- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz
Kvelstadt #29983 üzenetére
Az első részt végigjátszottam iPaden, X360on és PC-n is. Mindhárom platformon megfelelő minőségben futott, még X360on is, mert nem akartak túl sokat vállalni. A második rész is megvan PC-re, és szerintem switchre is át lehet hozni megfelelő minőségben. Csak handheld játszok, az 720p max, szóval meg lehetne csinálni. Mondjuk elrettentő példának ott a Mutant: Year Zero, ami legalább olyan borzalmas port, mint amiket az XCOM2-nek a PS4 portjáról írsz. Meglássuk, ha lehet kapni, akkor teszek egy próbát.
-
draco31
veterán
válasz
Kvelstadt #29801 üzenetére
Házhoz éppen nem, de az incense 1 órás most, és kb percenként jönnek a vadak, rendszeresen van rá valami event, ajándékok több mindent adnak, már van távoli raid pass, ami annyit tesz, hogy amire rálátsz raid, azt lehet is ütni, nem kell odamenni, meg ilyenek.
De én kis faluban vagyok, 12 órás műszakokban dolgozok 2 gym és 3 stop mellett, szóval nem nagyon érint a dolog -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Kvelstadt #29792 üzenetére
A Pokémon GO-s irányt próbálták Switchre átültetni, mindazokkal a butításokkal, amiket a mobilos platformon meg kellett lépni. Plusz integrálva van a kettő egymásba, szóval csak akkor látsz igazán mindent a Let's Go-ból, ha a Pokémon GO-t is aktívan játszod. Én az ilyesfajta árukapcsolást nem igazán kedvelem, de ez személyes preferencia.
Nincs random wild pokémon encounter, mint a korábbi részekben. Túl könnyű a játék, gyakorlatilag mindegy, hogy használod-e a gyengeségeket / erősségeket, átmész mindenen, mint kés a vajon (ha tudod, hogy melyik típus ellen melyik jó, akkor konkrétan mindenkit one-hitelsz). A unique itemeket és képességeket kiherélték (bár a Gen1-es Pokémon játékokban amúgy sem volt jelen emlékeim szerint, de a korábbi részekből már valahogy beépült a játékmechanikába).All in all, ha szeretted a korábbi játékokat, akkor a Pokémon GO-hoz passzoló grafikán és a langyos nosztalgián kívül semmit nem fog nyújtani neked ez a játék. Ez tényleg azoknak a Switch tulajoknak készült, akik a GO előtt semmilyen más játékot nem játszottak a sorozatból, és valahogy be kellett vonzani őket a mainline játékokba...
Kérdésedre válaszolva: Eevee és Pikachu (mmint aki veled kezd), nem evolve-olható, de tudsz fogni vadon élő Pikát / Eevee-t, akik tudnak fejlődni.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Kvelstadt #29095 üzenetére
Pont ez a lényeg, a “vakságra” bízom magam.
Emiatt várom néha én is ezen rész elkészítését jobban, mint a többit. Aztán vagy “mélytorok” vagy nem. Kb mint anno a majálisokon a “zsákbamacska”. Mindig volt ott 1-2 ember aki vett egy kis zacskó “tájogverést” látatlanban
77Guba: örülök, hogy örülsz
-
Phobion
őstag
válasz
Kvelstadt #28745 üzenetére
Ez a kazettás vs. online helyzet egy érdekes téma. Sokszor gondolkodtam már, hogy mi van ha elromlik a kazetta? Semmi, mehet a kukába veheted meg újra a játékot. Online: a szerverek egyszer, a távoli jövőben leállhatnak, de addig már lehet maga az eszköz sem fog működni. Szóval talán az online verzió a jobb, de olyan jó érzést ad a kazettázás, kár, hogy Switch-nél tényleg kellemetlen cserélni, 3DS-nél jó volt.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Kvelstadt #28707 üzenetére
Arany? Olyan is van? Amúgy azt hiszem, most már több időm lesz ezzel játszani, pár apróságtól eltekintve elkészült az autó. Semmi nyoma nem maradt a villanyoszlopnak, plusz az eredetileg ezüst színű spoiler is felkerült.
-
-
Just486
senior tag
válasz
Kvelstadt #28655 üzenetére
Hát, az idő egyértelműen bebizonyította, hogy nem a legszerencsésebb konstrukció.
A leírtaktól függetlenül egyébként érdemes védeni a portól, szöszöktől is, mert a bekerülő kosz itt közvetlenül az érintkezőkhöz kerül (ellentétben a standard kontrollerekkel), és pl a réz csúszkákra rátekeredett szösz ugyanúgy érzékelési problémákhoz vezethet, mint a saját belső kosza.
Szerencsére - ahogy Zolibá is mutatta - elég könnyen kezelhető a dolog amíg nem kopik el jelentősen a grafit sín.
-
Just486
senior tag
válasz
Kvelstadt #28637 üzenetére
Legfőképpen nem koszolódik, hanem a pozíciót figyelő grafit ellenálláscsíkot elkezdi lekaparni a réz érintkező, ennek a pora okozza a jittert.
A többi kontrollernek is van ilyen porvédő sapkája, csak nem gumiból van, hanem műanyagból, és a ház alatt van. A stick szerkezet ezekben viszont máshogy van felépítve, és jelentősen nagyobbak is. -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Kvelstadt #28416 üzenetére
Ha ne adjisten megvetted volna vagy rendelkeznél a szoftverrel, ami nyilvánvalóan nem így van, akkor azt úgy lehetne megcsinálni, hogy a fűre rámész az inventorydban rákattintassz, majd “Grab 1”, ekkor kiszed belőle egyet. Majd ezeket ugyanazzal a gombbal csak hosszan nyomvatartva rajtuk tudod mozgatni és egybe rakni. De nem is értem miért mondtam ezt el, hiszen te nem rendelkezel a játékkal.
-
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Kvelstadt #28368 üzenetére
Abszolút, amit leírtál ezt is várom tőle, nem többet, a Gris is ott virít nekem pont ezért, csak hát mindig van "más". Na de majd eljön az idejük!
Pont most fejeztük be, vendége voltam a "Xab és barátai" podcast-nak, majd esetleg hallgasd meg, ha kikerül élesbe. Oda is hagytam egy kis érdekességet, amit a videóimban "direkt" nem mondtam.
-
30z.Samu
titán
válasz
Kvelstadt #28303 üzenetére
Igen, én is valami ilyesmi szűrtem le elsőre. De eddig úgy voltam vele, hogy amíg nincs vége addig az ember azt gondol bele, amit akar és a végén kiderül hogy tök másról szól az egész.
Lásd Rime, abba személy szerint én kb mindent beleképzeltem, csak azt nem, amiről valójában szólt. Eddig nálam az ütött a legnagyobbat ebben a kategóriában.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Kvelstadt #27717 üzenetére
.LnB kolléga is míg volt Switch neki itt ez volt az egyik amit megemlített, hogy a Pro controller hogy a viharba bírja eddig
.
Szinte tény, a legjobb választás ez.
Én azt is figyelembe vettem, hogy ne kelljen a kicsi, szinte dísz asztalon 3-nál több kontrollert tartani. Mert...hát annyira nem szép. -
Nathan0909
csendes tag
válasz
Kvelstadt #27266 üzenetére
Én voltam.
Mindenképpen a wonder boy-jal érdemes kezdeni, konkrétan egy bemelegítés a monster boyra. Ötletes és humoros, viszont minimálisan sem bugyuta, néhol kihívást jelentő feladatok/pályák/artifact-ek vannak mind a két részben. A monster boy nálam nagyon felrakta a lécet. Tervezem a Shantae half gene herot én is beszerezni, de félek, hogy a nyomába se fog érni.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Kvelstadt #27180 üzenetére
Nekem nagyon tetszett az Astral Chain. Valamiért 2018-ban berántottak a japán játékok. A Nino Kuni 2 és a Persona 5 megtették a hatásukat.Aztán jött a Nier: Automata.
Most tolom a Fire Emblem 3 Houses-t. Hú, az is elég japán.
A tipik japán elemeken meg csak nevetek. A ringó mellű, übercuki szexualizált lány karaker, az egyszer legyőzött boss, ami utána még nagyobb leszAz Astral Chainben igazából csak egy dolog nem tetszett. A vége nagyon bedurvult. Simán el lehetett játszogatni vele, aztán csak néztem, hogy mi van. Új kameraállásból irányítani és gyorsnak lenni.
Kb 10-szer kezdtem újra azt a részt.A Beast legionnal rohanni a végén. Tök olyan érzésem volt, mintha a Crash Bandicoot klasszikus pályáján rohannék, amikor jön mögötted az a nagy golyó. -
-
woodbear
addikt
válasz
Kvelstadt #27168 üzenetére
Én sem vagyok alapjában véve egy japán stílus rajongó (egyáltalán nem vonz a manga és anime vonal sem, sem a rajzolt karakterek stb....), viszont ez a játék tetszik. (Na jó a H&S műfajt szeretem, talán ez is dob a játékélményen jelen helyzetben).
Nem a legnagyobb élményt adja amit valaha átéltem játékkal kapcsolatosan, de teljesen korrekt a cucc. Nagyon durván lehet aprítani a harcokban, ha már átlátod az egészet akkor iszonyat pörgős csatákat lehet vívni a légionok és a hozzájuk tartozó skillek váltogatásával.
Lassan, de biztosan a végére érek szerintem a héten. Utána jöhet egy kis felüdülés valamilyen platformer képében -
woodbear
addikt
válasz
Kvelstadt #26975 üzenetére
Pont ezt a kettőt nyüstölöm jelenleg
Ha a gyerek is nézi, akkor Luigi megy, este pedig Astral Chain
Nagyon elkapott ez utóbbi hangulata, pedig nem vagyok akkora japán fan, viszont a HS stílust szeretem. A nyomozósdi néha kicsit uncsi, de azért kellően kárpótol utána a zúzda
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kvelstadt #23393 üzenetére
Az elso helyre tartalekolni kell a hatrebb szerzett cuccokat
+ nem is a pozicio szamit, hanem a tavolsag, ha masodik vagy de nagyon lemaradva akkor ugyanugy johet villam, blue shell, raketa pl.
nameg amit sok ujonc nem tud, az az h a felszedett coinok a felszedes pillanataban gyorsitanak, valamint osszessegeben is kihat a max sebessegedre (azaz 10 koinnal tobb a vegsebesseged)
valamint ugye ugras pillanataban jokor elnyomot kis ugrassal lehet speed boostot kapni.
tovabba a nagyobb kanyarokat nagy sebesseggel csak farolva lehet bevenni.
ha mar farolas: ha folyamat nyomod a csusztatas gombot, s teszem azt jobb iranyba inditottad el, onnantol kezdve csuszas kozben a jobbra balra nyillal tudod befolyasolni az ivet: az elobbi jobbra csusztatas eseteben ha jobbra huzod tovabb az iranyt elesebben veszi, ha teljesen balra akkor pedig kb ki tudod egyenesiteni az ivet: ezt a legfontosabb megtanulni nagyobb cck eseten.
hirtelen tobb tipp nem jutott eszembe
ja megegy: drasztikusan mas a vezetesi stilusa az autoknak, setupoknak, s maguk a karakterek is dontoen befolyasoljak ezt!
jo vezetest! -
ooooobi
senior tag
válasz
Kvelstadt #23328 üzenetére
Én csak október végén fogom kézbevenni a saját példányom, de kíváncsiságból belenéztem pár videóba mi ez a homályos dolog. Nekem úgy tünik hogy egyfajta tilt shift érzetet akartak ezzel elérni, ami élö embereknél jól mutat és makettszerü hatást kelt, itt kicsit fura, de annyira nagyon zavarónak nem mondanám. Ha sokan reklamálnak miatta hátha bekerül valami grafikai kapcsoló egy update alatt, hogy ki lehessen löni.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Kvelstadt #23216 üzenetére
Csak 27-én Ori, Dragon Quest I, II, III, XI és Fifa 20. Ez jó hónap volt//lesz
Október teljesen üresnek tűnt pár hónapja, de azóta azt is megtömték: Sniper Elite 3, Ghostbusters Remastered, Trine 4, Trine collection, Yooka-Laylee, Witcher 3, Little Town Hero, Overwatch, RingFit Adventure, Ice Age, Vampyr, Resident Evil 5 és 6, Luigi's Mansion 3.
Vampyr után remélem Life is Strange is jön majd.
Ezzel a konzollal szerintem nehéz lesz unatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubuntu Linux
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Formula-1 humoros
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest