- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
aphra2
senior tag
-
vans?
őstag
osztom a velemenyed, ezek az sms-ek nem normalisak semmikepp, attol, hogy valaki 'zavart', meg nem ir ilyet, en is megneznem a csajt tenyleg, nem hos Romeokent, hanem normalis, segiteni akaro emberkent, hatha szuksege van ra a csajnak, csak nem meri bevallani, mert esetleg kenyes tema.
-
Apollyon
Korrektor
Én megtanultam már hogy ha elküldenek a rákba, akkor csakazértis odamenni gáz.
Tegyük fel odamegy, és akkor majd pont mindent el fog mondani a csaj, mert ugye mindig elmondják az igazat..
Aztán lehet hogy mire odaér pont tolják... bocs, de ez is benne lehet.
Akkor inkább már hagynám a pitsába és mennék tovább már úgyis megvolt, az ő korukban már ez is jó, aztán ha nagyon akar valamit a csaj majd úgyis küld megint 5-6 smst egyszerre -
orbano
félisten
áháááá
akkor ezért kaptam. azt hittem az apróhirdetéseknél csesztem el valamit. mondjuk kapóra jött mert aznap álltam neki numanalt tanulni így lekattantam kicsit a fórumról. mondjuk elég hülye a moderáció, mert még csak értesítést sem kaptam.
Ba cy lus azért gratulálok, ez méltó megkoronázás a jellemrajzodnak. Bár jellemről azt hiszem itt aligha beszélhetünk
Na én offolom magam, viszem asszonyt záróvizsgára + védésre, szurkoljatok!
-
törölt tag
Ó, hát hogyha ismernél, nem lepődnél meg ezen, és nem kérdőjeleznéd meg, sok "hétköznapi" dologgal abszolút nem vagyok tisztában, mi, hol, merre. Pedig fontos az "apróbetűs" rész, de gyakran még a nagybetűsig sem jutok el, elkerüli a figyelmem, azaz nem is foglalkozom vele. Pl. egészségügyi jogosultság. Bevittek a kórházba egy baleset alkalmával, kiderült, hogy nincs (miközben elméletileg van; orvoshoz egyébként elég ritkán megyek). Lövésem nem volt, hogy valamit intézni kellett volna azzal kapcsolatosan.
-
törölt tag
Ez igazán remek, tehát működik a moderáció.
Én azt láttam, hogy a hsz törlésének napján még ír, azt hittem, azonnal megkapja, nem tudom, mi a szokás, és "sajnos" nem követem nyomon orbano hiányzását/jelenlétét.
Jelentgetni pedig egészen nyugodtan lehet, ha probléma van, én nem tartok vissza senkit. Ha valamit leírok, automatikusan vállalom érte a felelősséget is.
-
törölt tag
A passzivitást, ha van, nem az okozza esetemben, hanem az a plusz érzelmileg rápörgés, ami már igazából sok, és épp elég bénító hatású. Egyébként nincs különösebb gondom emberekkel való szóbeli kommunikációban. Ezért is volt "meglepő" a mai egyes.
Az a bizonyos életkor meg idővel hajlamos változni, vagyok én már majdnem huszonöt is. 23, jó is lenne.
(#46978) orbano:
Miért nem azt mondod, mire én odaérek, nem lesz olyan testrésze, ami szűz.
-
törölt tag
Ne haragudj, de tényleg nem akarok erről beszélni (küldhetted volna privátba is; tudom, nem vagyunk olyan viszonyba', fenébe
). Én sem vagyok vak, pontosan tudom, mit kellene tennem adott szituációkban. Az, hogy valaki más (ráadásul ismeretlen) is elmondja ugyanazt (mert időnként azért találkozik a kettő), igazából nem lendít a dolgokon.
változna a nőkkel kapcsolatos világlátásod is, remélhetőleg számodra pozitívabb irányba.)
Nincs nekem bajom a nők értékelésével. Csak a saját értékrendszerem szerint látom. Ahogy teszi azt mindenki.Egyébként voltam régebben (de ez már volt 6-7 éve) regelve netes társkeresőn, azóta is a hátam közepére kívánom ezeket.
Tudod, akkor már inkább fogok egy lantot, és kalapolok a villamoson, mint Lirion tette.
-
törölt tag
nélkülem is egyfolytában hülyét csinálsz magadból,
Akkor ezt gondolhatod magadról is, hisz hogy leálltál velem a múltban vitázni (ugye ez még nem az
), az szerintem ezen véleményed alapján nem is kíván külön kommentárt.
Jut eszembe, sikerült már megoldani azt a nehéz matek feladványt? Vagy idő előtt feladtad "nem érdekel" címen?
-
törölt tag
Miért, te nem? Pusztán csak azt jelenti, hogy nekem enyhén több alapom következtetni, mint neked, mert van mit olvasni tőled.
Nincs több alapod, de ezt már leírtam, miért. Ha nem értesz vele egyet, az a te bajod.
Értem, tehát bevállalni nem vállalod be. Én legalább bevallom, hogy nem az én terepem a matematika, nem fogom magamat ettől kevesebbnek érezni, mert másban vagyok olyan jó, hogy ez ne zavarjon.
Beismered, és most akkor tapsoljalak is meg?
Esetleg kitüntetés, hogy ilyen szerény, jó ember vagy?
Szerintem a reakcióm a topicnyitási ötletedre magáért beszél. Továbbá azt akartam sugallni feléd, hogy érzésem szerint most nem kiegyenlítettek a viszonyok, és ha jönnél a matek topicba, akkor lenne az.Ja értem, ha csipkelődésre vagdalkozol, az szerinted felmentés neked.
Azzal szemben igen, hogy te panaszkodsz a személyeskedés miatt, nincs igazán alapod ez ügyben sírni. Ja és kedves, hogy uzinak érzékelted a reakciómat a te kavicsodra.
Igen, ez teljesen nyilvánvalóan felsőbbrendű iq-dat és eq-dat bizonyítja.
No ebben sem te leszel az objektív mérőmérce, vannak erre a célra iq-tesztek.
És ha már így dobálózol ezzel: mennyi is (az iq-d)? Csak hogy tudjam, mennyire kell szégyellni magam veled szemben.Egyébként tényleg nincs, azaz nem lenne időm erre a komoly "vitára". Ahogy egy tanárom mondta: a matematika azért (is) szép, mert ott nincs helye mellébeszélésnek. Tehát nyomban adok is egy feladatot, a te iq-ddal ez nem lehet probléma:
Az a(n) sorozat elemeire teljesül, hogy a(1)=1337, továbbá, hogy a(2n+1)=a(2n)=n-a(n) minden n poz. egészre. Kérdés: mennyi a(2004)?
Ha folytatni akarod ezt a vitát, ess neki szépen ennek a feladatnak (nem különösebben nehéz amúgy), és oldd meg.
Ha nem csinálod meg, akkor pedig Isten veled!
-
7
addikt
Rámjött a köhögőroham....
krahács-köhh-ring topic-khm-krahács-krahács
-
törölt tag
Ha sorra veszem egyébként, valahogy mindig sikerül neked elragadtatnod magad,
Nyilván ugyanazokat a helyzeteket nem ugyanúgy reagáljuk le, így a reakció erősségéből (ami nálam mindig meglehetősen erős egy idő után, ha valaki sérteget, függetlenül attól, hogy az igaz-e) kár következtetned igazságtartalomra.
Miután te kezdted az egész személyeskedést, hadd ne sajnáljalak már, hogy te is kaptál ezt-azt.
Másrészt nem kell mindent mindig szó szerint venni, gondolok a havi rendszerességre (menstruálsz ilyenkor?), én egyébként sem tartom nyilván, mikor vitáztam veled, vagy akárkivel, és utánakeresni is lusta vagyok. Nyilván az is szerepet játszik, hogy több mint egy hónapig bírtad kénytelen-kelletlen, hogy sokáig nem írtam ide.
életemben nem volt még nőm,
Viccelsz,? Azt írsz le, amit akarsz.
Ilyen szinten minimális információból épp ugyanúgy félre lehet következtetni, mint a közel semmiből (azaz 3 évvel ezelőttről, de bevallom, nem néztem utána; persze a mostani műsorod is megérne egy misét), tehát ha azt gondolod, hogy számodra felmentő körülmény, hogy évek óta nem nyávogtál itt, akkor rosszul gondolod.Azt azért elmondanám, hogy a sértődékenység/érzékenység megléte nem áll fordított arányban az iq-val. Erre számos nem élő, élő cáfolatot lehetne mondani. De nyilván neked van igazad.
Ez pusztán csak azért hatalmas fail a részedről, mert ezt te dobtad be. Sebaj.
Bocs, hogy nem olvasok a gondolataidban, és tudtam már akkor, hogy mire is gondolsz valójában, nem a buzi témára. De mielőtt felvetnéd: az, hogy én azért tartom magam valamire, mert nem állok szóba a nekem tetsző nőkkel egyrészt nem igaz, másrészt ugyanúgy mocsok kijelentés, ami nyilván komoly, hosszas lélekelemző munka nagy eredménye.
Ugyanennyi erővel én pedig várlak történelmi és művészettörténeti témákban, gondolom, majd megalázol az ezekben villantott nagy tudásoddal.
Legyen elég annyi, hogy itt vitázunk, hiszen az ilyen verbális jellegű viták is inkább a te tereped. Szóval jöhetsz a matek topicba.
A többit inkább nem írom le, mert fáradt vagyok, és olyat találnék írni, ami szíven ütne téged, azt meg nem akarom, elég sorscsapás vagy te magadnak.
-
törölt tag
Nem akadályoz meg a válaszolásban, géphez vagyok kötve a tanulás miatt. Pillanatnyilag ez a "minőségi" időtöltés.
Amúgy nem értem, mit lovagolsz még mindig az én saját problémámon. Egyáltalán mi közöd hozzá? Miért vergődsz még mindig ezen? Tényleg lehet valami bajod. Hogy én miképp kezelem, illetve hogy is állok most, arról igazából fogalmad sem lehet, miután nem írtam semmit ezzel kapcsolatban.
Ehh... te tényleg buta vagy, de ezt már eddig is tudtam, pontosan ezért élvezet néha téged csipkedni.
Aham, és ez nem szánalmas.
Örülök, hogy már a szellemi színvonalamat minősíted, ez is csak azt jelzi, hogy érzékeny pontra tapintottam.
Hogy belémkötsz, szerintem nem azért van ténylegesen, mert te ilyen erre elélvezős fazon vagy. Megfigyelted már, hogy a frusztrált emberek kötnek bele az élő fába is, akinek rendben az élete, az nem strapálja magát hótfelesleges dolgokon? Kavarhatod, ahogy akarod, nem én veszem elő időről-időre a te problémádat, hanem te az enyémet, amit még persze saját ízlésed szerint fűszerezel is itt-ott, ez épp elég jelzésértékű ami a szánalom kategóriát illeti. De csináld csak, vedd elő ugyanazt újra és újra, miközben a tényekről fogalmad sincs.scusi, nem Liriont akartam felfelé minősíteni.
Mert rendben vagy verbális képességekben, és mindig tudsz lekezelő stílusban válaszolni, még te sem leszel valami magas szinten.
-
törölt tag
Mondjuk a linkelt szöveget nem magamról írtam, és poén akart lenni a kolléga felé, mert ez egy kirívó eset mégis.
A lényeg: még mindig nem értem, miért is velem foglalkozol (van még pár ezer regelt tag, ha jól tudom)? Nőd van-e már? Ja hogy az még nincs így a 30 felé közeledve... Hát ez elég gáz, ugye. Persze egyszerűbb másra próbálni kivetíteni a lúzerség érzését, mint elszámolni magadnak magaddal. Ki is izzad akkor? Időfecsérlés az egész, pótcselekvés, a valós problémák szőnyeg alá söprése. Ne izzadj már ilyen látványosan. Kár, hogy annyi eszed már nincs, hogy a saját cselekedeteid valós okát lásd, hidd el, egyszerűbbé válna az élet. -
törölt tag
aki azt hiszi, hogy attól különleges, hogy életben nem tesz egy lépést a kiszemelt nő felé.
Na és ezt miből mazsoláztad ki, hogy én ettől érzem magam valakinek?
Jaj. És megintcsak...Érdekes módon az, hogy én lennék meleg és bepróbálkoznék nálad, valahogy nem kikövetkeztethető
Akkor erőltesd meg magad.
Most is ki volt, aki kezdésnek személyeskedő jellegű csipkelődést eresztett meg a másik irányába (érdekes módon én rendkívül jól megvagyok a veled való kommunikáció teljes mellőzésével), mint ahogy az oviban a Pistike meghúzza a Katika haját, csúfolja, hogy csúnya, stb., közben meg...
Aztán következő lépésben azt a belső, titkos vágyad akarod rám kivetíteni, hogy engem nem érdekelnek a nők.
Fura. Dehát, ez már a te dolgod. Mármint hogy miért is szentelsz nekem kitüntetett figyelmet, miért akarsz rendkívül csekély mennyiségű információk birtokában egy számodra tetszetős kórképet kiállítani rólam, és ezt miért ismételgeted folyton-folyvást...
Mindazonáltal valahol irigyellek, hogy ennyi időd van. Nekem pillanatnyilag nincs, de ugye nem fogsz megsértődni, hogy azt mondom, ha lenne is, ennél valami inspirálóbbal tölteném ki...
Tehát szép vót, jó vót, legyen elég ennyi. Az aprót megtarthatod. -
The DJ
addikt
Kellő infó hiányában is tökéletesen átlátod a dolgokat és most is csak egyetérteni tudok mind a két bekezdéseddel.
(#45660) Lirion: Szerintem már nem létezik ezzel kapcsolatban olyan dolog, ami ne fordult volna meg a fejemben, hiszen konkrétumokat nem tudtam és így kénytelen volt az agyam maga megpróbálni kitölteni a hézagokat. Amit viszont tudok az az, hogy ez a kiírása rögtön a hazaérkezése után született és azok alapján, amit eddig hallottam róla, biztosra vehető volt, hogy nem a barátnőjének szól. A barátnőjét annyira szereti, hogy egy közös képük sincs és a kapcsolati állapota pedig egyedülálló
Sőt, aztán mikor végre sikerült normálisabban beszélnem a kisasszonnyal akkor ő is azon a véleményen volt, hogy ez neki szól.
Vladi:
"Nem vallja be, de szerintem volt már akkor valami fickó, akire kacsingatott."
Ó hogy mennyi ehhez hasonló példát tudnék felsorolni csak a baráti vagy ismerősi körömből. A nők szeretik a melegváltást. Jobb esetben csak kiszemelt van, rosszabb esetben már össze is jöttek a mit sem sejtő férfi háta mögött. Az egyik nagyon jó barátomnak a 4 éves kapcsolata ért véget egy csettintéssel. A párjával és néhány barátjával (a srácnak!) mentek el bulizni és az lett a vége, hogy a nője az ő legjobb barátjával töltötte az estét miközben a kedves barátom gubbasztott a bárpulton és végignézte. Hazament, mert nem érezte jól magát, másnap pedig kapta a telefont, hogy a barátnője kézen fogva és csókolózva sétált hazafelé az ő legjobb gyerekkori barátjával. 4 év ennyit ért neki. És még csak oka sem volt rá, mert úgy tűnt minden rendben, nem voltak viták. És kibírta a barátom, nem ordította le, nem támadott neki másnap. Csak kivárta mit mond majd. És nem mondta meg a nő! Pár napra rá azt mondta át kell gondolnia a kapcsolatukat és kicsit haza megy. Hát nem haza ment
Még itt is hazudott. Az ilyentől tud felmenni bennem is a pumpa és ezektől vesztem el kicsit a reményt én is.
Egyébként köszönöm
-
The DJ
addikt
Amit mondasz az nem hülyeség, sőt... amikor megláttam azt a bizonyos kiírást bennem is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg, ami miatt - úgy vélem jogosan - eléggé ki is borultam, mivel ez vagy gigantikus emberi hülyeség (ami nem rá vall) vagy nyilvános körökben történő hülyének nézés, ez pedig az egyik olyan dolog, amit nem tolerálok.
Azt nem egyszer elmondta, hogy nem történt köztük semmi és ő sem érti, hogy ez a kiírás miért született meg vagy honnan jött. (Ekkor felhoztam neki, hogy ebben az esetben én a lájk helyett jól kiosztottam volna a srácot, gondolván a páromra, hogy ha esetleg meglátja még csak véletlenül se érthesse félre). A slusszpoén, hogy elvileg a srácnak van barátnője, tehát valószínűleg rövidesen plasztikai sebészre lesz szüksége, ugyanis nem tudom hogy maradt bőr a képén ezek után. Nem csak engem nézett hülyének, hanem a saját párját is. Az ilyen emberekről van egy szolid és határozott véleményem, amit itt nem szívesen közölnék most
-
Jojo5
őstag
na mivan szarkazmus napot tartunk ?
Ijk: ha mást nem jósolj a tenyeréből...
de amúgy ha érzed, hogy haló lépni kéne akkor lépj, max pofáraesel...
ez a régivágású dolog meg relatív... szerintem inkább mondjuk úgy, hogy neked is van 1 elképzelésed a dolgokról, hogy lenne a legjobb ha menne... csak a mai világban sokszor nem az a "megszokott/trendi"... -
Bubee82
őstag
-
elmoraan (r)
aktív tag
Tezsvirem, ez bizony a topik elmúlt néhány évének egyik legjobb, és egyben legsommásabb kinyilatkoztatása volt. Valahogy bele kellene tenni az első hsz-ba.
Ijk: nem az a baj, hogy Coelho-t olvasnak (valamikor olvastam én is, de valamikor a Dörmögő Dömötört is
), hanem az, hogy azt értenek ki belőle, amit nem kéne - és amúgy benne sincs. Na EZ a baj.
-
-
törölt tag
Csak a te fejedben kavarodik össze a felnőttség/érettség azzal, hogy ennek a tulajdonságnak a megléte valahogy korlátozza/kizárja az intuíciót...
Általánosságban (már megint ez a csúnya általánosítás) ez így is van. Azaz nem így, hanem "ígyebb".
Felnőtt korra a bal agyfélteke (ugye a jobb agyféltekében az intuíció, kreativitás, illetve a humorérzék is jórészt) felé jobban eltolódik a hangsúly. Azért, mert olyan az oktatási rendszerünk, ami ezt segíti elő. Az agy is olyan picit, mint az izom, amelyik területet többet használjuk, az erősödik, a többi pedig "eltunyul". Az meg, hogy melyik agyféltekénk a domináns, illetve milyen %-ban, kivetül a személyiségünkre is.
Végül is rajtad kívül mindenki látja, hogy ez a bajod.
Nem is tudom, a napokban hányszor ismertem el nyílt, avagy burkolt formában. De ha gondolod, akkor kiállhatok a Moszkva térre, és előadhatom ott magam, vagy elmehetek a templomba meggyónni, bemondathatom a rádióban, esetleg simán csak felteszek magamra egy 'L' (azaz looser) kitűzőt. Csak nehogy azt higgyék, hogy Laci a nevem.
-
törölt tag
Nem tudtam, hogy a gyerekesség önmagában elég a zsenialitáshoz, de azért jó tudni, akkor van még remény.
De igaz, ami igaz, sajnálom szegény Boole-t, hogy annak idején kinevették az elmélete miatt. Utólag belegondolva, "semmi" haszna nem volt.
Na most akkor ez értelmi képesség, vagy nem? Mert szerintem azért eléggé az. Vagy gondoljunk Einstein "intuitív megérzéseire".
És hány matematikust említhetnék még... Sok dologról utólag derül ki, hogy jéé, ez a gyakorlatban is hasznosítható.Ezzel persze nem állítom, hogy minden egyes "gyerekes" zseni, hasonlóan ahhoz, ahogy minden egyes "felnőttes" sincs a topon, vannak szintek.
A legnagyobb bűn a gyávaság
Nem.
Amúgy ne haragudj, de bemelegedett az erősítőm, megyek zenét hallgatni.
A veled való értelmes vitáknak úgysem volt még sose értelme. Tudom a választ: mert én ostoba vagyok, és nem fogadom be a te nagy bölcsességed. -
törölt tag
Szerintem tudod te, hogy miről próbálok beszélni jó, illetve rossz előjelek kapcsán:
[link]
Általában nem megyek oda vadidegen nőhöz, akit akkor látok életemben először... már csak azért is, mert előbb egy kicsit megfigyelném, hogy első benyomásra a nekem fontos tulajdonságok meglehetnek-e benne.Milyen napod volt, hogy hajnali fél kettőkor egy erősen kialvó félben lévő vitába próbálsz új életet lehelni?
-
orbano
félisten
pedig épp írni akartam neki, hogy én is voltam ilyen, ondjuk úgy 14-16 éves koromban. de bakker nem. akikér ilyen plátói módon odavoltam azokkal mind volt valami minimális dolog: viszajött búcsúban a szülei nélkül lőni még kettőt szendén mosolyogva, vagy épp táncoltunk egyet a farsangi bálon, vagy szimplán az osztálytársam volt. de ilyen távgyógyításos izé. de mindegy most már hagyom is, nem akarok szétrombolni egy ilyen mély, halandók által fel sem fogható párkapcsolatot.
-
törölt tag
Egyébként valahogy sem te, sem Ijk nem fogadja el azt az egyszerű tényt, hogy a fiatalság csak egy tényező azok közül, ami miatt valaki kívánatos, szerethető stb. lehet.
Továbbra sem értem, nyilván nem szövegértelmezési hiba részedről, de ezt így sehol nem írtam, hogy kevésbé szerethető (azt meg pláne nem, hogy nem szerethető), és azt sem, hogy nem lehet vonzalom. Írtam csak egyetlen testrészre példát, hogy teszem azt a m-e-g-e-r-e-s-z-k-e-d-e-t-t mell bizony nem vonzóbb a feszesnél. Azt meg te magad is beláttad épp most, hogy a fiatalság egy fontos tényező, ezek után tényleg nem értem, hogy a "még neked is nehezedre esik elképzelni, hogy egy negyvenes éveiben járó nő felé ugyanolyan szenvedéllyel tudjál lenni, mint egy fiatal felé.", ebben mi a vérlázító. Senki nem írta, hogy nincs szenvedély. Arról volt szó, hogy kisebb. Nem értem, miért kell többet belelátni egy hozzászólásba, mint ami benne van.
(#43896) tildy:
Konkrétan az sem volt benne, hogy minden negyvenesnek löttyedt a melle. Tényleg egy példa gyanánt szántam (ami azért nem ritka akkortájt már).
-
törölt tag
Nyilván eléggé leegyszerűsítve írtam le az elején is a problémát (ami teret adott neked), nem gondoltam, hogy ezt a témát annyira ki kell fejteni, ennyire nem egyértelmű, ily különbözőek a vélemények. Szerethetőségről meg szó sem volt, hogy az már kisebb (sok ember van, akit szeretek, és nyilván nem lépek velük testi kapcsolatba). A dolog biológiai részére gondoltam egyértelműen, hogy az már nem úgy működik.
Ami kérdés még bennem maradt, hogyha alöttyedtmegereszkedett mellre nem igaz a megállapításom, miszerint "nem vonzóbb", akkor miért a nagy felháborodás, a sértődés? Az az érzésem, sikerült egy "buta kijelentést" egész komolyan vennetek, ami mégiscsak fura valahol nekem. -
Ijk
nagyúr
Mindegy, értelmetlen ezt a vitát úgy folytatni, ha azt látod a hozzászólásaimból, hogy csak egy 20-as lehet kívánatos. Végig azt próbáltam megmagyarázni miért kívánatosabb általánosságban egy húszas nő mint egy negyvenes.
Mondjuk az már átjött, hogy az egész részben a "löttyedt" szóból fakadt ki. Biztosan szebben is meg lehet fogalmazni, ha egy nőnek az öregedés, és/vagy a szoptatás miatt megereszkedik, petyhüdtebb lesz a melle, csak abban bízom hogy nem ezért folytattuk ezt a vitát ennyi hozzászóláson át.
Az utolsó gondolatmenetedben pedig semmiféle analógiát nem látok, mint inkább némi személyeskedést a néhány itt lévővel szemben, amiben csupán egy beszólást vélek felfedezni, hogy mit képezel ez a sok kis hülyegyerek, akik állandóan sírnak hogy miért nincs nőjük, miközben a középkorú nőket bírálják méltatlan szavakkal, és feszes huszonéves bombázókról álmodoznak. -
Ijk
nagyúr
Persze hogy kiforgattam a nagy részét, azért is tettem a végére szmájlit.
Direkt kiemeltem a két hozzászólásban a lényegi részt. Ő azt mondta, hogy egy huszonéves kívánatosabb mint egy negyven éves. Te ebből azt hoztad ki hogy a 40-esek szerinte nem lehetnek kívánatosak.
A löttyedt mell meg biztosan sértőnek hangzik, de attól még igaz. 40 éves nőnek akkor nem löttyedt a melle, ha felvarrják, vagy feltöltik. -
törölt tag
Ha személyeskedsz, mert nem tetszik a tálalás/fogalmazás, azt igen, annak.
Mondjuk nem értem, hogy a löttyedt mellben mi a súlyosan felháborító, annyian használják ezt a kifejezést egyszerűen. Oké, akinek löttyedt, nem esik jól, de ennyi erővel azt se írjam le, hogy megőszülnek az emberek?
Vagy ha kicsi a pöcsöm, és valakinek az a véleménye, hogy a méret a lényeg (vannak), akkor most dőljek a kardomba? -
Ijk
nagyúr
A húsos, kerek és a túlsúlyos nagyon nem ugyanaz. Az előbbi a formás, feszes, szép vonalakkal normális izomzattal, az utóbbi pedig normál izomzat de jelentősebb testzsírfelesleg, vagy ami mégrosszabb a sorvadt izomzat és testzsír amitől visszataszítóan petyhüdt, formátlan.
Abba pedig megint belemehetnénk hogy miért volt és most is vonzó a fiatalság, ártatlanság, szüzességA biológiai okokba.
-
Ijk
nagyúr
Nagyon magas labdát adtál ezzel a népművészettel, mert nem rémlik nekem hogy a sovány, vagy a túlsúlyos nőket tartotta volna ideálnak. Igazából nekem pont az jut eszembe hogy a fiatal, húsos, kerek, melles lányok vannak előtérben
Ha meg ugye az ártatlanságból indulunk ki, akkor ráadásul 14-16 évesektől kezdve.
-
Ijk
nagyúr
Mostmár kíváncsivá tettél milyen forrásaid vannak az elmúlt korok nőideáljairól
Úgy valóban nem tudok vitázni, hogy ha belemegyünk hogy mi szükséges ahhoz hogy hosszútávon működjön a kapcsolat, és hogy neked milyen igényeid vannak egy nővel szemben (persze ezt a kaput én nyitottam ki, de mindig elfelejtem hogy egy vitában egy hót egyszerű kérdésre a választ is addig lehet csavarni, hogy a saját álláspontjának előnyére hajtsa a vizet).
Csak ismételni tudom magam, hogy a kezdeti vonzalom, a kémia beindulása inkább ösztönös alapokról indul. Márpedig a férfiak ösztönösen nem vonzódnak egy olyan nőhöz akinek már a teherbe esésre sem túl jók az esélyei. Ennek az ellenkezője a mesterséges, mert ott már a szürkeállomány dolgozik.
orbano: nem, az a fajta szépérzék ösztönös, genetikailag benned van. Ennyi erővel akkor már a heteroszaxualitás is belénk nevelés.
-
Ijk
nagyúr
Miért hiszed azt hogy az elmúlt korokban a művészet kevésbé volt hazugság, mint most? Honnan tudod, hogy mi volt akkoriban az ideál, amikor a rendelkezésre álló írott és képi művészetet az akkori társadalomnak csak töredéke jegyezte? Ha 500 év múlva megnéznék a mai divatmagazinokat, akkor nem lenne téves következtetés hogy a mostani nőideál a 45 kilós csontkollekció?
"Meg igazából nekem baromira fontos, hogy egyszerre legyen okos, talpraesett és valahogy mégis törékeny, az ilyen dolgok fognak meg és indítanak be. '
Igen, ez sok férfinak fontos, de a vita most a külsőről ment. Mellesleg ha ismerkedni akarsz egy vadidegen nővel azért mész oda hozzá, mert ezekkel a tulajdonságokkal bír, vagy azért mert megfogott a külseje? -
Ijk
nagyúr
Én nem tudom mi volt régen évszázadokon át a nőideál, ebben nem vagyok otthon. Mondjuk kár lenne elindulni a felső osztályról/által feljegyzett tényeken. Viszont ugyanazt tudom mondani hogy az volt a mesterséges, és ugyanazt tudom reagálni rá, mint az előbb.
Egy egyszerű kérdés, neked mire áll fel inkább, egy 20 éves nőre, vagy egy 40-esre?
Azt hiszem a férfiak farka nem igazán foglalkozik a belénk nevelt mesterséges ideálokkalA barokkal kapcsolatban pedig egy szűk társadalmi réteg által megformált művészet volt, ami ugyanannyira mesterséges mint most. Most az életkortól függetlenül a sovány modelleket akarják lenyomni a férfiak torkán, a nőkből emiatt pedig folytonos fogyókúrázási lázt kihozva. Valójában pedig a férfiak a normál, arányos testalkatú nőkre indulnak rá leginkább.
-
törölt tag
Remek, most akkor tovább folytatod ugyanazt?
Lehet eddig nem volt nyilvánvaló, akkor most leírom biztos ami biztos: felfogtam, hogy vannak kivételek/cáfolatok, értelmeztem. Általában mi a jellemző, én meg arról beszéltem, vagy próbáltam beszélni.
Azt sem állítottam, hogy mindig hibátlanul, tökéletesen fogalmazok. De a kifogásolt huszonéves picsák esetében tartom, ahogy értettem. Hogy ezek után utólagos mosdatásnak tartsd, ahhoz is azért kell egy kis gonoszság, valljuk be. Jujj. Órára kell mennem. További jó élvezkedést, nekem most jön. -
Ijk
nagyúr
Szerintem inkább a 19.sz-i. ideál volt mesterséges. Egyszerű biológia az egész, az állatvilágban is azokhoz a nőstényekhez vonzódnak jobban a hímek, amelyeknek jobb adottságaik vannak a biztos fajfenntartáshoz (nőstények esetében vice versa). Márpedig mi csak annyiban különbözünk az állatoktól, hogy van egy fejlett szürkeállományunk. Tehát teljesen nyilvánvaló, hogy általánosságban nem a negyvenes nők lesznek vonzóak, amikor már az utódnemzés lehetősége is kétséges.
Tudom hogy ez száraznak és tudományosnak tűnik, de attól még így van.
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest