- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha Watch_Dogs-al játszunk a wii U-n at már retronak számít jövő péntektől?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12192 üzenetére
Khmm. A gyerekeim hétvégén, amikor korábban felkelnek és leosonnak, mert ugye a wii U-val lehet minden más bekapcsolása nélkül suttyomban nyomulni.
De az ő user-ük szerintem nincs a net-re engedve...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12140 üzenetére
Milyen promo van?
-
Elindult a karácsonyi vásár, kivételesen azért van, ami lényegesen olcsóbb a PS4-nél...
Pl. ott Buy 1 Get One Free-ben is 8990 HUF a Legend of Kay Anniversary és The Book of Unwritten Tales 2 együtt, itt draabja 4 GBP alatt van, tehát együtt is 3000 HUF alatt van. Ha valaki szereti az ilyen játékokat, most megéri. -
Kellemes Ünnepeket kíván a Nintendo! Ja és én is Boldog Karácsonyt!
-
Tavaly ilyenkor többen terveztek wii U-t venni...
-
válasz
Sirandrish #11897 üzenetére
Egy okkal több, hogy Switch-et vegyél... Arra lehet módosítani vagy bármilyem más platformra.
-
-
MIghty No.9 milyen? Most féláras a shopban, 9 font...
-
Lego Dimensions Starter Pack a német amazonon ingyen szállítással 14k alatt kijön - itthon 30 körül van az ára. Még 5 órán át. Más ps4 játékok is vannak, 39 EU felett ingyen szállít az amazon.de .
-
válasz
Sirandrish #11842 üzenetére
Ahogy jön a karácsony, az csak nőni fog...
-
válasz
Sirandrish #11811 üzenetére
Hát megteszed...
-
válasz
Sirandrish #11827 üzenetére
Vicces vagy, szerinted kibontottam már?
Crysis 3-mal játszok x360-on, juhéé. 2020 körül tervezem.
Többiek már véleményezték korábban... -
válasz
Sirandrish #11814 üzenetére
Ahogy közeledik a Switch, ez erősödni fog... karácsony előtt lehet legjobban eladni, a zöld pénteken
-
válasz
Sirandrish #11811 üzenetére
Szóval árul-ó lettél...
-
válasz
Sirandrish #11804 üzenetére
azért a mini NES is kell nekik
-
Hivatalos support szerint...
The Nintendo Network ID (username) and country cannot be changed once the account is created. The only way to change this information is to create a new Nintendo Network ID.
You do not need to delete the current Nintendo Network ID to create a new one on your system. Deleting a Nintendo Network ID will also delete any purchases or digital content that is associated to that account.
The Wii U can support up to twelve Nintendo Network IDs at once.
The birthdate cannot be changed through the system. To update the birthdate associated to your Nintendo Network ID, please contact support
If your NNID is linked to a Nintendo Account or My Nintendo, changes will also be reflected there. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #11790 üzenetére
Ja nem itt olvastam, a jófogáson találtam, kiváncsiságból néztem körül...
-
Én erre már nem tudok mit mondani... 50k, kontroller 10k és állítása szerint már csak kontroller van. Azért ez az árrés nekem kiüti a biztosítékot.
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #11718 üzenetére
Aszongya N, hogy nem.
-
válasz
Sirandrish #11707 üzenetére
Ezen az alapon legalább 500k-nál tartok a 150+ játékkal, 1TB HDD, wii kiegészítők (Balance Board), kontrollerek, kormány/pedál (beépített kontroller). A wii a gamecube memoriával és kontrollerekkel ajándék.
Sajnos ez nem így működikÉn amúgy sem vagyok képes semmitől megszabadulni...
vagy nálam is Dr.F diagnózisa stimmel -
-
Erről mondjatok valamit, lécci: Project Zero 2: Wii Edition (Nintendo, €19.99 / £17.99) - virtual console
A "Maiden of Black Water" már az 5. rész, ha jól tudom és a 4. csak Japánban jelent meg (ill. angol felirattal egy khmmm "rajongói változat"elérhető).
-
válasz
adalbert1 #11649 üzenetére
The shutdown for the DS and Wii is unrelated as that happened because gamespy went out of business and the games were hardcoded to connect to gamespy's servers. Splatoon won't get shut down as long as people are playing unless Nintendo goes out of business.
De még 3 évig legalább mennek, a jóslatok/vélemények szerint... -
válasz
tariattila #11621 üzenetére
Nem vagy egyedül
, bár a korábbi címek közül sokat megcsíptem jóárasan, mikor MM kiárusította...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #11576 üzenetére
4 éves kislányomnak a Toadette pályák megunhatatlanok... Ha max-ra megcsinálsz mindent, többet nem valószínű, hogy előveszed. Amiibo sem ad érdemi plusszt...
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #11558 üzenetére
Nem, nem, én a bezárt kínai vagyok.
(Office)
Ma vettem egy bontatlan GameCube játékot. Ez most a kezdet vagy a vég? -
válasz
Dr.F.E.R.I. #11555 üzenetére
A Westendben összefuthattunk volna, ott dolgozom...
Sajnos október 1. után a viszonteladók már nem rendelhetnek wii U-t, ami furcsa, hiszen még az új Zelda is megjelenik (elvileg) wii U-ra... -
Remélem EU shopba is jön: The First Skunk Bundle - 5 játék ingyen.
-
válasz
Sirandrish #11519 üzenetére
Mingyá, kalkulálok
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #11513 üzenetére
És viszont
most online is vagyok. Látom hogy tecsövezel. Muhaha.
"Starting a conversation in Wii U Chat is easy. Just select the Mii of the registered friend you'd like to talk to, and you'll be chatting in no time!"
És fogadnálak is de mi a PIN? megvan, de error van.
mindegy hílak
kúl, siker. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #11509 üzenetére
Jelölj be : koncsik, szólj ha meg akarod nézni majd
-
Faterkám, én is így járok el, egy kártya van hozzárendelve fixen, ha jól emlékszem valmiért nam fogadta el vagy én bénáztam a web MC-ot, de a mostani azonnal sms-t küld forgalom esetén.
Jut eszembe, hiába van magyar eShop, nem láttam még feltöltőkártyát a magyar eShophoz... Vagy az is euro alapú és euro-s feltöltőkártyát lehet használni?
-
válasz
Sirandrish #11442 üzenetére
Figyu. Ingyen ötlet. Pokemon LEGO minifigura sorozat!!!!!!
-
válasz
Sirandrish #11440 üzenetére
Most????? Azt hittem a promo óta nem kell éccaka is...
-
Köszönöm, félek 10 előtt nem tudjuk ágyba tenni a hálátlan örökösöket...
Dr.F.E.R.I.: én már csak gyűjtök, játszani csak szeretnék (többet)...
Nézegettem egy barátomnál az Nvidia Shield-et, nem rossz cucc az...pl. Doom 3 1080p-ben elég meggyőző volt.
-
-
ayo/Idave
-
Secret Files: Tunguska... Ha jól látom pc/wii játék volt, most wii U-n megvettem, már rég játszottam klasszikus kalanddal...
screenshot grafika alapján szépnek láttam, kíváncsi vagyok javítottak-e rajta...
-
válasz
Sirandrish #11354 üzenetére
Curve Digital has most of its games on sale. Titles like Stealth Inc 2, OlliOlli, and Lone Survivor can be had for just $1.Here’s the full lineup:
Wii U
Lone Survivor: The Director’s Cut
Nova-111
OlliOlli (cross-buy)
Pumped BMX +
The Swapper
Thomas Was Alone3DS
OlliOlli (cross-buy)
Titan Attacks!Making the deals even sweeter, you’ll be given Gold Points on My Nintendo for each purchase.
By the way, these offers are live in Europe as well for €1 each, as mentioned in the European Nintendo Download report earlier this week. Stealth Inc 2 and Ultratron are also included in their sale. Not sure why those aren’t a part of the North American discounts!
(0,8 angol font) -
eShop: Curve Digital -90% július 28.-ig... sajnos csak kettő nem volt meg...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest