- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Mister_X
nagyúr
Lehet, hogy a Nintendo közben tett egy látogatást az EA-nál.
Azért a U hardvere nem olyan erős... leskálázva, 720p-ben, a sima felbontáscsökkentés kevés lenne. De nem is a 3rd party szemeteknek kellene eladniuk a gépet, de amikor józsika könyörög egy Call of Dutyért, akkor nem mindegy, hogy apuka a 60.000-es Wii U-val vagy a 120.000-es PS4-gyel vegye-e meg.
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem rossz üzleti döntés. Igaz, a két másik most nyitja a nextgent, de mi szokott manapság az E3 alatt menni? Live Stream. És azokat nagyon sokan nézik. A nyomtatott sajtók (kivéve a specializálódottak, pl. Official PlayStation Magazine) meg elvből nem kerülhetnék meg.
-
magic2
tag
Igen a fogyasztásmérő hasznos lehet.
Nem tudom honnan szedhette az eredeti forrás.
Vajon a VGA chip jobban túlhajtható mint a proci?
Az biztos, hogy nagy szó az hogy minimális fogyasztással nagyjából azt ki tudja magából préselni mint az x360 azt hiszem 150-200wattos fogyasztással és traktor hanggal. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Inkább 30W-hoz van közelebb, úgy rémlik. Nincs tapasztalatom ezekkel a többmagos processzorokkal, a régi P2-es gépemet 50%-kal lehetett biztonságosan túlhúzni egy ilyen kaliberű hűtés mellett. Valamekkora tartalék biztosan lehet benne, de nem hiszem, hogy a Nintendo máris kukázná az energiatakarékos imídzsét a gépnek, ha már ennyi hangsúlyt fektettek rá eddig.
-
Mister_X
nagyúr
Ez az iOS to WiiU dolog jól hangzik - papíron. A játékok 95%-a multitouchos és nem minden esetben tudnák ezt kiváltani a fizikai gombok. Padscreen only játékok meg hát... Ami működik iPaden, az nem feltétlenül állnáeg a helyét konzolon. Esetleg arra a kis képernyőre NOVA3, Modern Combat 4, stb jöhetne. Az árazásokra leszek kíváncsi leginkább, tuti lesz egy kis differencia.
A skines GBA Micro nekem is tetszik így, az alapból rare cucc, ezzel meg pláne egyedi.
-
-
A.tessz
senior tag
Zombie u premium pack , 32 gigás wii u, zombie u, pro kontroller ami 15k körül van újonnan, na meg két tartó a tablet kontrollerhez (bölcső) az egyik töltős a másik sima. De mivel már zombiut már veszel 7500 ért újonnan , az oldalról. Ezért annyival már nem jobb vétel mint az elején amikor a sima 85-90 k volt, a premium pack meg105! (igen az erzékelő sor is.)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Éppen azt számolgattam tegnap, hogy fél éven belül ez már a második nagyobb akció 3DS-re, így esélyes, hogy látni fogunk még hasonlókat. A Wii U-nál ez kicsit nehezebb ugyan, mert kevés (igazán jó) játékból lehet egyelőre választani, de az E3 után sok minden eldőlhet még.
-
magic2
tag
Azt hiszem a The Secret of Monkey Island, Day of the Tentacle és Grim Fandango jogainak megvétele és a szériák feltámasztása is sokat segíthetne a Nintendonak.
Nagyok örülnék ha a Deus Ex után a Spec Ops: The Line és a Binary Domain is kapna egy portot.
Azt hiszem ha az N felépítene 4 5 olyan stúdiót ami a fenti 3 plusz a Bioshock Infinitehez hasonló velős címekkel látnák el a N gépeit az alapvetően változtatná meg az eladásokat. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A franciáknál pedig megtriplázták, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mélypontról nem nehéz szépíteni. Mivel ez az ugrás törvényszerű volt, a kérdés inkább az, hogy ez a lendület meddig bír fennmaradni. A következő 'checkpoint' a Pikmin 3 lesz, ha a MH és a LegoCity kitart addig (márpedig igazán jó játék mindkettő), akkor a későbbiekben már nem valószínű, hogy visszasüllyednének az eladások a februári mélységekbe.
-
Mister_X
nagyúr
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem nagyon tudtam meggyőződni a valódi helyzetről, mert Amazonon, Zavvin kábé annyiért adják a csomagokat, mint minálunk, ez a hivatkozott 'HMV' pedig nem is érhető el neten. Lehet, hogy egy angol kisvárosban akciózzák, de így egyelőre sok hírértéke nincs
(honfitársaimat ismerve ennyiért még az is venne, akinek tényleg semmi szüksége nem volna rá).
-
Mister_X
nagyúr
Keresztet vetettem a poszterek előtt, egy-egy imát Tokió, majd Austin felé és elégettem egy papírfecnit a kívánságommal (Metroid Prime Wii U), majd a párnám alá raktam a bontatlan Metroid Prime Trilogy*-m
*Még 2011-ben vettem 4000Ft-ért Media Marktban, mert akkor úgy voltam vele, hogy Wii-m lesz.
-
g@bo
nagyúr
•Based on Radeon HD 5000 “Evergreen” series
•Built on 40nm manufacturing technology
•Unified shader architecture
•GDDR5 memory support (memory is likely to be shared with CPU and system)
•Shader count: 400 unified shaders (rumored)
•75 GB/S bandwidth
•Low power design, 50W TDP
•Full 1080p, 60 frames per second supportma elkéne hozni a feketét, de nekiáltam totolyázni, mert a kezdőcimeknél lehúzták a gépet, és a kolega is ps3 at vett...
most dilemma. bár nekem a nintendo cuccai jönnek be, másra ott a pc.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Igen, nyilván a spór miatt, de a N helyében én hagytam volna a hülye a dvd-tok kinézetet, és az alábbiakat csináltam volna: egy kis, masszív tok, ami alig nagyobb, mint maga a korong, bele még egy vaskosabb kis füzet az egyes játékokhoz, meg még pluszba egy-két apróság (kuponok, kártyák, valami). Anyagot is spóroltak volna, és nézne is ki valahogy a dolog.
-
Mister_X
nagyúr
Nowgamer, Mynintndonews és Siliconera nekem is. IGN és Gamespot féle butítószerekkel nem élek.
Magyar oldalakról ott a Dualscreen.
-
Mister_X
nagyúr
Rayman Legendsre kíváncsi leszek, az Origin is jó volt. De kezdésnek szerintem egy Mass Effect 3 fog a kosárban landolni. Ki fog innen Wii U-t venni?
Én elsőnaposra tervezem, ha addig megállom, hogy ne vegyek 3DS-t vagy Wii-t.
Sajnos ez van. De legalább húzhatják a szájukat a Metrois Prime 3, Skyward Sword, Monster Hunter 3, Xenoblade Chronicles, The Last Story és Dragon Quest X láttán
-
Mister_X
nagyúr
Ez szerintem hülyeség. Az amcsi régiókba Pegi, az Euba pedig ESRB rating, csókolom. A lehetőséget viszont illil megadni az embernek. Nem értem, hogy miért érdeke a Nintendónak ezek a térbeli válaszalak.
Azért reménykedjünk... azaz reménykedjen az N, hogy megveszem, mert majd szeretnék japán nyelvű játékokkal is játszani.
-
Mister_X
nagyúr
Jó munkához idő kell. Ha Metroidon dolgozik a Retro, akkor maximálisan elnézem nekik a 2013. március körüli megjenést is
Ami nekem nagyon tetszik ebben a konzolban az az, hogy nem muszáj a TV-re támaszkodni. Ha muter kiveri a hisztit, hogy ő a máricsujt akarja megnézni, akkor nem kell gyorsan mentési pontra vadászni, rosszabb esetben az utolsó mentett állással beérni, mert ott a tab
Azért húzni fogom a szám amiért rezisztív... kapacitív luxus? Kapacitív stylust is feltalálták már.
Mindenesetre most nem veszek konzolt (max Wii/3DS), várok novemberig. Ha régiófüggetlen lesz (és ezt erősen ajánlom!), akkor majd vetetek egyet mave13-mal, ha már Japánban van
-
-
Ocarina
aktív tag
-
Ocarina
aktív tag
Sony azt nyilatkozta, hogy idén biztos nem mutat be új gépet, sőt, olyat is olvastam, hogy 10 éves életciklust szánnak a PS3-nak. Mondjuk ettől még jöhet új gép, de maradna még a PS3 is, vele párhuzamosan.
Láttam én is az Engadget-es vidéót. Úgy tűnt, hogy a két kar olyan, mint a 3DS-en. Ennek örülök, mert szerintem nagyon el lett találva, az egyik legjobb amivel eddig találkoztam. Jobb, mint pl. a Classic Controlleren.
-
Ocarina
aktív tag
Nem hiszem, hogy Zelda nyitó cím lenne. E3-on megmutatják, és majd csak a Wii U megjelenése után jön.
Illetve nem rég írta valaki, hogy a Nintendo nem nagyon szeretne kiadni nyitásra játékot, hogy ezzel csábítsák a third-party fejlesztőket, de egy játékot biztos kiadnak.
Xenoblade 2 ettől még jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Új FULL HD webkamera + Számla
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest