Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Már közel 50 órát beletettem és nem igazán tudom megunni a játékot. Több kérdésem is lenne, mert nem minden tiszta számomra.
1. Van már 4 hajóm, amiből 2-t találtam, egyet vettem egy átutazótól és amit a játék elején kaptam, azt használom. Van arra lehetőség, hogy eladjam a felesleges hajókat, esetleg alkatrészekre szedjem?
2. Több hasznos és magas szintű upgrade cucc van a hajómhoz társítva. Ezeket nem lehet valahogy egy az egyben átvinni az új hajómra?
3. Mindaddig én is élhetetlen bolygókra építkeztem, amíg nem leltem rá az első igazán földre hasonlító, természetben gazdag bolygóra. Mennyi bázist tudok elmenteni? Van esetleg felső korlát? (jelenleg közel 10 van elmentve)
4. Ti hogy játszotok, hogy érdemes a leghatékonyabban játszva fejlődni?
Én: Amikor elutazok egy új galaxisba, minden bolygóra leszállok és legalább egy épületet felkeresek, vagy jobb esetben egy Exosuit upgrade helyet (már csak az utolsó sornyi slot hiányzik). Ami nagyon tetszik és élhető, oda építkezek (nagyjából ugyanaz a standard big structure, ugyanazok az alap dolgok - mine, teleport - bázisok közötti -, trade terminal, napelem, akkuk, medium vagy big refiner, storage ...). Aztán a bolygóközi állomásokon felveszem az összes elérhető küldetést, amiket pedig teljesítettem, azokat leadom, majd beszélek minden npc-vel, tanulva tőlük... na és itt jön a következő kérdésem.
5. Mi értelme van a nyelv tanulásnak? Elég sok trophy-t kiszedtem PS-en, ebből is látszik, hogy tisztességesen csinálom, de nagyon monoton és élvezhetetlen. Ugyanazok az aminációk, ugyanazok a skinek, többségében ugyanazok a mondatok. Gondolom egyre érthetőbb lesz velük a kommunikáció (nem krix-krax szavak lesznek a mondatokban), de mi a logika a helyes választás kiválasztásához?
6. Mi a különbség a MP és a SP között? SP-ben is látok valós karaktereket rohangálni az "utazó" bázison, ahol blueprinteket és upgrade-ket tudok kiváltani. Illetve sokszor látok, ritkán mellém is leszállnak karakterek a bolygókon. Viszont azok biztosan npc-k. Van értelme a multival játszani? Ha ugyanaz mint az SP, csak pluszban interaktálhatok valós karakterekkel is, akkor értelemszerűen az jobb választás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest