- Yettel topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Már csak azt nem értem, miből gondolod, hogy a huszonéves lányok olyan alacsony érzelmi intelligenciával rendelkeznek hogy esélyük se lenne nálad?
Nem gondolom feltétlenül úgy, hogy az érzelmi intelligenciájukban találnék kivetnivalót, de ők már egy másik "generáció" - mármint a húszas éveik legelején járók. (Nem tudom, mennyire jogos itt "generációs szakadékról" beszélni.) Az eltérő hátterükben, az életkori különbségekből adódó távolságban, jó eséllyel a közös témák és a közös élethelyzet hiányában. És igen, jóval kevésbé tartom őket felnőttnek, mint a saját közvetlen korosztályomat.
Ebből a szempontból "előbbre vagyok", mint ők és nem is gondolom ezt igazán áthidalhatónak. Bár nem vonom kétségbe, hogy sok kivétel van, de szigorúan a saját preferenciáimról beszélek.
A népköltészetben úgy tudtam eddig, hogy tizen-huszonéves menyecskék voltak
Jogos, ott a pont, nem írtam ki, hogy a reneszánsz-barokk művészet emlegetése kapcsán már rég nem az életkor és ideál, hanem a külső (soványság-gömbölydedség) és ideál témájáról volt szerintem szó.
Bár az akkori átlagéletkor még a XIX. századinál is alacsonyabb, a huszonéves menyecskék meglett asszonyok, pár gyermekszüléssel a hátuk mögött.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest