- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
őstag
válasz
Azurman #42842 üzenetére
Nem remélnék új Switch-et még 2 évig legalább. Egyrészt most adták ki az OLED-et, másrészt olyan szinten volt eddig is nyersanyag és kapacitás hiány, hogy ha most nekiállnak új, erősebb verziót gyártani, akkor még ennél is kevesebb terméket kapunk nem csak OLED Switch-ből, de az erősebb-ből is, mert valószínűleg a gyártósorok bizonyos részét meg kellene osztani hozzá. Azt meg kétlem, hogy egyből megszűntetnék a régi verziók gyártását. Na most ezt még szorozd meg az Ukrán/Orosz háborúval, hogy azok a dolgok amiket ott termeltek ki hozzá vagy a gyártásokhoz az mind nullázódott. Nem akarok én itt se offolni sem poltopikot nyitni, de ezeket azért bele kell sajnos most kalkulálni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Azurman #22263 üzenetére
Én végigvittem a sztorit handheld módban, pár mókás glitch-től eltekintve szerintem egész jó lett. A hangok valóban nagyon le vannak konvertálva, de a Switch saját hangszóróin fel sem tűnik.
-----------------------------------Most pedig nekiesek a Spyro: Reignited Trilogy-nek.
-
b.daniel
senior tag
válasz
Azurman #22263 üzenetére
Én játszom még vele most is, pár hete vettem meg. Dokkolva szörnyű, sztem rosszabb mint az eredeti vt prevgen konzolokon. HH egészen jó, akadozni nem akad amúgy egyáltalán, nem is tölt sokat, szerintem teljesen élvezhető, viszont egy dolog nagyon gyász, a hangok. Recseg ropog, dobozhang van végig.. Azt nagyon elrontottak, ettől eltrkintve AC on the go, szóval tok jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest