Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Talán később lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuribácsi88 #1640 üzenetére
Néhány havonta leárazzák azért. (20 euróért mondjuk nem láttam sehol még, tavaly év végén volt 22 euró Steamen rövid ideig). Mivel most újabb nagy update jön, nincs esély rá, hogy fixen alacsonyan marad az ára.
Esetleg lehet vadászni valahol Humble kulcsot, az 24 euró volt most áprilisban. Hátha van akinél van pluszban és adná annyiért. (Nem sok esélyt látok erre)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön Xbox One-ra is a játék
"Coming in Summer 2018 is No Man's Sky NEXT, a free update for PS4, PC, Xbox and WeGame. It's our largest update so far, and we're working our socks off"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
ARG megfejtve:
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
No Man's Sky - Foundation trailer
Már tölthető a patch.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Frakciók és azok pártfogása/támadása Nuku: Van 3 faj, meg a kalózok. A kalózok néha támadnak nagy hajókat. De ha lelövöd őket, ha segítesz nekik akkor is te leszel az ellenség."
Pedig milyen király lenne, egy ehhez hasonló (vagy akár fele ennyire látványos) űrharc a játékban:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mister_X #1108 üzenetére
"Örüljünk, hogy minden ingyenesesz majd, mert ez is ritka már."
Nem lesz minden ingyenes, fizetős DLC-kről szól már a fáma.Pontosítok, feljött már a fizetős DLC témája, és a készítők nem tagadják, mondván "bármi lehetséges". Korábban erről nem volt szó, mert eredetileg kötötték az ebet a karóhoz, hogy minden dlc free lesz. -
oriic
HÁZIGAZDA
Jelölöm inkább, nehogy még szóljon valaki érte.
SPOILER
Még nem, de nem is fogják. 256 galaxis van a játékban, onnantól az utolsó ismétlődik. Technikailag nincs univerzum közepe a játékban, ergó a korábban említett végcél sem létezik.A legtávolabb jutott játékos valahol 20 fölötti galaxisnál tart.SPOILER
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
whitezo88 #574 üzenetére
Nincs multi rész a játékban. A megjelenés előtt a készítők azt mondták hogy naaaagyon nagy a világegyetem és nem sok esély van más játékossal találkozni. Erre első napon két streamer élőben mutatta, hogy ugyanazon a bolygón szálltak le, ugyanazon épület előtt álltak de nem látták egymást. Fejlesztők hallgatnak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"És akkor mi lehet még más bolygókon"
Ugyanaz mint az első bolygódon, csak más vadállatokkal, meg esetleg toxikus/radioaktív környezetben, más kinézettel. Ez a gond a játékkal sajnos.
Amikor a tizensokadik bolygón szálltam le, de az idegen épület ugyanolyan volt mint az első bolygómon....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok én megpróbáltam de tényleg, de én ez rettentően unalmas így 10 óra után még.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos a kezdeti bénaságomnak köszönhetően vagy 5 órát töltöttem az első bolygómon, igaz az kimaxoltam teljesen.
A játék alapjában jó, bár nagyon sokat kell benne kezdetben farmolni, és scannelés esetén sem találtam bizonyos nyersanyagokat. Aztán később persze tonnaszám kaptam már őket, csak akkor már más kellett a hajóhoz.
Egyelőre pár dolgot még szoknom kell, közben megy a fejlesztgetés ezerrel, de hozzá kell tennem hogy a nyersanyagok farmolása kicsit azért unalmas tud lenni kezdetben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fél héttől eddig játszottam. Hát huh, most muszáj elmennem aludni, reggel írok véleményezést. Lesz anyag bőven.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
No Man's Sky: PS4 Gameplay Frame-Rate Test
Ok, sose voltam grafika meg FPS szám őrült, de azért elég durva FPS dropok vannak itt. (14FPS??)
Mindegy, délután 2-től meglátjuk milyen ez a valóságban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Első review:
8/10 - Még patch nélkül. (mondjuk így sok értelmét nem látom)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Stream (bár eléggé tré minőségű)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lol, érdekes, mert erről eddig semmi szó volt, egyáltalán nem volt hír arról hogy több galaxis lesz. Szép lesz, ha ezt utólag találják ki.
szerk:
Neked meddig tartott Sag A-ig eljutni Elite-ben? Rá akartam venni magam, de inkább lemondtam róla, mert valaki felhozta hogy realtime vagy egy hétig tart az út.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ugyan a cél, hogy az univerzum(!) közepébe jussunk el."
Erről van bármilyen hivatalos forrásod, mert ez így konkrétan nem igaz. A játék legfőbb célja, hogy a galaxis közepébe kell eljutni.
"Külföldi fórumokon sokan azon a véleményen vannak, hogy a megvásárolt példány nem az aranylemezre került végleges játék.
"
Ez már csak azért is nem igaz, mert az aranylemezes buildet küldik tovább sokszorosítani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azt hiszem már nem is érdekel a játék premiernapon. Redditet, NeoGAF-et, nagy gamer fórumokat ne olvassatok. Végigjátszották a játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg egy nagyon spoileres kép, de hátha valaki nem bír magával. Én szóltam.
SPOILER[link]SPOILER
Egy szóval:
Waaaaaaat?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
No Mans Sky | Pillar Trailer 3 - Trade
A menünek csak szerintem van egy kis Destiny beütése?
Néhány kép a trailerből:
-
oriic
HÁZIGAZDA
A bejelentés óta rengetegen várják a No Man's Sky című űrhajós felfedező játékot, amely a mai naptól végre aranylemezre került. Nincs akadálya már a megjelenésnek, így kérésre megnyitom a játék topikját. A fórum a konzolos részlegre került, de a játék érkezik PC-re is, mindkét platform játékosai nyugodtan beszélgethetnek itt a programról.
Megjelenés: 2016. augusztus 10.
Célplatformok: PC, PlayStation 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Battlefield 7
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest