- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Jöhet, most vettem ki előbb a lemezt. Nem is volt eddig más a gépben
Láttam, hogy felkerült a VC játékok közé az R-Type. Ennek játszottam anno a szuper nintendós változatával, szerettem ezeket a side-scrolling lövöldéket. Csak nem tudom, több mint hét fontot elkérni egy ilyen játékért... lehetnének kicsit engedékenyebbek is a fiúk
Mondjuk azt támogatom, hogy jöjjön még több Konami-játék, voltak köztük nagy kedvencek régen.
-
Bad Pritt
félisten
Hatalmas ötlet amúgy ez a játék, elsők között szerzem majd be.
Amúgy a kontrollerekkel mi a tapasztalat? Láttam, hogy (nyilván) van a konzolhoz Wii Remote meg Nunchuk, van a gamepad, de van egy "szabvány", szimmetrikus 360-nak tűnő irányító is, ez utóbbi milyen minőségű?
-
ayo
veterán
“We realized that having something on the GamePad and looking back and forth between the TV screen and the GamePad actually disrupts the gameplay, and the concentration that the game player may be experiencing. You have your car’s GPS system on your dash. If you had it down in your lap, you’re going to get into an accident! Still, you can play the game entirely on the GamePad screen, if you like. Considering how vast the world is, it would keep you from monopolizing the TV." — Eiji Aonuma
szép lassan elismerték, hogy ez a Wii U dolog nem annyira jó, mint gondolták. Még jobban várom a köv. gépet
-
ayo
veterán
szerintem már ők elengedték ezt a Wii U dolgot, ahogy néztem normális gamepad irányítás volt és nem kellett hadonászni vagy emelgetni a gamepadet, szóval számomra pozitív
gondolom gamepaden lehet külön játszani plusz inventory
(#11180) Sirandrish: mondták hogy pro controllerrel is simán tolható, szóval nem hiszem hogy sok érdekes dolog lesz
-
Sirandrish
legenda
Szerintem szuper lesz!
Nekem nagyon tetszik hogy az úgynevezett üresjáratokat most sok (remélem) hasznos dologgal kitölthetjük majd. A survival jelleg szintén bejön, mert azért valljuk be...nem túl nehezek a Zelda játékok.Arra majd azért kíváncsi leszek hogy a sok-sok fegyvernek akkor is lesz jelentősége ha már a Master Sword fityeg az oldalamon?
-
Sirandrish
legenda
20perce vettem meg
Amúgy Deku után azt kell mondjam hogy nem látok különbséget.
Persze az igazsághoz hozzátartozik hogy N64 óta végig vittem már vagy 20szor különböző platformokon.Meg egyébként N64en csak 1 komolyabb lassulásra emlékszem..a víz templomba volt egy hely. A poén hogy az egy az egybe átkerült a GC-s verzióba is
koncsik Szívásnak azért nem mondanám, de tény hogy ez a 2 hónapos tréning a játék rovására megy
-
Illetve egy jó tanács Boritól
minden újnak:
Kedves új/leendő Nintendo tulajok! Ha még nem regisztráltatok NNID-t, akkor itt egy jó tanács.
Válasszatok írországot! Sajnos hiába elérhető a magyar eShop és beállítható a magyar nemzetiség, mint kiderült az eShop közel sem tartalmazza ugyanazt a kínálatot, amit a külföldi eShopok! -
Shepard
tag
Örülök, hogy tetszett. Én is jól éreztem magam, egész jó kis csapatot alkottunk. Hát igen, sajnos a Ninti-nek van még hova fejlôdnie ezen a téren, de mentsègükre váljon, igyekeznek, még ha gyerekcipôben is járnak a konkurensekhez képest. A Wii-nél úgy emlékszem még ennyi lehetôség sem volt.
-
ayo
veterán
köszi. én éreztem, viszont hogy meg is tudom csinálni, na azt már kevésbé
viszont szívesen beszélgettem volna a fejlesztőkkel, mert 1-2 dologgal meg tudták volna dobni ezt a játékot is, ha már van egy plusz screen és akkor nem kellett volna folyton leállítani a játékot, na mindegy.ja és kb 100x kellett feltöltenem a játékot, ha az átlag 4 órás üzemidőt veszem alapul
-
ayo
veterán
na igen, ebben bízom én is
eközben kikerült egy Wii U posztom egy történelmi pillanatról: Hyrule Warriors kimaxolva
tegnap történt és azóta se tudok mit kezdeni azzal a nagy űrrel, ami keletkezett bennem...
-
ayo
veterán
Én sem tudom, de picit félek pont attól, amit az arc mond, hogy Sticker Star-szerű lesz, ami azért messze van az eredeti szériától... Kb. ez van még amit nagyon várok, csak nagyon kétesélyes a dolog, hogy mi is lesz belőle.
(#10971) Goldwin: ez tény, de mint írtam kezdetben nem láttam a HYPE-tól
-
ayo
veterán
De volt róla szó és pont annyi, amennyit most leírtál
E3-on még mondhatják mint plusz játék, de simán lehet, hogy ez is NX lesz...Amúgy tegnap találtam egy nagyon jó videót a Paper Mario Splash-ről. A szériát nagyon szeretem és tökre igazat tudok adni Arlónak: The Problem With Paper Mario
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Szerintem itthon veszem, mert külföldön is marha drága. Az edigital és most már az MM is árulja. Fehéret akartam mindig is, sajnos csak feketék vannak mindenütt. Kicsit el is kenődtem miatta, de aztán rátaláltam múltkorában erre. Jó cucc lehet és legalább a kontroller is védve lenne valamennyire.
Szerk.: szemezgettem a GC kontrollerrel is, de azt a Smash-en kívül nem támogatja más játék, így maradt a Pro.
-
Sirandrish
legenda
Mint fentebb írtam nekem hiányzott/hiányzik a Zelda és a Mario.
Ami még érdekelt pl a Mario Party 10, egy hatalmas csalódás volt.Amik remek játékok voltak mint pl a Toad vagy a Yoshi, szerintem nem érték meg az árukat, mert nagyon hamar kipörgethetőek. Mondom ezt úgy hogy nekem nem kellett őket megvennem, hála egy barátomnak.
Aztán ott van még a Fatal Frame aminek olyan borzasztó az irányítása hogy azóta is próbálom elfelejteni.Egyébként mi miatt vettem? Ennyire nem ismersz? Hát a Zelda miatt...
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nah erre gondoltam. Mondjuk lehet érdemes lenne beruházni rá..nagyon rég játszottam már vele
horkovy24 Sok mindent lehet mondani a Mario64re vagy a Sunshine-ra, de azt nem hogy ne lennének benne változatos pályák.
Amúgy nekem a Shunshineban a fúvóka tetszett..sok lehetőséget adott a haladásra...bár a 64 azért jobban bejött, és hát főleg a Galaxy ofc.
woros A 64et egyszer sikerült 120csillaggal végigvinnem...gyakorlatilag olyan érzés volt mint egy Nobel díj
-
horkovy24
senior tag
Azèrt valamennyire kèpben vagyok mert rajongó lèvèn a mario 64 VC-be Wii-n azèrt pár órát beletettem ahogy a sunshine-al is tudtam tolni 1-2 órácskát. Nos előbbinèl a gondom a galaxy után az volt hogy nekem már egyszerűen nem állt rá a kezem az irányításra tehát elèg furcsa volt ahogy a kamerakezelès is. Utobbinál nekem a környezet nem jött be de nagyon. Nekem nem jött be ez a napsütötte szigetes tèma valahogy számomra nem passzol a mario világához.
Ha már mario játèkok èn hozzászoktam a változatos világokhoz.
-
Köszönöm szépen a fáradozást mindenkinek, de nagyon nem izgatom magam, PS4-en havi PS+ játék.
Valami rossz konstelláció lehet, mert maga a játék már ment korábban ebben a gépben is (igazis, azon az account-on, az eredeti tulajén még nem néztem...), rendben volt másik wii U-ban is, úgyhogy lelkiismeretfurdalás nélkül elpasszolom, ha tudom (v.s. beszámítattom, az talán sikerül).
Dr.F.E.R.I.: Kolléga Úr, jelentem, sajnos sztetoszkóp nélkül is hallani, hogy nagyon felpörgeti előtte a lemezt.Bentről meg csak vérfröcsögés hallatszik, lehet, hogy a londoni zombi megette a kis japánt, aki a wii U-ból küldi a jeleket hdmi-n.
-
-
ayo
veterán
én 400 óránál vagyok HW-ben és ahogy nézem nem fog sikerülni maxolni, hiszen az évben új season pass jön hozzá
, így továbbra se fogok a többi játékhoz nyúlni Wii U-n, szóval bőven ráérek én is
... persze remélem Nintendo olyan dologgal fog előállni hogy mindenki dobja majd a monitorra a pénztárcát
-
ayo
veterán
gondolom igen, de a lényegen ez nem változtat plusz szerintem mindeni számolt ezzel: lesz még pár játék idén, Zelda és szevasz.
A kérdés számomra az, hogy nyáron lesz-e valami az új konzolról vagy sem. Amúgy NX-et annyira nem várom, mert ha követik a mintát, akkor az se lesz valami nagy, hanem ami utána jön - de persze én is örülnék, ha NX sikeres lenne, de egyelőre örüljünk ha végre a digitális vásárlás, az account rendszer és a többi elmaradott dolgot az NX idején végre rendezik
(#10647) woros: alap. nekem fel se merült hogy nem igaz, hisz mint írtam teljesen látszik hogy kifut a Wii U az évben.
-
adalbert1
veterán
Ha év végén leállna a gyártás, akkor esélyes, hogy év végén/jövő év elején jön az NX?
Nekem ezekkel a select címekkel az a gondom (illetve ezt nem értem), hogy eléggé a konzol életciklusa vége felé jöttek ki, aki eddig nem vett Wii U-t, az ezután sem azért fog, mert most pár játékot olcsóbban megkaphat hozzá, a tulajdonosok nagy többsége meg már úgyis végigjátszhatta, amit akart, hogy végigjátszás után cserélt más játékra 1-2k bukóval.
Persze attól függetlenül jó dolog, hogy van, és pár címhez olcsóbban hozzá lehet jutni, de ezt azért bedobhatták volna a konzol indulásánál, mondjuk úgy, hogy negyedévente bővül 1-2 címmel (ha gonosz akarnék lenni, akkor most azt mondanám, hogy akkor már az összes Wii U játék kijött volna select címként egy ekkora időintervallum alatt)
-
Sirandrish
legenda
-
Rezuhu
aktív tag
Szóval a visszafelé kompatibilitás volt a lényeg!
Annak viszont aki nem akar több konzolt megtartani, fontos lehet, ha a kedvenc játékait időnként újra akarja játszani.
Gondolom a hasonló felépítés miatt nem jelentett komoly erőfeszítést a visszafelé kompatibilitás megoldása Wii U-n, így érthető, hogy megoldották a működését.Senki nem maxolt ki platform játékokat Wii U-n?
-
Rezuhu
aktív tag
"Wii után Wii U-t venni csak nosztalgiázni jó"?
Én nem így érzem a dolgot.
A Nintendo gépeit a platform játékok miatt kedvelem igazán.
A Captain Toad után most a Yoshi's WW kimaxolásán ügyködöm, és lassan meglesz minden itt is.
Ez a két játék úgy két hónap volt nekem, de még hátra van a SM3DW + SMBU + SLU + DKCRTF.
És akkor még az egyéb játékokról nem is beszéltem.
A Ps3-on egy bő év alatt több mint 30 játékot végigvittem (többet kiplatináztam), de a Wii U-val is simán el fogok tölteni több, mint egy évet (ha nem is lesz meg a 30db játék rá).
Szóval nálam nem csak nosztalgiázásra jó a gép!
Ha valaki kimaxolta a Yoshi-t, ehhez viszonyítva a többi platform játék is hasonlóan "nagy falat" (hosszú és tartalmas kimaxolás terén)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch 2 Mario Kart World bundle + Pro Controller
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest