Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz Ijk #43857 üzenetére

Már csak azt nem értem, miből gondolod, hogy a huszonéves lányok olyan alacsony érzelmi intelligenciával rendelkeznek hogy esélyük se lenne nálad?

Nem gondolom feltétlenül úgy, hogy az érzelmi intelligenciájukban találnék kivetnivalót, de ők már egy másik "generáció" - mármint a húszas éveik legelején járók. (Nem tudom, mennyire jogos itt "generációs szakadékról" beszélni.) Az eltérő hátterükben, az életkori különbségekből adódó távolságban, jó eséllyel a közös témák és a közös élethelyzet hiányában. És igen, jóval kevésbé tartom őket felnőttnek, mint a saját közvetlen korosztályomat.

Ebből a szempontból "előbbre vagyok", mint ők és nem is gondolom ezt igazán áthidalhatónak. Bár nem vonom kétségbe, hogy sok kivétel van, de szigorúan a saját preferenciáimról beszélek.

A népköltészetben úgy tudtam eddig, hogy tizen-huszonéves menyecskék voltak

Jogos, ott a pont, nem írtam ki, hogy a reneszánsz-barokk művészet emlegetése kapcsán már rég nem az életkor és ideál, hanem a külső (soványság-gömbölydedség) és ideál témájáról volt szerintem szó. :R

Bár az akkori átlagéletkor még a XIX. századinál is alacsonyabb, a huszonéves menyecskék meglett asszonyok, pár gyermekszüléssel a hátuk mögött.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Aktív témák