- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
kraven54 #1058 üzenetére
Köszönöm
Így már értem miért nem találtam eddig, a kezdő kivételével még nem voltam jeges bolygón, de ott meg csak a gyors lelépés volt a célom. A -75fok kicsit volt hideg induláskor.
Akkor egyelőre marad a kereskedéses verzió, a mostani bolygómat nem hagyom el egy ideig -
Shadowguard
senior tag
válasz
Mister_X #1051 üzenetére
Egyik előző bolygómon egymást érték a titánium tartályok, egy párat kilőttem belőle, de aztán rájöttem én is, hogy teljesen felesleges. Bár egyszer sikerült eladnom a teljes készletemet kétszázegynehány százalékkal az átlagár felett, de el is ment az egész exosuitra (jelenleg 37es)
-
Shadowguard
senior tag
Én most nagyon jó bolygót találtam magamnak: hatalmas nikkeltömbök, rengeteg goldkristály, emeril és alumíniumtömbök. Egyedül a növényzet szegényes, alig pár aloeszerű növény van rajta, de annyi plutónium, hogy már mindent azzal töltök
Ha végre elkezdené dobálni a hajóroncsokat akkor maxos hajóig fel se szállnék innen
Viszont amit idáig végképp nem találtam: Chrysonite. Ezt mégis honnan a francból lehet szerezni? Nem voltam túl sok bolygón eddig, de ezzel még végképp nem találkoztam, pedig néhány fejlesztéshez kellene.
Egyébként az létezik, hogy a Gek-eknél nincs fali multi-tool tartó vagy csak nekem nem volt szerencsém náluk? Cirka 25 órát töltöttem az előző rendszer három bolygóján, de egyet sem sikerült találni. Most átjöttem a Vrykulokhoz és már 21es kispuskával szaladgálok pár óra után. Ráadásul ezt ingyen kaptam, a 18ast cseréltem el erre
-
Shadowguard
senior tag
válasz
freddirty #1003 üzenetére
Dehogynem
Én pont tegnap este keveredtem bele egy sugárzóan kellemetlen viharba jó messze a hajómtól és nem akartam pazarolni a drága nyersanyagot. Inkább berobbantottam magam a föld alá és elgilisztáztam a hajóig. 4-5 gránáttal már elég mélyre le lehet menni, hogy ne legyenek ilyen gondok és carbon azért több van, mint plutónium. Mondjuk jól meggondolva vicces a dolog, mikor zuhog a mérgező eső én meg egy sima, függőleges falú gödörben átvészelem, de működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest