- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDrake
tag
válasz
Kicsimix #1654 üzenetére
1 órát? Azta. Engem 20 percen belül négyszer dobott ki. Felvettem egy küldit, majd miután rájöttem hogy ahhoz bázis is kéne vissza akartam adni, de akkor mindig kidobott. Minden alkalommal reportoltam leírással és videóval + a hivatalos probléma bejelentő oldalukon is. Amúgy itt resetera-n többen írják hogy gond van.
-
MrDrake
tag
válasz
Kicsimix #1649 üzenetére
Volt bizony. Kb. a nulláról indulsz. De ami rosszabb, hogy PS4 Pro-n mocsok szarul fut a játék. Kifagy, akadozik, egy-egy másodpercre megáll a kép... Amennyire vártam, annyira elment tőle a kedvem. Nagyon remélem, hogy a teljesítményen, meg a kifagyáson hamar javítanak.
-
pomk
őstag
válasz
Kicsimix #929 üzenetére
Úgy értem a megjelölést, hogy amikor ráviszed a kurzort, akkor az lesz a célod, ill. ha egy épület megjelölésre kerül a térképen és az ikonját látod az még akkor is ottmarad ha egy másik bolygóra repülök át. Számomra zavaró, hogy van 10 épület ikon a látómezőben és abból 8 egy teljesen másik bolygón van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest