Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S W A T
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1890 üzenetére
Simán lehet csak magát a tűzfalat telepíteni megkérdezi a setup-nál hogy mi legyen.
-
S W A T
senior tag
válasz
jacksonfive #1862 üzenetére
Rengetegen használják így...... (persze nem tiszta xp-vel) Már nem kapcsolok ki semmit
annyí elég volt belőle
nekem ne parancsolgasson.
-
S W A T
senior tag
Hali. Úgy döntöttem kipróbálom az új 4-es nodot. A kérdésem. BIZTONSÁGOS
újra lehet tenni 30 naponta mint a régieket
-
S W A T
senior tag
válasz
Relevance007 #1297 üzenetére
Honnan szedted le
Nem buherálgattad
-
S W A T
senior tag
válasz
Diamond500 #1294 üzenetére
Comodoval jól elvan .
-
S W A T
senior tag
Bár ugyanonnan tölti le ahonnan az első linkem leszedi.
-
S W A T
senior tag
Ezt is megértük a nod32.hu-ról is letölthetőek az új nodok magyarul
Pocak89 64 bit-en is elérhető
-
S W A T
senior tag
Ez az első tűzfala az ESET-nek ha jól tudom.... ezért nem lep meg. Mindenképp várnék még a falukkal. Attól hogy a virusirtójuk szuper..... ld. comodoéknak is van egy csúcsszuper tűzfala de a virusirtójuk úgy tudom ramaty.
h_143570 Az ilyen olyan tesztekre mennyire kell adni
Mert ez sokaknak szentirás ....
-
S W A T
senior tag
Újabban a program fájlokat is frissiti a 30 napos is.
-
S W A T
senior tag
ha érdekelne v-kit közbe irtak nekem a nodtól legfrissebb infó szerint szerdától lesznek elérhetőek a magyaritott 3.0-ás nod termékek a magyar honlapról.
-
S W A T
senior tag
h_143570 Szerinted miért nincs kinn sem a központi nod32.com -on sem a nod32.hu-n a magyar verzió mikor már nyilvánvalóan megvan
(nyilvánvalóan hisz én is használom)
Tosee Ez az első tűzfaluk én még nem sietném el. Sokan mostanság a virusirtójukat is lehúzzák.Bár nem tudom az okát (informatikusok is)
-
-
S W A T
senior tag
válasz
Pocak89 #1249 üzenetére
Ez nagyon érdekes tényleg hogy nincs ott. Reggel próba képp irtam nekik. "Tisztelt cim.
Szeretnék érdeklődni hogy az új 3.0-ás verzióju nod 32 termékek mikor lesznek elérhetőek magyar nyelven ?
válaszukat köszönöm .
" Azóta már egy egész regényt elküldtek. ...........................Bár sztem hamarosan talán kiteszik a hivatalos oldalra is bár érdekes a magyart az angol oldalkon se találtam a "nyelves " nodoknál. tehát ahol a partner országok nyelveire leforditott nodok vannak ott az angol honlapon is csak a 2.7-est találtam . Bár gyatra az angolom lehet rosz helyen keresetem .
-
S W A T
senior tag
[link] gyóccer az örökös frissitésre
Bár én asszem maradok a 30 napos ujra rakásnál.
-
-
S W A T
senior tag
válasz
V.Stryker #1212 üzenetére
Megbizható oldalról van m er v-mi download.eset.com izé de mindenesetre érdekes no mindegy a lényeg hogy sztem megbizható helyről van,
átnézhetnél a m ásik topikba is nodot védeni.
Nem rossz az avast se én nagyon szeretem sztem mindeképp egy kategória a noddal csak az avastnak kell v-mi a "feneke alá"
-
S W A T
senior tag
válasz
V.Stryker #1210 üzenetére
Nem tom másyik topikba állitja v-ki avast kevesebbet eszik de sztem nem.
Igen ez már a legujjabb 3.0.xxx es nod.
Mondom a vicc az az hogy még az angol oldalon sem láttam pedig nyilvánvalóan létezik te is meg én is letöltöttük.
És magyar nyelven használjuk.
Egyébként kicsit jobban fogja a gépet mint a 2.7-es
-
-
S W A T
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest