- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
h_143570 #1465 üzenetére
Valami bekavarodhatott a vistan mert volt a Ess+a-s azzal jól működött! Gondoltam felrakom az új outpostot mert csak jobb mint az Ess tűzfala, ezért csak a sima nod32-őt raktam fel mellé. Mivel voltak gondok ezért leszedtem az outpostot es csak a nod maradt. Azóta minden eset termék valamiért blokkolja az oldalak betöltését torrentezés közben. Már több irtóval is néztem és az eset cuccain kívül mindegyikkel bejönnek az oldalak!
-
-
Integra
titán
válasz
h_143570 #1064 üzenetére
nekem az a bajom hogy az egyik gépen a 2.70 beszart
egyszerűen nem hajlandó frissíteni, nem értem miért
uninstall, reinstall, semmi.
azt mondja up2date...
lol
most nyomtam neki uninstallt megint, de regedit-ben hol törlöm ki pontosan az eset összes dolgát, hogy az xp végre semmit se észleljen, hogy volt a gépen eset??
ezt nem tudod véletlenül?
vissza akarom rakni a 2.70-et de nem megy, nem frissít -
zukko
csendes tag
válasz
h_143570 #1022 üzenetére
gondoltam, hogy ilyen titkosításos dolog lesz a háttérben, csak ezt hol állítom be a NODnál?
- a gmailes amit írtál az nem működik
- a freemailes se, se úgy hogy a szolgáltatóm smtpjét adom meg se úgy hogy azt ami a freemail oldalán van
- a szolgáltatós email címről se megycsinált már valaki eggyáltalán ilyet?
és ha igen akkor milyen email címmel? és mik voltak a paraméterek?
előre is köszönöm
-
phare
aktív tag
válasz
h_143570 #990 üzenetére
Még a Win98-as időkban 1998-ban McAfee-t használtam, még úgy kellett külön frissíteni, nem volt autoupdate. Aztán egy két év múlva váltottam Nortonra, a Nortont sokáig használtam, kb 2003-ig. Utána NOD32-t használtam szintén sokáig. Majd váltottam mikor az 5-ös Kasperskyre, amikor kijött a 6-os KIS azonnal átálltam arra, használtam egy évig. Utána Avira, majd FSCS, majd KIS7, majd megint Avira. Most Avira Preiumot használok.
Azt nem említem mikor egy két napig kipróbáltam vírusirtókat, az nem folyamatos használat. -
3d
tag
válasz
h_143570 #882 üzenetére
Hali!
Nekem is az a problémám hogy egy csomó (4)-es kódú szöveget kapok (sőt furcsa hogy másoknak nics ilyen gondjuk).
Amit írtál az világos csak az a problémám, hogy nekem minden féle filetípusra kiírja ezt(jpg,avi...),sőt olyan jpg-re is amit én kreáltam paint-ben!
Nem hiszem el hogy ez a probléma csak nálam van!
Tud valaki segíteni? -
-
ati2
őstag
válasz
h_143570 #779 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Pedig nyár óta használom a NOD-ot, csak erre még nem volt szükség (szerencsére most sincs csak jó tudni előre, ha véletlen kellene).
Először nortont használtam, de az rettentő módon lelassított mindent.
Majd jött az AVG ami egész jó volt, kivéve hogy az ingyenes verzió elég nehezen szedi le a frissítéseket.
Közben bekaptam egy fajin 0day-es downloader-t, ami szépen töltötte le a társait.
Se az AVG, se a NOD nem ismerte fel azonnal.
A NOD a 2 nappal későbbi frissítéssel szerencsére nagyjából leírtotta, de az AVG 4 nappal későbbi frissítése is talált még belőle elrejtőzve.
Egyenlőre úgy tűnik, hogy a NOD-hoz jönnek ki a leggyorsabban a frissítések és szinte mindent meg tud fogni azonnal, és tényleg alig fogja a rendszert ami nem elhanyagolandó.
Plusz a NOD32.FIX-el ki lehet tolni a trial-t is rendessen (persze nem céges gépen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest