta.
PPMManager106b - em nincs, csak 091-es van.
Ja, még 1 kérdés: a ''GSC2NokiX'' program működik? Vagyis a scripteket szépen
átkonvertálja?
Thx -
joci2000
senior tag
szivesen.
elég sok? lehet h. sok van, de sosincs elég
mcu-t nem tudod takarítani, mert az maga az operációs rendszer, te csak a ppm-et tudod kitakarítani.
a Nokix azonban össze tudja kapcsolni a mcu és ppm üres helyeit, szal egybeszámolja az egészet, és így mégtöbb a szabad hely.
az oprendszer pedig 1 alternatív rendszer, olyan mint a pc-re a dos, windows, linux, csak ez az alternatív elég kezdetleges, és így elég sok funkciót nem támogat(nem lehet telefonálni, sms-ezni) csak program futtatására jó, semmi másra. -
Dw4k
csendes tag
Ok. Kösz a sok Help-et, meg a linkeket!
Azt hittem már elég sok programom van DCT3-ra, de asszem tévedtem.
Az MCU-ban vagy a PPM részben kell a nagyobb hely?
Írtál valami ''OP rendszerről'' is, gondolom ARM processzorra.
Majd erről is lesz kérdésem.De addig még van mit tanulnom.
Thx. -
joci2000
senior tag
először is kérdezz nyugodtan, aztán én a ppmmaker-t ajánlom, mert azzal jobban ki lehet takarítani a softot. Viszont ne azt pakold bele amit kiszedsz az enyimből, mert abban több van mint ami alapból benne van, szal 1 natúr flashből szedd ki.
itt megtalálod az összes nyelvű ppm-eket [link] ezeket le kell konvertálni sima flash-re, és abból ki tudod szedni a magyart.
és 250kb elég kevés nekem olyan 500kb van -
Dw4k
csendes tag
Köszi a választ!
A sectonepro-val a Te 6.39-es fls-edből kiszedtem a HUN.lng -et,
és beleraktam egy gyári 6.39B-s flash-be, amiben most ENG és
HUN lng van benne. Gondoltam hátha több Free space lesz, de nem így lett.
Mert hiába ritkítottam az lng-ket, mégis csak 250KB-om lett.
Mennyi a maximálisan felszabadítható hely, kb. A 250KByte az jó?
Lefuttattam egy Scriptet és a gyári 6.39B-n lefutott, de amit én barkácsoltam,
azon script error hibát írt. Pedig látszólag tuti minden, (de csak nem tuti).
Mivel cseréljek lng-t szerinted? Egy olyan alap fls-t akarnék előállítani, amit utána
lehetne moddolni.
Egyáltalán a 6.39-es megfelelő-e?
van még 6.33-as és 6.07-es fls-em, egyik sem magyar.
Bocsi a sok kérdés miatt!! -
Dw4k
csendes tag
Csak még azt nem tudom, hogyan lehet új XP, Siemens meg hasonló menüket
rakni a telóba..
Nekem volt Compact Service-s problémám, de megoldódott
Van egy progi, ami szépen analizálja a flash-t és kijavítja a hibákat.
''Fix all CHK''
(Ezek NET-ről szerzett fls-ek voltak, nem saját)
A prog. neve: nasDCT3 Flash Converter Version 0.0.1
Csak azért írom le ha valakit érdekel, vagy hasonló problémája lenne.
A programban volt egy link, de ezen nem találtam meg.
link: http://nassoftware.cjb.net/
Viszont van Compare, flip, join, crc meg hasonló progik. -
joci2000
senior tag
-
Dw4k
csendes tag
Ok, látom most már a linkelést alul a szerkesztőben.
Sajnos még nem tartok ott, hogy valamit belinkeljek,
viszont van egy progi amivel menüképeket lehet cserélgetni.
Tudom erre van sok (PPMedit stb.), de ez elég jól kezelhető.
Itt az url.: www.jocker.netfirms.com
Keresek egy progit PPMManager106b, csak a 091-es van meg sajnos. -
hobizoli
nagyúr
Hudejo, aut.bill.zar nem lenne rossz, az a 3310-ban vanik vhogy, a 3330-ban is lehet?
Nincs leveve a hangero, headset-l jol mukodik, de azt meg csak akkor ''veszi eszre'', ha ugy kapcsolom be a telot, hogy mar be van dugva, utana meg addig nem szol a hangszoron, ha kihuzom, amig ujra nem inditom megint...
Lehet csak elmozdult a hangszoroja az esestol?
A headset dolgra vmi ?
hobizoli -
joci2000
senior tag
@hobizoli
jaja ezek mind benne vannak. a 7.5-ös menü pedig az átirányít, ha ki van kapcsolva vagy nem fogadhat hívást. enyimben engedélyezve vanés minden ilyen letiltott dolog elérhető
kicseréled azt kész, de nézd meg előtte a hangerőt, h. nincs-e levéve, ezt hívás közben tudod megnézni a fel/le bill.el
@ Dw4k
felrakni? sehogy sztem. felnyomod pl uw.hu-.ra és belinkeled mondjuk, mint ahogy én is -
Dw4k
csendes tag
Köszi szépen a segítséget!!
Gondoltam, hogy valamit az elején rontok el.
Azt észrevettem, hogy moddolt flasht elég nehéz tovább buherálni.
Nem is tovább buherálni akartam, csak 1 angol menut rakni bele,
mert csak portugál volt, de rájöttem, hogy elég nehéz.
Kipróbáltam a régi/új flash dolgot, de nem csinált semmit.
Akkor marad a full factory.. köszi mégegyszer.
Megyek kipróbálom a kill_mcu-t!
Thx.
u.i:
Hogyan tudnék ide felrakni Flash file-t? -
hobizoli
nagyúr
Ez 3310/3330-ba benne van, vagy belebutykolheto? Van vhol egy menupont 4 utan 6-re lep a szamlalo...ott a 5-s-ben minek kene lennie? Atirnyitas-nal 7-4 utan 7-6 jon, 7-5 nemvan...miert?
Ha a telo hangszoroja tok halk lett, mert leejtettem a telot, az javithato vhogy?
hobizoli -
joci2000
senior tag
nah az a helyzet, h. minden projectben benn kell lenni a kill_mcu és kill_faid scriptnek.
ha kill_faides flasht beleteszel a telódba és befaideled 1x, akkor többet nem kell faid-et számoltatni ha kill_faid-es softot teszel rá.
kill_mcu pedig a CS elkerülésére való.
ez a régi/új flash 1 marhaság szerintem, inkább 1 full factory reset töbet ér, ami általában moddolt software esetében mindig kell, a memóriacímek lalapállapotba hozására.
jah azoknak is 3d-nél kezdődik az eeprom rész.
törölni? scriptet? sehogy moddolt softot csak nagy ritkán lehet tovább moddolni.
te csak a saját projectedből tucc törölni, illetve inaktívvá tenni, és így nem fut le akkor.
[Szerkesztve] -
Dw4k
csendes tag
Sziasztok! Két napja figyelem a fórumot, igazán tetszik a dolog. Úgy látom Joci2000
elég jól beleástad magad a témába.Végigolvastam a weboldalad is.
Régebben én is flash-elgettem (DCT3). Sajnos a NokiX-et még alig ismerem.
PowerButtonMenut szeretném kipróbálni.
Így csináltam:
Flash: 3310 v6.33
- Beolvastatom az nrx-et, a txt-ben a menüstruktúrát.
- A Nokix szépen lefuttatja a scriptet, de a flasher progi ''MCU bad''-et ír.
- Ezután Recalc
( Flash-elésre Rolis 479 flashert használok)
- Bármit csinálok mindíg: Contact Service
Olvastam, hogy nem árt ilyenkor egy régi, gyári fls-t felrakni,
majd ez után újra flashelni.
Virgin eeprommal is próbáltam.
Az új flash-ek 6.33 vagy 6.39-es eeprom tartalma is 3D0000-tól kezdődik?
Tudnátok segíteni? Sok kérdésem van. Pl. Scriptet, hogy lehet törölni a FLS-ből? -
joci2000
senior tag
na kicsit tesztelgettem ezt az sms-es cuccot, és elég bugos szegényke
állandóan befagy -
Volkov
senior tag
jójó, persze, tudom,de nekem még egy viszonylag régi 3210 sw-d van meg, abban még az Arkanoid vagy Breaker vagy mi sincs...
az pedig belemegy ha minden igaz
ahogy néztem a nokix-et volt azóta pár frissítés, de nekem nem megy úgy a buherálás mint neked
(haver félévkor analízisből a 3210-el ment át... isten a függvényrajzoló)
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
na először is egy kis up.
aztán a lényeg: van már használható sms package-em -
joci2000
senior tag
na úgy néz ki, h. megvan az a verzió, amit javasolok már, mert nem restartol, és majdnem minden benne van
szal, az 1.hszben levő linken elérhető. azaz itt:[link]
az sms-es kiegészítő sajna még nincsde ami késik nem múlik. amint meglesz azt is beletolom
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #74 üzenetére
lelassítani? azt te is letudod, úgy h. könyebb fokozatot választasz
-
BOBO6
aktív tag
Joci majd szólj, ha végleges lesz a szoft!
-
joci2000
senior tag
na 1re jobb lesz a soft, most már stabil, és az emlékeztetőben levő hiba is ki lett javítva
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #68 üzenetére
na amint tudod, h. mikor tucc jönni, akkor előtte szóljál, h. tutira itthon l1ek akkor.
a ledek meg jók így 1 darabig -
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #66 üzenetére
hát szerencséd van, mert a jövő héten még szabad vok, mert még nincs suli, szal csütörtök is jó, vagy jövőhéten bármelyik nap
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #64 üzenetére
tesztelés alatt vagyok még, de már nemsoká megvan a hibás cucc.
nekem is volt mostanság bajom, mert folyton visszadobta a sim-emet, és be sem tudtam indítani a telát. De csak 1 kis érintkezési baja volt, szal elvileg most már müxik.
most már stabil soft van , csak még nem minden van benne, szal jövőhét elején tutira (kedd körül sztem) meglesz, átjössz és megcsinálomaddig is kitartás
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #61 üzenetére
több út is vezet a megoldáashoz:
1,reggel megnézem, h. tudok-e vele telefonálni, és ha igen, akkor nem volt restart
2, este bekapcsolom a billzárat és kikapcsolom mellette az automata billzárat, és ha reggel ki lesz kapcsolva a billzár, akkor volt restart.
nah és túl vok ezen is, és nem volt restart, viszont asszem törlöm a szótárakat, mert az új karakterkiosztással az ékezetek nem mennek megfelelően, és az ékezetes karaktereken is változtatok, mert vki olyat mesélt régebben, h. csak a balra dőlő ékezetek jelennekmeg másik telefonokon, ha nokiáról küldesz üzenetet
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #59 üzenetére
na most úgy tűnik, h. stabil a soft, eddig nem volt restart a legutóbbi próba óta(9óra), szal lehet megvan a hiba, de még ma bekapcsolva hagyom éjszakára, h. vajh lesz-e restart, vagy sem
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #57 üzenetére
hát ez előfordul, sajna így lett megírva :S van h. mutatja, és van h. nem
mod: de nekem 8 mivel én a telsejképernyős órát használom. jah és még annyit a screensaverhez, h. van a power save funkciója, ha azt bekapcsolod, akkor kilövi az animációt 1 idő után, és nem fog annyit fogyasztani
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #55 üzenetére
köcce a választ, és ez tuti h. 1vmiért csinálja, és lehet h. megtaláltam, most tesztelem, h. jól gondolom-e
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #53 üzenetére
na épp most jött be amit mesélsz, nekem is nyomott 1 restartot kb 6 óra tétlenség után, és restart után nem lehet vele telefonálni. nah akkor kitakarítomaz új dolgokat belőle, mert a régiekkel nem volt gubanc.
viszont kéne 1 kis segítség tőled, h. melyik a legújabb cucc benne, azaz pl hőmérséklet kijelzés van? vagy dátumkijelzés főképernyőn? asszem azok voltak a legújabb dolgok benne igaz? meg a bit of pipe, de sztem annak nincs köze hozzá. -
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #51 üzenetére
nanáá, különben semmi értelme se lenne.
simán magamfelé fordítom, és hála a kék ledeknek 1ből lácik, ha újraindul -
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #49 üzenetére
hűha, ilyet még nem tapasztaltam, de megnézem, hogy mi is okozhatja, és amint kiderült, gyere át, és megoldjuk a tiéden is
mod: valszeg az a baj, h. kilövi a sim-et, és ezért nem m1 se sms se hívás, és valszeg ezért indul újra néha, de megnézem, és kitesztelem, melyik extrafunkció okozza ezt a problémát, és kiszedem, vagy kijavítom a hibát
mod2: jah itt a kilövi jó értelemben, van 1 olyan funkció, h. ha nincs aktivitás, akkor a simről leveszi áramot, és kevesebbet fogyaszt, és valszeg nem tud rá visszakapcsolódni.
Már rajta vagyok a problémán kb 2 napja, és folyamatosan tesztelem a telát, azaz hagyom és hozzá se nyúlok 1 darabig, h. mit csinál.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Ezen a verzión, ami nálam van, van mit még csiszolni
Csak így hirtelen pl: SMS-t akarok küldeni, küldi-küldi, 1 perc múlva visszanyg, hgoy nem küldte elOk, egyenleget le akrom kérni, nem kéri le
Felhívom a vonalas számunkat, a hívás amikor megy az megy a kijelzőm, amíg még nem veszik fel, hogy a pontok ugrálnak és itt vége is, nem csöng ki, de lerakni sem tom, nem reagál semmire, csak ha kikapcsolom a telót és újra bekapcsolom
Akkor már lehet telefonálni
Jameg a random restart sem teccik igazán -
joci2000
senior tag
nah gondoltam ha már van software-es tuning akkor jöjjön most 1 hardware-s
szóval akinek viszonlyag újabb3310-e vagy 3330-asa van, annak lehetősége van átalakítani 1 picurkát, hogy 3410-es előlapot rátoljon, és így plusz gombokat is kap.
ami pedig kell hozzá:
-ujabb pcb( nyák)
-3410 előlap
-3410 billenytűzet(amin van az LCD)
-torx 6 -os csavarhúzó
-flashkábel
-szervízkábel
nah és a tuning menete:
fogod leszeded előlapot, aztán kicsavarozod a csavarokat.
lekapod a billenytűt és lcd-t és megnézed, h. milyen PCB-d (nyákod) van. abban az esetben, ha a szokásosnál több billenytű érintkező van rajta, azaz nem csak 16 db van, hanem kicsit összezsúfolva 21 db, akkor nyert ügyed van, mert átépíthető. abban az esetben, ha csak 16db van akkor nincs mit tenni, nem átépíthető
szal amit kell csinálnod még az az h. kicseréled az lcd-ket a 3410-es bellentyűben levőt a régire. ezt úgy tudod megtenni, h. a billentyűzeten levő felső(4db pici) rögzítőpöcköket levakarod körömmel, vagy csavarnyúzóval, és ezután az lcd-t ki tudod csúsztatni a résen.
ugyanezt megcsinálod a másik lcd-vel is és utána a régi(3310)-es lcd-t berakod az új billentyűbe(3410). Benyomod a helyére, és rakhatod össze a telefont.
amint megvan sajnos software-es tuning is kell. szal felmész az 1.hsz-ben található linkre
-->ide[link] és leszeded a progit, és ezt a kiegészítő scriptet-->[link].
ezután a flash filedet módosítod ezzel a 3410style script-tel és a kész filet beleírod a telefonodba, ezután nyomsz 1 faid-et és kész is vagy vele. -
BOBO6
aktív tag
Nagyon tetszik a téma! Hány sms férhet kb. a 3310-esbe?
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Winner_hun #40 üzenetére
ya nekem is jó lönne az sms-tárolás
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #38 üzenetére
olyan sztem sose lesz, mert mindig fogok vmit újítani rajta
-
joci2000
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #36 üzenetére
me-nél a 98 is jobb
-
joci2000
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #34 üzenetére
inkább a win_me-t nem szeretik
-
joci2000
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #32 üzenetére
nokia dct-3 flasher by rolis ver. 4.78
mod: ha xp-d van, akkor userport nevű progit fel kell telepítened előtte.
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #30 üzenetére
sajnos az sem jó, mindenképp lpt-s kábel kell a flasheléshez, bár én már láttam neten maszekolt soroskábelt is, csak a flash programok általában az lpt-re küldik az adatot
-
joci2000
senior tag
nah még1 pár képecske, ezúttal az extra játékokból
-
joci2000
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #27 üzenetére
a flash-eléshez flash kábel kell, ami nyomtató portra csatlakozik, ami neked van az szervízkábel, és az csak szervízfunkciókra jó- tehát 2 lehetőséged van, ha flashelni akarsz:
1, veszel 1 flashkábelt
2, készítesz 1et magadnak leírás alapján
flash progik utána már működnek. -
joci2000
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #25 üzenetére
hát eredetileg nincs sok felhasználható hely, olyan 230Kbyte van amit fel tucc használni.
De ha kitakarítod, akkor ezt fel tudod tornászni olyan 460kb-re. Nah ez már bőven elég 1 komolyabb tuningra.
gyári dolgokat? amiket tucc törölni: nyelvek, szótárak, cs.hangok., operátorok, fontok, és ezektől lehet megduplázni a helyet
3330-an viszont már komoly helyeket lehet így elérni. nekem most jelenleg a 3330-as projectemben 980kbszabad hely van. és hogy ez mennyi is? hát egy 5110-es telefon memóriája fullon belefér
[Szerkesztve] -
[HUN]Zolee
őstag
Hy. Engem érdekel a téma , mivel 2 3310 esem is van
Olyan kérdésem lenne, hogy kb, mennyi hely van a telefonon amit fel lehet használni, és lehet e a gyári dolgokat törölni róla? -
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #23 üzenetére
jelenleg béta állapotban van, és akkor választanod kellene: az én flash-em, vagy a sok sms, de semmi extra?
[Szerkesztve] -
Devil
tag
Hümm... Fbus és az Mbus kábel közt a különbség hogy az fbuson 2 irányú az adatforgalom mbuson meg 1. A berheléshez gondolom Fbus kell erre céloztál. De a két kábel közt csak annyi a különbség hogy a Tx kimenetet összekell kötni az Mbus bemenettel is így lsz az Fbusbol mbus. Ha nem kötöm össze marad Fbus amivel tunningolgatni is lehet.
Szóljatok ha vmi hülyeséget mondok! -
joci2000
senior tag
jaja van 1 olan felirat oldalra fordítva, h. lpt az a printer port(mindenképp nyomtatóportra kell h. csatlakozzon a flash kábel), és annak vannak számozásai 1,2,3...nah ezek a printer port lábai.
a másik pedig a phone feliratú ott meg neked 3310-hez csak 4 kábel kell mbus tx rx és gnd
az amelyikben nincs ic, az érdekes lehet, én tuti be nem vállalnám aztjah és még1 dolog hogy tudj rendesen tuningolni, 1 szervízkábelre is szükséged van
[Szerkesztve] -
Devil
tag
Flash kábelt építettetek már?
-
joci2000
senior tag
így van bárki írhat rá progit, aki ért 1 kicsit a programozáshoz.
JAVA-t még nem ismerik, így marad az 1ik leg1xerűbb programnyelv a C.
de aki nagyon ügyi C-ben, az akár fantasztikus 3d-s progikat is írhat rá, mint ahogy látni a labirintusos gáma is 1 ilyen. jo kis Raycasting mint a Wolfeinstein 3d, az is ilyen alapokon nyugszik.
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
meg akkor még 1 dolog. létezik nokiára egy alternatív operációs rendszer is, ami elég kezdetleges stádiumban van, de nyílt forráskódú!! és ez a lényeg. az oprendszer sajna még nem alkalmas a telefon teljes funkcionalitásának kihasználására, és ahogy a dolog kinéz nem is lesz sajnos.
viszont ami figyelemre méltó, azaz hogy az új oprendszer alkalmas wav file-ok lejátszására valós módban
ami viszont kárpótol minket az, h. beintegrálható az alternatív op.rendszer az originál nokia softba, igaz kicsi hiányosságokkal karöltve. -
ALI_G
veterán
várjunkmá, most a progikat ti írjátok rá? és milyen nyelven? Azok még nem ismerik a JAVA-t, vagy igen?
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #7 üzenetére
úgybizony, de a legújabb dolgot még te sem tudod, h. mi várható hamarosan a telefonra.
az pedig egy filerendszer, ami lehetővé teszi majd az sms-ek tárolását telefonon, emlékeztetőket írhatsz telóba, hoszabb üzeneteket, vagy amit csak akarsz majd. -
Winner_hun
félisten
Nekem a 3310-emen ott figyel ez a plusz pár opció, köszönet érte joci2000-nek
Cserébe kapott LED-cserét a telója telói -
Devil
tag
Up ennek a jó kis Topicnak! Én is most kezdek ezzel újra foglalkozni mert szereztem egy 3310 est zúzható telefonnak. Régebben M35 öt buzeráltam. De rájöttem hogy a Nokia 33xx sorozatba több hobbi célú lehetőség van
Kicsit bele is ásom magam ebbe a témába
Most fogok majd Ledet cserélni és lehet összedobok egy flash kábelt is mert az sem bonyolult... s megvan a barkácsolás öröme.
Remélem lesz jövője a topicnak! -
joci2000
senior tag
a progi számolja ki, és ez egyből kiszámítja, és nem csak a leg1xerűbbet, hanem a legkomplexebbeket is. ezeket a fv-eket ismeri:
sin,cos,tg,ctg,asin,acos,atg,actg,ln,log,sqrt,abs,x'y,állandók(pi,e)
és még1 pár kép, amiket épp most csináltam:
jah és van benne 17 játék
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Az a sinus függvény nagyon kemény
Ez csak rajzolt, vagy progi kalkulálja ki a telón? Mennyi ideig dolgozik rajta?
-
joci2000
senior tag
Nah gondoltam nyitok 1 ilyen totyikot, mivel még nem találtam hasonlót, és gondoltam hátha több embert érdekel ez a téma.
Nah szóval ami itt szóba jöhet az bármilyen nemű 3310 3330 (a többit nem írom, mivel valszeg Mo-n nincsen) tuningolása. Itt gondolok software-es és hardware-s tuningra.
először is a legjobban használható nokia modder progi az a NokiX[link]
1 pár kép, hogy milyenre lehet varázsolni ennek segítségével a régi telefonunkat.
ezek a képek azonban a töredékét nem tartalmazzák a plusz funkcióknak.
esetleg ha nagyobb érdeklődés mutatkozna iránta, akkor lehetne nyitni 1 ilyen moddolós klubot akár
és 1 file amit én készítettem:[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga