- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Próbálkozni kell, ügyintézője válogatja, de napokban is jelezték h megy még. Eddig én is 2x lukra futottam (most épp ip címem miatt nem is engedett a chathez, igaz 10 perce rázott le Wendy, lehet ő ütötte le
) mondjuk fura hogy telefonszámot is kérnek, de szó nélkül elfogadják ha nem ad meg az ember, mert épp nincs - szerencsére nincs törvény arról h köteles legyen mindenki telefont venni
Naponta 1-2x én tuti rápróbálok még majd
Az első pár órát élveztem úgy ahogy, de azóta hozzá se nyúltam, évek múlva érkező dlck miatt meg nem akarom tartogatni.
-
banana_joe
tag
érdekes, én ez alapján mentem h mit kell mondani:
[link]és egészen pontosan ezt dobtam be amint bejelentkezett:
Hello, I am here to try to get a refund on the game No Man's Sky.
I have never asked for a refund before, but I've heard that its possible to get a one time only courtesy refund.
I am really hoping this possible as the game has been very unsatisfactory.ezek kérdezett 2-t a profilomról és jött a refund
-
Romvr
őstag
Jó lenne ha a következőket fejlesztenék / javítanák
- Galaxy Map-en a scann (elvileg a TAB lenyomásra megnézné van e valami érdekes az adott rendszerben, csak nem működik nálam)
- Felszállásnál a térváltás (Azaz ne ugorjon néha a csillagokig a hajó)
- Scannelésnél találjon meg mindent. Főleg űrhajóból jelölje meg a "Point of Interest"-eket és ne úgy kelljen sasolni hogy mikor haladok el egy épület/drop pod/monolit fölött amit nem jelölt a scann
- Hajó írányításának fejlesztése, főleg az a rész hogy a föld felé fordulva tudjak repülni, így láthatom mi van alattam
- Hajó autopilot javítása. Ne repüljön mindig felfele, ha felszáltam akkor egyenes vonalban folytassa az utat és ne felfele irányba.
- A "Mile Stone" és a "You arrived" képernyők ne vegyék el az irányítást és ne takarják ki a képet. Valamint ne tartsanak olyan sokáig. Volt hogy azért haltam meg mert a rendszerbe lépve jött a zene, a you arrived, meg a mile stone XY Warp és mire visszakaptam a képernyőt, meg a hajó irányatást már szét is lőttek a kalózok.
- LOD fejelsztése! Mivel nálam a játék 70-90 FPS-el megy így igazán beleférne hogy a LOD-ot kitoljam kilométerekre is akár. Minap találtam egy fás/erdős bolygót és olyan illúzióromboló volt hogy a dombok oldalába tőlem 400-500 méternyire már nem látszott semmi. Csupasz szikla volt, egészen addig amíg közelebb nem mentem. Lehet hogy a játéknak nincs Crysis 3 grafikája de ilyen apróságokkal is nagyot lehetne dobni a játékélményen. Ha dús növényzet van akkor a láthatárban is legyenek növények.
- LOD javítása: Talajközelben repülve néha az orrom előtt materializálódik egy hegycsúcs, vagy szikla.Hirtelen ennyi jutott eszembe ami javításra szorul szerintem. És akkor még nem említettem meg azt amit belerakhatnának mint plusz tartalom...
-
Omli85
őstag
Áthelyezni nem tudod de oda kraftolod a modokat ahova akarod nem random dobálja bele a táskába ahova akarod így szépen el tudod rendeznimegelőztek.
Atlas úthoz el kell menni adott rendszerben (ha találsz) egy űr anomáliának a jeléhez az egy kisebb űrbázis lesz, ott az egyik npc-vel beszélve kiválasztod az atlasz úttal kapcsolatosat és kész. Ha kilépsz vissza a galaxistérképre megfogja jelölni.
(#788) Hunbeast87: Azt tudom, hogy a steam tudja... de itt most nem is az volt a kérdés
és mint infót írtam ha esetleg megy valami plusz monitorozó elő fordulhat, hogy eszi az fps-t
.
(#796) zharkanyi: izotóppal fel kell tölteni a fegyvert ha kifogy ahogy a ruhádat is illetve kb mindent.
Én special minden többnyire lecsekkolok minden bolygót, ha találok olyat ahol ritka dolgok vannak akkor azokat kicsit megfarmolom és eladom pár rendszerrel arréb, ha gyorsan kell a lóvé akkor meg áron alul abban a rendszerben adom el helyben max többet fordulok. Mivel egy ilyen ritkább item pl vortex cube meg ilyenek 25K felett mennek /db így elég jó kreditforrás. -
Vesa
veterán
- Normális irányítás (értsd: nem repül magától, én dokkolok/szállok le és nem a gép, összetörhető hajók stb.)
- Joystick/HOTAS támogatás!!!!!!! Ugyanis PC-n az űrben gyakorlatilag játszhatatlan, mivel egérrel nem lehet repülni!
- Galaxis térkép, valamilyen "log" vagy egyéb rendszerrel, melyből kikereshető ahol már jártam és a kiválasztott bolygóra ugorhatok egyszerűen (persze az ugrási hatótáv figyelembevételével)
- Csillagrendszer tértkép
- ÉPÍTÉS! -
Omli85
őstag
PS-en játszom én is viharokkal találkoztam. Igazábol kimerül a látvány abban, hogy kavarog a por illetve esik az eső ha épp olyanja van :]. Esőt szintén lehet látni, hogy esik szépen.
(#657) Cheesus : Igen nagyjából ez a két út van, vagy a középpont felé vagy Atlas ami többnyire totál más irányba visz vagy végül is a harmadik mikor mész amerre akarsz
. Atlas keyt az egyik rendszerben kaptam, találtam az űrben egy ismeretlen jelforrást (érdemes az űrben is nyomkodni a scan-t). Ez is egy űrbázis féleség volt mint ahol kereskedni lehet csak kisebb. Két jómadár volt a bázison az egyiknél lehetett "utat" váltani ha épp akarna az ember. A másikkal beszéltem és adott egy Atlas Pass v1 receptet ebből meg le lehetett kraftolni a kulcsot.
Shielding Shard-al fel lehet tölteni a különböző pajzsokat amik természeti hatások ellen védenek. Ugyan az a szerepe mintha pl plutóniummal feltöltenéd a ruhád létfenntartó rendszerét csak ezeket pajzs rendszereken lehet használni. Ugyan így vannak energiacellák azt meg pl a ruhánál lehet használni meg a multi tool-nál.
-
Uyuarasy
tag
En meg csak ezen a bolygon maszkaltam, de ahogy olvasom ez nem "igazi" vihar. Latom es hallom, hogy esik az eso, kb. konstanse erosseggel roved megszakitasokkal, ekkor magasabb valamennyivel a tox szint, de annyira nem szembetuno, mint egy vihar amit irtak felettem.
(#657) Cheesus: Az elso engem is erdekelne. A shardot meg eddig csak ruhatoltesre hasznaltam, de elvileg majd craftolhato valami lesz.
-
Uyuarasy
tag
En egy mergezo bolygon kezdtem el jatszani, erdekes a fauna, van nyersanyag, passzivak a sentinelek, csak gyakran kell tolteni a suitot mert szetmarja az eso.
Mas: kaptam par upgrade-et es nem tudom mit jelent, vannak ezek a kis gomb epitmenyek, npc nelkul, nem tudsz bemenni csak lerombolni szilikatert, na azokat most egy feher pont is jeloli a megszokott tag-en kivul, valamit a hajoba ulve roppajakat latok a legkorben, ezeket latta mar valaki?
-
Mister_X
nagyúr
"Kicsit valósághűbb lenne, ha mondjuk egy mérgező bolgyón időnként elkezdene esni a mérgező eső. És akár ilyenkor azonnal fedezékbe kell menned, mert hatványozottan gyorsabban csökkene a ruhád ellenálló képessége."
Ez most is így van, -40 fokos bolygón elkezd tombolni a vihar, akkor látványosabban gyorsabban hűl ki a ruha, radioaktív bolygón "nyugiban" 150mp körül bóklászhatok szabadon, vihar alatt 40mp, mérgező bolygón egszer voltam (nem tetszett), ott is hasonló arányok voltak. Alapjáraton nyugis bolygókon is elkezdeni emészteni a ruha tartalékait egy-egy vihar.
-
Madwe
nagyúr
Üdv a csillagok között!
Az exosuitod tárhelye is szépen fog bővülni
Illetve egy slotban az űrhajód sokkal több nyersanyagot tud tárolni, mint a suitod, így ha esetleg ugyanannyi slotja is van, akkor is lényegesen többet tud belőle tárolni!
Szerintem ilyen multifunkciókat késöbb, lassan patchekkel dlckkel simán beletehetnek majd.
(#430) orichalcos Hasonló, igen. De minden bolygó más, van amelyik toxikus, van amelyiken 300 fok van, van amelyiken -100, van ahol nincsenek élőlények, van ahol kb víz az egész bolygó (s mehet az aquasphere farmolása) és ezekre mind mind fel kell késöbb készülni, kellenek olyan upgrade-ek amikkel túléled. S ezen bolygók grafikailag is rendesen különböznek.
Van olyan hely, ahol igazán drága, értékes dolgok vannak, de annyi sentinel van, h ha nincs a suitodon rendes páncél, nem sebzel 10x annyit mint alapból akkor esélyed sincs.Késöbb az űrben is lehet olyan, h épp bewarpolsz az adott rendszerbe, s rögtön 8-10 hajó megtámad, ha a hajód páncélját, sebzését nem fejlesztetted, neked annyi.
Van pár épület ami hasonlóan néz ki, igen. De pl az, hogy a Mutyisztán rendszerben a Viktátor bolygón felfedezek egy értékes barlangot a víz alatt, amit csak rendesen felfejlesztett víz alatti lélegzéssel érek el, s van a bolygón csak ott megtalálható élőlény (amit Matolycsinak hívnak
), meg egy csomó iszonyatértékes bogyó, az nekem elég mint változatosság
Az előrendelői bónuszhajó bugról: a hyperdrive blueprintje ilyenkor ugye bugos. Ez egészen addig nem probléma, ameddig nem cseréled le a preorder hajódat, utána viszont gyk. nem tudsz rá hyperdriveot tenni az újra!
-
oriic
HÁZIGAZDA
"És akkor mi lehet még más bolygókon"
Ugyanaz mint az első bolygódon, csak más vadállatokkal, meg esetleg toxikus/radioaktív környezetben, más kinézettel. Ez a gond a játékkal sajnos.
Amikor a tizensokadik bolygón szálltam le, de az idegen épület ugyanolyan volt mint az első bolygómon....
-
Omli85
őstag
Én is azt vallom jobb nem sietni
még mindig az első bolygót kutatgatom de mindig találgatok olyan pontot amit még eddig nem láttam nem jártam ott stb
.
Igaz még csak cirka 6-7 órám van a játékban mert nemigazán volt időm a tegnapi napon többet játszani, de eddigiek alapján az a tapasztalatom érdemes mindent körbenézni átkutatni mert adott esetben azért elég sokat tud fejlődni az ember akár az első bolygón is.
Persze össze lehet kalapálni elég hamar a hajó és lehet tovább menni ha nem szimpatikus a kezdő planétade ha valami kellemesebb helyet dobott a gép kezdésnek akkor szerintem felesleges rohanni.
-
Mister_X
nagyúr
Én egy rendszerben tervezek még lenni pár tízórát - tanulom a helyi nyelvet és jegyzem a történelmüket. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy visz-e majd valamerre, ha 100 vagy 200 szót tudok egy nyelvből. Az már biztos, hogy a Sentineleket megvetik, igyekszem eleget is tenni nekik ebből a szempontból
-
Omli85
őstag
Madwe jól összefoglalta a lényeget ők "Galaxis őrzői" xD szpész police stb. Kisebb dolgokra nem rágnak be de ha észreveszik, hogy bányászol gyűjtögetsz és elkezd figyelni de abbahagyod vagy továbbállsz akkor nincs következménye a többi egyelőre rejtély
.
(#385) Mister_X : többnyire nem nehezek csak oda kell figyelni de ha hibázol így jártál
. Ez az elhagyatott gyáras móka jól hangzik
.
(#386) banana_joe : még nem jöttem rá honnét jutok hozzá mondjuk én a játék elején lepattintottam az Atlaszos redmater-t. :]
(#388) Madwe : elég sok ajtót és extra tárolót csak Atlas pass-al lehet nyitni ezért elég hasznos lenen ha lenne
-
Madwe
nagyúr
A sentinelek a bolygók örzői, ők figyelnek a bolygó nyersanyagjaira, élőlényeire. Kb a jövő zöldjei
Akkor gurulnak be ha kihasználod a bolygót (gyűjtögetsz) s gta-s csillagrendszerben minél magasabb lesz a körözési szinted, nanál durvább dolgok jönnek majd ellened.
Az h mik ők, miért vannak ott s kik tették oda, gondolom a világ közepe fele kiderül. Bár az érdekes fricska lenne szerintem, ha csak az idegenek nyelvén jönne az info a végén, s az alapján h hány szót tanultál meg, a alapján dől el mennyit tudsz meg a loreból
(#387) Mister_X Az mire jó egyébként?
Tegnap annyit tudtam meg, hogy van egy Omegon vagy mi nevű nyersanyag, ami nagyon ritka és érdekes mód lehet megszerezni. Miért nincs itt spoiler tag, így nem akarom csak úgy beírni...
-
Omli85
őstag
-Lehet "viszonyt" alakítani a frakciókkal fajokkal cselekvéseid kihatással lesznek a későbbi dolgokra is.
-Lehet etetni az állatkákat ennek okán melléd szegődhet megvédhet más támadó állatoktól vagy segíthet a nyersanyag gyűjtésben stb.
-Elvileg volt róla szó hogy lehet valamit frakciózni de ahhoz az kell, hogy egyáltalán tudj velük kommunikálni gondolom, ahhoz meg nem árt megtanulni a nyelveket
-Olyan eszmét képviselsz amit akarsz te döntöd el de viseld a következményeitmert lesznek akik nem nézik jó szemmel, hogy mindent "izomból" oldasz meg
.
-
Madwe
nagyúr
A játék fő vonzereje részemről a világok felfedezése, elég sokfajta variáció lehet, milyen élővilággal, milyen környezetben stb. Valahol monoton persze, de egyrészt már 1-1 bolygó is van h nagyobb mint egy sima játék területe, másrészt itt qintillion ilyen bolygó létezik
arról nem beszélve h anno wowban nemh a vaddisznók farmolásával öltük időnket, hanem vanillában még a skilleket is kellett fejleszteni, és pl warriorral az unarmed skill fejlesztése akár hetekig is eltarthatott amíg fegyver nélkül csépelted a disznókat
Másrészt nekem a fejlesztések, blueprintek rendszere is tetszik, nyersanyaggyűjtéssel, pénzharácsolással, tárhelyed optimalizálásával stb.
Ez a játék sztem nagyon megosztó, sokaknak nagyon nem fog tetszeni, sokaknak pedig nagyon fog
Én azért furcsállom h nekem bejön, mert amúgy az open world játékokat pont h nem szeretem a monotonitás miatt, de itt valahogy mégis elkapott valami, bár ehez nyilván a sci fi szetting is ad egy lökést...
Tegnap láttam egy streamet ahol talált egy holdat, ahol vmi nagyon ritka és értékes gömbök voltak vmi növényben, s ott gyűjtögette azokat, ment egy kört az outpostig eladni s vissza. Aztán talált egy barlangrendszert, amiben sokkal több volt, 10 percig gyű
jtögetett benne, ment volna kifele, de annyira elkavarodott h vagy fél órát bolyongottIlyen iszonyat barlangrendszer volt a föld alatt, mindenfele 2-3 elágazással. Szóval ha barlangba mentek, jegyezzétek meg mikor merre fordultok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged