- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
qantum
senior tag
válasz
Goose-T #49031 üzenetére
a te- az általában bárki aki nincs érintve !
Különben nem baj, sőt!De azért óvatosan kell tanácsokat adni az ilyen érzelmes ügyekben.
mephi- ha nem így lenne , hogy ragaszkodunk ahhoz akit szeretünk és hiányzik, akkor nem lenne értelme az egésznek! Emiatt azért ne ostorozd magad. -
mephi666
nagyúr
válasz
Goose-T #49023 üzenetére
idő kell, ez tuti... meg, hogy azt elérjem, hogy később is találkozzon még velem
legjobb az lenne, ha szét tudnám csapni az agyam pár napra, de ez nem megoldás... tiszta fejjel kell nekimenni a problémáknak és nem más nőt keresni a felejtésre (annyiszor csináltam ilyet, hogy rájöjjek: semmi értelme)
mostani helyzet szerint: nem látja értelmét, mert ugyanazok a problémák előjönnének... (most hirtelen valószínű) nem tudja elképzelni, hogy változzak/változtassak... nem is akar találkozni, nehogy reménykedjek...
de közben szenved és hiányzok neki... aztán fene tudja, mi lesz...
most perpill reménytelen... megpróbálok letenni róla és majd (valamikor később) esetleg mást keresni... ha úgy van megírva, úgyis összejövünk valamikor és akkor minden más lehet
(kicsi rá az esély, de láttam már ilyet... pl szomszéd csaj együtt lakott egy sráccal, szakítottak, összejött mással... majd később visszament az előzőhöz és azóta is együtt élnek: házaasság+gyerek+minden megvan)
ui: amúgy szívatom magam tényleg... de életemben másodszor voltam ennyire szerelmes... nem mondok le róla könnyen
(az elsőből kb 6-7év alatt jöttem ki teljesen... hiába volt közben több tucat kapcsolatom)
#49024: köszönöm, hogy megértesz
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goose-T #49021 üzenetére
jól van... kicsit higgadtabb is vagyok... majd kiderül mi lesz
ma már remélem aludni is bírok rendesen, mert ez a nemalvás kikészít...
ui: de érted? barátnőjénél van, most határozottan elküld... otthon van, akkor kis idő és már jön a hiányom... totál érthetetlen mit csinál: mindig mondta, hogy nem vágyik bulira, hiába emlegettem... most pedig élni akar és barátnőivel bulizni? de közben szenved nélkülem? ez totál érthetetlen... nyakam rá, hogy a "jóbarátnők" rovására írható az egész, mert mindenki más totál le van padlózva, hogy szakítottunk
-
Rica
senior tag
válasz
Goose-T #48992 üzenetére
Ne ítéld el azért ilyen könnyen. Ha nagyon szeret az ember valakit, simán hülye balekot csinál magából. Nem hinnéd el, ha leírnám, hogy mit művelt velem kb. egy évig az ex nejem, és mekkora agancsot hordtam a fejemen. Én meg nyeltem csendben, csak hogy megmentsem a házasságunkat. Más kérdés, hogy a 3 gyerek volt a legerősebb motiváció.
Azt viszont jól látja mephi666, hogy az önbecsülésnek ez odab**z rendesen. Nekem konkrétan szarrá ment a karrieremmel együtt, mert ezen felül nyilván közröhej tárgya voltam. -
mephi666
nagyúr
válasz
Goose-T #48996 üzenetére
a vár romjaiból kastélyt építünk
kitartó vagyok: raktam már ki pár hónap alatt 5000db-os bábel-tornyát... elég irónikus most épp a torony...
tényleg nem tudom, mi lenne a jó... túl sokat jelent és képes vagyok ezért még küzdeni, mert megéri
nem fogom porig alázni magam, de megteszek mindent, hogy visszaszerezzem... úgy érzem bizonyítani kell neki is, hogy én vagyok számára az igazi... magamnak pedig azt, hogy vissza tudom kapni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goose-T #48992 üzenetére
értem mit mondasz... annyit mondok, hogy szeretem borítani a statisztikát
általában minél nehezebb helyzet elé kerülök, annál jobban meg akarok vele küzdeni és sikerülni fog... mert ennek sikerülnie kell...
ui: és érzem, hogy szombat óta sokminden változott... ő is teljesen máshogy látja a helyzetet és esélyt lát arra, hogy folytathassuk... kemény volt így, de tényleg sokmindenre rá kellett jönnünk (úgy érzem, hogy az egész családja azon van, hogy sikerüljön nekünk... ami segítség kell, azt megkapjuk tőlük) ...majd kiderül mi lesz, én mindenesetre szurkolok magamnak
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goose-T #48973 üzenetére
túl fontos... de mindegy: nehéz, de továbblépek... aztán majd lesz valami és valószínűleg neki is... és, ha lesz még jövőnk, akkor úgyis találkozunk egyszer, amikorra én is fejlődök és ő is felkészül arra, hogy jobban menjen
...ha pedig nem, akkor ez van... ma délután jön elvileg a cuccaiért
elég sz@rul vagyok, alig bírok enni és alvás sem sok volt... nem tudom, mi lenne a legjobb? áthívni valami ismerős csajt, még akkor is, ha csak beszélgetés lenne?
tüneti kezelésre nem akarok egyéjszakás nőket, mert ez soha nem jött be... amikor ott voltak, akkor felejtettem, de leléptek és újra exen agyaltam
ui: ja, fb-n a szombati alakításomnak hála a 3. "'95-ös csaj" is bejelölt
...jót tett kicsit az önbecsülésemnek, habár ez "easy nehézség" volt...
-
törölt tag
válasz
Goose-T #48690 üzenetére
Te szoktál vagánykodni a matektudásoddal, csak gondoltam, megelőzöm az újabb fölényeskedést.
Úgy látszik, nem vagy tisztában a 'szokás' szó jelentésével, valamint azt az egy szituációt, mikor előkerült, sem sikerült "értelmezned", de sebaj.
A szexet talán nem mindenki úgy képzeli el, ahogy te...
-
törölt tag
válasz
Goose-T #48683 üzenetére
Ja, és van matekszigorlatom. Sőt, közgázszigorlatom is. Diplomám is. Hét éve. Csak mielőtt belekötnél.
Gratulálok, de senki nem mondta, hogy mert van, már bölcs is az ember, aki megmondhatja, kinek mire kellene hajtania egy-egy szituációban. A kolléga is megfogalmazta, hogy őt nem különösen érdekli egy gyors numera. Ő így gondolkodik erről, ennyi.
-
ftc
nagyúr
válasz
Goose-T #48665 üzenetére
Lehet bennem a hiba de amúgyse avgyok sok nő álma....talán gondolkozásom sokaknak nem jön be...elvileg ezért ment tropára a 4 éves kapcsolaom is. Nálam egy nő egy érték kit meg kel hodítani s nem 1 éjjel haenem akár 2-3 hétig sőt tovább is!
Majd elsz vmi 1 próbát megér...
-
syler
aktív tag
válasz
Goose-T #48566 üzenetére
Elég sokszor találkoztam a volt pasijaival, szinte minden nap, mivel jártak oda, ott volt a gyülekező hely
Diszkréten szinte mindegyik megkérdezte, hogy szex téren elégedett vagyok e?
Szóval ő alapból ilyen nő, ezen nem hiszem, hogy tud változtatni
Minden pasijával a szex miatt ment szét. Akkor most gondold el, hogy volt egy lány annó, akiről kiderült, hogy prosti volt. Na az mindent megtett, a szemembe nézett és tudta, hogy mit akarok. Talán az a baj, hogy minden nőben ezt keresem, szóval nálam szexügyileg elég magasan van a léc sajnos
Mondták nekem akkor, hogy majd visszasírom én még ezt a nőt. Nem hittem el, mostmár viszont belátom, hogy tényleg
-
törölt tag
válasz
Goose-T #47598 üzenetére
Nem csajozni kell megtanulni, meg kell találni a számodra megfelelő partnert. Ehhez pedig inkább alapos önismeret kell, emberismeret, és jó megérző képesség.
Épp múltkor beszéltem ezutóbbiakról is egy ex-pszichológussal (aki amúgy eladóként dolgozik a saját kajáldájában, már nyugdíjas korú), megerősített abban a "tévhitemben", miszerint a magukba forduló, introvertált fazonok (akik nem éppen sokat szocializálódnak) messze jobb, alaposabb megfigyelők, jobb ön-, és emberismerők, miközben lényegesen kevesebbet tapasztalnak.
Mondta ezt úgy, hogy ő maga elég extravertált saját elmondása szerint is, a férje pedig szintén "csendes őrült".
Találtam is ezzel kapcsolatban egy idézetet:
"Az introvertált emberek agya természettől fogva igen aktív, míg az extrovertáltaknak külső ingerekre van szükségük." - Douwe Draaisma -
negyedes
addikt
válasz
Goose-T #47467 üzenetére
nem. mar kiadtam az utjat, volt ra ket hete hogy raebredjen hogy akar-e valamit tolem. vagy nem. de amugy amennyire bekepzelt annyira naiv is: mit gondol minek hivogatom es miert probalok csinalni programokat kettonknek? ha sorozni van kedvem vagy bulizni akkor elhivom a haverjaimat nem egy csajt.
-
törölt tag
válasz
Goose-T #47209 üzenetére
Nem is reméltem, hogy belátsz bármit is
Mit lássak be?
Valaki válogatósabb, valaki meg kevésbé, szerintem ez természetes. Hogy ti biztosra tudni vélitek, mi van a válogatósság mögött, az megmosolyogtató. A környezetemben számos ilyen válogatós ember fellelhető, majd közlöm nekik, hogy ez nem egészséges, beteg.(#47206) fordfairlane:
Az általánosítás egy többségre (mondjuk 70-80%) igaz valami, nem valami szentírás, ami mindenkire minden körülmények között igaz. Szerintem én ezt szoktam sérelmezni, mert sem a helyzetet (valamit leírni egy dolog, nem biztos, hogy az átjön), sem az embert nem ismeritek annyira, hogy biztos kijelentésekkel dobálózhassatok, sőt vehemensen védjétek, hogydejazúgyvanéskész. Persze. Nektek ez mire jó? Sejtem, nyilván bosszantó egy magamfajta makacskodóbb figura, és ez hozza ki azt, hogy a véleményem rendkívül szélsőségessé tolódik ki a szemetekben, sőt egyeseknél egyenesen elferdül.
Játsszátok le magatokkal ezt a meccset. -
törölt tag
válasz
Goose-T #47197 üzenetére
Szerintem nem helyénvaló teljesen a hasonlat, már ami a kifogásokat illeti (a biciklizés nem egy "intim" dolog). Nézd, nektek van egy véleményetek válogatósságról (mert gondolom, most arról van szó, miután azt nem esik nehezemre belátni, hogy oda kell(ene) menni, mikor...), meg nekem is. Úgysem fogsz meggyőzni arról, amit nem érzek. Márminthogy akármilyen, külsőre tetszetős csajnak csapnom kéne a szelet, miközben nem érzem úgy, nem látok benne semmi fantáziát. Amúgy is volt már rá példa többször is ezelőtt (a mostani előtt), hogy odamentem csajhoz (ilyen okból kifolyólag, igen). Szerintem bőven túl van tárgyalva ez a téma, nem én erőltetem, hogy beszéljünk róla (tehát nekem ne ródd fel, ha kérhetlek, hogy erről szól a topic), valahogy én jól elvagyok azzal a tudattal, hogy másnak is van egy véleménye, ami nem egyezik az enyémmel, meg nekem is, és akkor mi van? Csak egy igazság van?
Szerintem kevertek azzal az esettel, akik asszem a puruttya blogon csúnyázzák le a kiscsajokat (olyanokat akiknek a külsejével semmi baj egyébként), miközben valószínű élőben az anyjukon kívül más nő közelében nem voltak.
Tehát kár a gőzért, én optimistán látom a jövőmet, ti pedig nem ismertek, ne akarjatok belém látni, és okosabbak lenni a saját dolgomban; de azért nyomjátok, nyomjátok, nyomjátok. Nem tudtok nyugodtan aludni? Nekem ne akarjatok jót.Nekem az a jó, amit én annak érzek. Majd ha tanácsra lesz szükségem, akkor kérdezek, de akkor sem itt, mert tudod, ahhoz azért kell egy igen nagy primitívség, hogy le szociális hulladékozzák az embert látatlanba', ismeretlenül.
(#47200) fordfairlane:
Tenyérjóslást is vállalsz?
-
Mannon
tag
válasz
Goose-T #46190 üzenetére
Részemről sosem vágytam a fehér hercegre. De ahogy mondjátok vannak olyan lányok akik bizony valóban őt várják. És ha nem jön sokáig várnak. ..és várnak...és várnak.
Aztán van az a fajta, aki pezseg... nem tud nyugodni... kipróbál sok fiút, mert várja a csodát, hogy egy majd "a tökéletes lesz".
Pár fiú aki velem próbált ismerkedni és kihasználva az alkalmat meglepett apró ajándékokkal, aminek nagyon örültem és sosem véltem azt megvételnek. Apró kedvesség volt, a gáláns, udvarias férfi apró figyelmessége. Ez mögött nem kell keresni a rosszat. Jó adni, ezt tudjátok ti is. De nem lehet a nőkről nagy általánosságban beszélni, mert mindegyik más. Lehet van olyan aki el sem fogadná. Biztos van. De azt lehet látni. Hogy megéri-e. Lehet hogy régimódi vagyok és akkor mivan?Még van helyem a világban!
ui: Már majdnem leléptem! -
barca4ever
tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Goose-T #44379 üzenetére
Én nem a haverod vagyok. És mellesleg külsőre is átlag feletti vagyok, sőt már szűz sem vagyok egy ideje.
És ahhoz mit szólsz, hogy nekem van pár barátom, akik hasonló életfelfogással rendelkeznek, és több éve boldog párkapcsolatban vannak? Szóval nem lehetetlen. Ha olyan egyszerű lenne általában a siker titka, nem fordulna elő mindenféle ember a sikeresek között. Van néhány általános igazság, pl. egészséges önbizalom, hit (nem vallásra gondolok, bár lehet az is akár) kell mindenképp, de mégis nagyon különbözőek az utak.Egyébként ha senkinek tanácsára nem vagy kíváncsi, mert úgyis a saját utadat akarod járni, akkor minek írogatsz ide?
Ha jól emlékszem, azt írtam, hogy ilyen szinten nem várok tanácsokat. De ezt láthatjátok is, hogy nem vagyok nyitott rá, nem értem, akkor minek erőszakoskodni, meg bizonygatni próbálni, hogy pokolra jutok.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Goose-T #44375 üzenetére
Fenéket. 19 éves koromig nem volt nőm, már elolvastam akkoriban minden csajozós oktatóanyagot és egyéb szarokat. Aztán egy nap alatt egy nyaraláson összejöttem egy lánnyal, ami 4 évig tartott. Semmit nem taktikáztam, nem terveztem előre, beszélgettünk, magamat adtam, este a buliban pedig tánc és csókolózás. Az addigi összes tanácsot, meg olvasmányt lehúztam a klotyón.
Megfelelő társaságba kell járni, nyitottnak lenni, emberekkel ismerkedni. Ha neki nem jön be az hogy a diszkókban 17 éves picsákat taperoljon, akkor nyilván nem kell erőltetni. Nem ezen fog múlni. -
törölt tag
válasz
Goose-T #44375 üzenetére
Elárulom, csak azon fogok sikert elérni. Majd ha el akarok kurvulni önmagamtól, át akarom mosni az agyam, akkor alkalmazom a ti "tuti" módszereteket, de az meg nem az én sikerem lesz már, hanem valaki másé. Nem vagyok hajlandó erről a továbbiakban vitázni se veled, se mással.
mocsanisi:
Ez pont nem ideillő hasonlat, mert azt mondtam hogy azért jöhetnének össze a közömbös csajok, mert velük tudsz úgy beszélni, úgy odamenni, ahogy kéne a kiszemeltekhez is.Te ezt írtad:
Ergó pont hogy azok a csajok jöhetnének össze akik közömbösebbek, mert nem vagy képes a plusszos csajokhoz így viszonyulni...
Magyarul mivel nem vagyok képes a "plusszos" csajokkal kezdeni bármit is, "túlizgulom", érjem be a közömbösekkel. Pont ideillő hasonlat volt, de ne zavarjon.
Igen, egyébként azért ír az ember, mert segítséget vár. A konkrét ügyben. Nem abban, hogy vajon el tudom-e dönteni, ki tetszik nekem, ki szimpatikus nekem, ki vált ki belőlem szenvedélyt, hogyan kéne általában hozzáállnom, miképp kéne nagyipari szinten művelnem a csajozást, hogyan kéne látnom ezt meg azt stb... Ezeket szerintem el tudom dönteni. Ilyen segítségre nem szorulok egész egyszerűen. Ráadásul a fél topic ezzel van már tele, hogy kapom az életvezetési tanácsokat. Uncsi, tényleg nem vagyok nyitott ezekre. Persze nyilván a "tanácsadónak/jóakarónak" valahol b*ssza a csőrét, hogy ilyen ellenállásba ütközik. No azért ez is megérne egy külön fejezetet...
-
-
törölt tag
válasz
Goose-T #44255 üzenetére
Normális nonverbális kommunikációt is csak akkor tudsz kialakítani, ha van kialakulva köztetek megfelelő verbális kommunikáció.
Nem tudom, mit értesz normális, illetve megfelelő alatt, de ugye az üzletben, vagy álláskeresésnél elég nagy hangsúlyt fektetnek már a kezdetektől a nonverbális kommunikációra, holott épp akkor kezdtek el beszélgetni.
(#44256) Tim82:
Szerintem kettőn áll a vásár. Ha itt olyan tanácsosztogatók vannak, akik egyetlen helyes út mentén gondolkodnak, a többi pszichológiai eset, vagy valami ilyesmi, akkor valóban reménytelen. Elég lett volna annyival elintézni, amennyivel ljk ezt tette. De nem, itt már arról van szó, hogy az elhasználatlan tesztoszteronok az oka, hogy valaki szimpatikus, vagy nem. Ez jó.
-
törölt tag
válasz
Goose-T #44227 üzenetére
Introvertált a nevelés/szocializáció miatt is lehet valaki. Az meg szerintem leküzdhető. Én olyan szinten ingerérzékeny vagyok, hogy egy tescóban, bevásárlóközpontban ha az első két percben nem fájdul meg a fejem, az kisebb csodával határos.
Jah egyébként az introvertáltság nem feltétlen egyenlő a félénkséggel, sokszor igen, de nem mindig, látok rá példákat. -
törölt tag
válasz
Goose-T #44223 üzenetére
Szerintem viszont nem belemagyarázás. Amikor rákérdeztem, hogy van-e valami közöm a távozásához (ami valami halálosan lassú, csigatempóban történt, és mikor elhaladt mellettünk a folyosón, oda is nézett), nem lepődött meg különösen. Persze tagadta, de láttam már párszor meglepődni irreális dolgokon, nagyon nem így szokott. Ráadásul mikor megjött a barátja, odament, majd visszanézett rám.
Nézd, én nem tudom neked leírni ezt az egész szituációt pontosan, mert amúgy volna még mit. Én voltam benne, és szerintem jól érzem.
Az meg, hogy van barátja, valahogy nem igazán tud érdekelni. Elsőre persze szarul esett, de akkor sem érdekel más lány pillanatnyilag, ő tényleg egy egyéniség. Majd az elkövetkezendő időkben kiderül, kinek volt igaza, mert persze benne van a belemagyarázás továbbra is, de nem hiszem. Inkább vagyok ebben a tudatban, mint meghátráljak.(#44224) qantum:
Az, hogy valaki introvertált, biológiai adottság. Ingerérzékenységnek is nevezhetnénk, az extravertáltakat meg ingerzabálónak. Ez olyan dolog, ami már csecsemőkorban felfedezhető kb. Legalábbis egy részüknél, mint pl. nálam. -
törölt tag
válasz
Goose-T #44203 üzenetére
Nem egyszer nézett oda egyetlen pillanatra (azt sem láttam, hogy mással is próbálna szemezni..). És érdekes módon mikor én jobban nyitottam felé, azaz pl. látta, hogy elé/mögé lévő sorba ülök, akkor ő is megtette ugyanezt, mármint a haverjaival együtt (de amúgy ő irányítja őket). Szerintem egyébként meg tudom állapítani, ha egy csaj adja a jelzéseket, de mindegy. Mert van egy barátja, akivel szerintem még gimiben jött össze, még nem jelenti azt, hogy az egy jó kapcsolat, és rá sem nézhet úgy más fiúra.
-
luw2win
őstag
válasz
Goose-T #44154 üzenetére
Persze, tisztaba voltam vele, arra gondoltam hogy ha itthon maradok vele, akkor lehet szakitunk vagy valami 1 ev mulva es lehet azt mondom amikor 10ev mulva kuncsorgok a munkanelkuli segelyert mert nicns munkam h eldobtam egy csaj miatt a jovomet....
Jo ez nem a sebeimet nyalogatom, ez van tulkell elni, majd ugyis osszeszedek valami tarsasagot csak az elso 3-4het szerintem a legnehezebb... De majd elboldogulokIjk: Brisbane, Griffith University Finance szak, 2.-3.evben meg utazok Gold Coastra az ottani griffith campusba. Szoval ez egy 1 eves itttanulas, aztan megmar goldcoast.
sagvary: Volt osztalytarsaim 50km-nel tavolabb nem voltak hajlandoak egyetemre menni. Mert az mar tul messze van, meg a csajom ottvan, meg az oribari sosehari kispajtasom is ide megy akkor en is ide megyek.
En azert vagtam bele, mert egyik jo ismerosom monta, hogy most vagj bele vagy soha, mert 18-19eves korban az embert meg nem koti annyi minden a hazajahoz mint 25-6evesen.
Lehet van benne valami, de ezt szerintem majd kesobb erzem megBtw: Hogy maradjunk mar PH-sak, egyetlen egy bajt tudok felhozni ausztaliaval kapcsolatban h az internet az egy darab kaki, 10dollar/1giga ami 150kb/s-el jon max....
eddig 5gigat vettem, Az internet nevetseges, mintha Mucsarocsogen lennenk az utolso hazba ahol 1 internetszolgaltato van.... -
tildy
nagyúr
válasz
Goose-T #43642 üzenetére
Tabi ide , tabi oda, olvasd el mit írt a fogamzásgátlós topikban Esmein arról az egy hónapról, amíg fogamzásgátlót használtam.
Ha nem tudod elfogadni, hogy ez a fajta hiszti a legkevésbé sem tudatos, és kontrollálható sok esetben, akkor nem ismered a hormonok hatását. Én tapasztaltam viszont. Alapból egy erős, önmagáért kiálló csaj vagyok, de fogamzásgátlótól totál kiborultam , hisztirohamok jöttek rám, és még sorolhatnám .
És nem, nem igazán vettem észre a több hisztit, "természetesnek" tűnt. Esmein szólt, hogy na ácsi már, ezt most szépen letesszük, mert ez így nem mehet tovább.Jahm sejtettem ám, hogy köze lehet hozzá, de mit szóljon egy 20 éves csaj mondjuk, aki nem lát annyira mögé?
Ijk: nő vagy? Szedtél már fogamzásgátlót? UGye nem? Nos , én viszont mint írtam igen, és nagyon nagyon durva mellékhatása volt ezen a téren.
Pár leírás Esmeintől, aztán hasonlítsátok össze azzal , amit a srác írt:Sokkal kevésbé gáz, mint a hangulatingadozások(frászt, 5 másodperc alatt alakult át tündérből boszorkánnyá, vagy vissza), kedvetlenség, diszkomfort, levertség... Ezerszer inkább az óvszer, mint még egy ilyen hónap.
hátőőő. nem, ez tapasztalat. Használat megkezdése után 2-3 nappal kezdtem érezni a változásokat, és utána 1 héttel már úgy éreztem magam, mintha miattam undort kapott volna a szextől, nem jó érzés, lelkileg tönkretesz. Csomó olyan mellékhatása van ebben a pillanatban is, amik miatt órákat beszélgettünk, hogy rendbe tegyük, mi a helyzet az érzésekkel. Egyszerűen megborította szegényt a dolog és magát hibáztatja érte. Nem kívánom neked, hogy ilyet megtapasztalj.
Nem a rák kockázattal van a probléma, hanem a többi komoly élettani hatással, ha a ti csajotok nem lesz tőle kétszer hisztisebb, mint mikuláskor általában, szárad ki, és lesz totál kedvetlen, isten ments, hogy én dumáljam le őket róla, de van akinek mást kell keresni, és az orvosok a legritkább esetben szakítanak időt az ilyen statisztikai hiba esetekre. 5 bogyó nem volt jó eddig? nembaj, van még, majd a 6. jó lesz. Érted mi a gond?
futószalagon megy a termelés a nőgyógyászaton, ha valaki leesett a futószalagról, rábaszcsizott, nem fordítanak rá kellő figyelmet, és igaz, hogy ez nem a gyógyszer hibája, de letagadni a mellékhatásokat, amikor a két szememmel látom őket... aggályos
Szóval én amit tennék:
1. Csajt leállítania tablettáról
2. adni neki két hónapot van-e változás
3.ha nincs, na akkor lehet elküldeni. -
runner 125
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Goose-T #42718 üzenetére
Háát nem tudom, azért a környezetétől meg az alap beállítottságától is függ. Ha valaki totál geek, és soha nem mert odamenni a csajokhoz és nincs nője emiatt, egyszer csak besokall, és leszarja, és próbálkozik.. szerintem.
De ez is egyénfüggő, aki a nőknél mint az egyik legfontosabb dolognál az életben nem sikeres egyáltalán, az az élet többi területén sem lesz az. Mert ha mondjuk nincs nő, de van pénz, akkor nő is lesz, csak hát annak bizonyos rétegét fogja kapni.
Szóval szerintem attól még hogy valaki az elején lúzer, az nem biztos hogy egész életében az lesz.
-
Pala
veterán
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest