- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sm4e86
csendes tag
Én se számítok rá. Valamivel biztos erősebb lesz, mint a Switch, nem hiszem, hogy versenyezne a Playstation 5-tel.
Sőt, megítélésem szerint a Nintendo az egész karrierje során egyszer vívott csak tudatosan konzolháborút: Super Nintendo vs. Sega Mega Drive. Se a PS mellett nem vehető komolyan a N64 kazettás rendszere, se a PS2 mellett a GC kis lemezes formátuma.
Én úgy tippelem, hogy nagyjából akkor döntötte el, hogy saját útra fog lépni, amikor látta, hogy a Playstation CD-s rendszerének megvannak a maga hibái (pl.: töltési idő), és saját útra lépnek. Az 5. generációt egy elvesztegetett generációnak tartom, mert a Sony a gyengébb hardvere miatt nem tudta kiaknázni a CD-ben rejlő lehetőségeket, ezért zenével töltötték meg, ahogy a Nintendo a kazettás rendszer miatt nem tudta kihasználni az erősebb hardver lehetőségeit. Hogy mennyire nem ismerte a Nintendo a saját konzolját, jól jelzi, hogy mennyit fejlődtek a versenyjátékok: Mario Kart 64 - Diddy Kong Racing - F-Zero X.A 6. generáció már valamivel jobb volt, mert sokkal tartalmasabb játékok jöttek, de tősgyökeres Nintendósként akármennyire is bosszantott, hogy a gamer média csak PS2 - XBOX párharcról beszélt, a GC-t meg szinte teljesen kihagyták a szórásból, legbelül tudtam, hogy a valóságot írták meg. Ez azóta is így van, csak annyi a különbség, hogy a népszerűbb Nintendo konzolok jobban fókuszba kerülnek.
És ez a trend megmarad. A Nintendo az új konzoljával sem a riválisokkal fog harcolni, hanem a rajongók kegyeiért (és pénzéért).
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest