- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #24732 üzenetére
Én is ki lettem volna akadva, ne aggódj.
Oké, hogy használt, de hiányos ne legyen már.
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #24729 üzenetére
Online vásárlás esetén el tudsz állni 14 napon belül elvileg.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
maximilian4 #24729 üzenetére
Uhh, sajnálatos, hogy így jártál.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maximilian4 #24675 üzenetére
VAgy csak ennyire király vagy
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
maximilian4 #24656 üzenetére
Hát ha nagyon megerőszakoljuk a történetet, akkor eddig is voltak ezek hordozható változatban, volt itt PS Vita remote play korábban
Szerintem lesz Medievil, idővel. Ahogy látom, a kiadók végre rájöttek, hogy profitot akarnak maximalizálni a nap végén, aminek egy exkluzivitási deal általában keresztbe fekszik. Sose hittem volna, hogy a Naughty Dogs-fejlesztette Crash vala is Sony konzolon kívül fog felbukkanni. De van egyéb fejlemény is: a Yakuza sorozat is kijön most XBoxra. A Zerót és a Kiwamit pedig akár a Switch is elbírná, komolyabb downgrade nélkül. ÉRdekes időket élünk
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
maximilian4 #24651 üzenetére
Ezek valóban szórakoztató játékok, és ott lenne a helyük a listán, viszont a Grid Autosporton kívül mindegyik kijött már jóval korábban PS4-re
-
Sordoran
addikt
válasz
maximilian4 #24607 üzenetére
Kiegészítő, így -4000 Ft lejön belőle: 0YR1F5F6
Ez nem egyszer használatos kupon, én ma 2x is vásároltam vele. Bestbuy topikban ott vannak a kuponok amúgy (ez is onnan van). -
mike1334
veterán
válasz
maximilian4 #24518 üzenetére
Na majd lehet rákötöm a dokkolót a tvre
Pokemont veszi valaki? Ha igen, akkor melyiket?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
maximilian4 #24505 üzenetére
Igen, kb nálam is ez a sorrend.
mike1334: nehéz elmondani, de kényelmesebbnek éreztem hosszabb távon, mint a joy conokat
Ahogy látom most alzán akciós a Pro kontroller.
-
ayo
veterán
válasz
maximilian4 #18553 üzenetére
én első pár nap toltam, meglett az 1. utána már annyira nem mozgatott, de amúgy szeretek tetris-ezni, csak inkáb 2-4 játék módban haverokkal
-
Norb79
őstag
válasz
maximilian4 #18475 üzenetére
Nekem egyik piros, másik bal joyconok voltak, vettem ugyanúgy piros-kék párost, aztán otthon fedeztem fel, hogy ellenkező színezésűek.
Az egyik párban a jobbos a piros, a másikban a balos. Szóval most lehet jobb piros, bal kék, bal piros jobb kék, vagy csupa piros, csupa kék megoldásokban használni a cuccot.
-
Edge
veterán
válasz
Veszel szürkét és moddolod a joy con-t, rengeteg színben beszerezhető a burkolata, csak mondjuk nem biztos hogy annyira könnyű kivitelezni, ha nincs kézügyességed vagy műszaki affinitásod:
[How to mod your NS case and joy cons]
(A csokornyakkendő nem recommended a művelethez)
-
ooooobi
senior tag
válasz
Szerintem ilyen darabra mindenhol csak szürkét lehet venni. Én legalábbis még nem láttam mást sehol. (csak ebayen)
Vagy veszel egy Hori piros dpadost -
DVlad
őstag
válasz
maximilian4 #18472 üzenetére
Hogy lett neked 1 db pirosod? Nekem pink/zöld van, leggyakoribb a piros/kék, de 1 piros hogy lett?
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #18396 üzenetére
Erre valaki?
-
tl-x
addikt
válasz
maximilian4 #18327 üzenetére
Főleg ha 24 karátos. Még géppel vagy csak benéztél?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
maximilian4 #17690 üzenetére
Én is így csinálom, nem is nagyon érdemes másképp szerintem.
-
válasz
maximilian4 #17547 üzenetére
Bár legutóbb (mivel a JC-k szervízben vannak) handheld+ProContr. volt...
-
tl-x
addikt
válasz
Öreg vagyok én már ehhez. Nem tudom felfogni mi a jó a Fortniteban (ugyanez a Minecraft őrület).
-
válasz
Egyik igen, másik PS4-en, haverok XBox-on.
-
eeXaa
addikt
válasz
maximilian4 #17530 üzenetére
...én is csak az exkluzivok miatt tervezek venni, de erre a hírre várok hátha az lesz amit én gondolok és a kijelző, joycon, vékony kompakt méret, lesz kispórolva.... amúgymeg nem hinném hogy a wii-nél nagyobb lenne... szal simán hordozható, csak nem lehetne játszani vele "on the go"
...érthető a jelenlegi dizájn annál aki naponta ingázik tömegközlekedésen, vagy van annyi feles kényszerű szabadideje amit nem tud otthon tölteni. én viszont nem ebbe a táborba tartozom... -
Sumptuous
senior tag
válasz
maximilian4 #17063 üzenetére
Csak arra voltam kívancsi, hogy zavaró-e. De ezekszerint nem. Köszi a véleményezést. Láttam már szétszedve, tudom miket sűrítettek bele. :o Az érdekelne még, hogy az említett kis ventilátor mindig megy komolyabb játék közben, vagy csak ha tv-re van kötve?( A komolyabb megjelenítő miatti nagyobb hőtermelés miatt tervezték bele? )
-
mike1334
veterán
válasz
maximilian4 #17034 üzenetére
Mert az hiszik a sértettek, hogy olyan ez itt is mint ámerikában, hogy milyen jó lesz majd nekik egy ilyen per után...a terhelt meg hiába nyilvánvaló, hogy elkövette a bcs-t, akkor se fogja megkönnyíteni a nyomozóhatóság munkáját, mondjuk erre sztem az ügyvédeknek is van bőven ráhatása...
Na, de ez nagyon off itt, majd az orrunkra koppintanak miatta
-
mike1334
veterán
válasz
maximilian4 #17032 üzenetére
Ehhez képest a modding miatt 5 év szabvesztésre is ítélhetnek, plusz milliós bírság. Nyilván ezek a maximális tételek, de azért fura, meg úgy az egész japán nép így európai szemmel, különösen az olyan pereskedő népeknek, mint a magyar imádom a tyúkpereket, annyit tudok rajtuk nevetni
-
mike1334
veterán
válasz
maximilian4 #17028 üzenetére
Nem feltétlenül jobb a nyugati, nekem sok esetben az már túl szabályozott, nagyon pc lett az egész...a japán moddingra vonatkozó új szabályzat meg vicc, a kevesebb ott is több lett volna, kicsit túl sokat nyirbáltak meg. Plusz ugye az adott társadalmi elvárásokat tükrözi több-kevesebb sikerrel a büntető tv, próbálkoznának itt hasonlóval...
Én az Ákr-t megúsztam kétszer is (más munkakör már nem kell, plusz a szakvizsga C része is korábban volt), a pp hatálybalépése előtt sikerült az A rész is, de pl nem úsztam meg az új be-t, btk-t, mt-t, Alaptörvényt, ebből mind új jött az egyetem és a szakvizsga között. Az apróbbakat nem számolom
Ha szakvizsgára készülsz, akkor így is úgy is kell rá max egy hónap/részvizsga, akár régi, akár új meg kell tanulni újra -
Edge
veterán
válasz
maximilian4 #16880 üzenetére
Már megelégedve használom én is
van még ~ 250gb szabad helyem rajta egy ideig elég lesz
-
Bazsi1987
őstag
válasz
maximilian4 #16857 üzenetére
Jaja erre gondoltamén is 👍😁 köszönöm 😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz
maximilian4 #16855 üzenetére
Class 10-esem van , nem mindig akad néha csak😊 valahogy át tudom másolni a gép memoriájára hogy ki tudjam próbálni ott milyen?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
maximilian4 #16853 üzenetére
Egy alis samsung memoria kártyara szedtem le a játékot befolyásolhatja a futási teljesítményt? Picit úgy érzem mintha akadna
-
djozsi
senior tag
válasz
maximilian4 #16785 üzenetére
Valahogy úgy, csak lemezek helyett főleg szerződésekkel zsonglőrködöm.
-
tl-x
addikt
válasz
maximilian4 #16665 üzenetére
-
tl-x
addikt
válasz
maximilian4 #16663 üzenetére
A zelda joy-con (7k) és jobb joy-con (9,5k) bestmarkt. A piros kormány KSz (4k). A többi videojatekbolt (2k és 4k).
-
tl-x
addikt
válasz
maximilian4 #16626 üzenetére
Jó áron volt a hori és a gyári is. 2500-al volt drágább a gyári.
-
tl-x
addikt
válasz
maximilian4 #16624 üzenetére
Igen. Lesz így a gépen fixen a Hori és egy szürke amit nem nagyon fogok levenni. Van 8bitdo adapterem így PS4 kontrollerrel is lehet játszani meg a 2 + joy-con. Akár 2-en 3-an és ha nagyon sokan lennénk akkor le lehet venni a jobb-ost is a gépről.
-
ayo
veterán
válasz
maximilian4 #16605 üzenetére
vulkános divine-nál volt nekem a legdurvább, ott nagyobb szörnyeknél volt hogy 1mp-ig megállt
-
tl-x
addikt
válasz
maximilian4 #16523 üzenetére
Rendeltem ma én is egy Zeldás bal Joy-Con-t. Neked bevált?
-
adalbert1
veterán
válasz
maximilian4 #16518 üzenetére
Szerintem az is számít, hogy milyen routere van az embernek, nekem valamilyen 3 antennás TP link volt, de PS4-en a BF1 multiban rengetegszer előfordult, hogy időszakosan felugrott párszázra a pingem, miután lecseréltem egy Asus rt-ac66u b1-re, azóta semmi gond.
-
lanszelot
addikt
válasz
maximilian4 #16470 üzenetére
Én vive on toltam és úgy az igazi, amúgy csak egy a sokbol
-
mobbo
senior tag
válasz
maximilian4 #16381 üzenetére
köszi, közvetlen a konzolt tölteném, usb-c kell hozzá ugye?
-
Delávégá
tag
válasz
maximilian4 #16273 üzenetére
Azért a gyártókat sem kell ám félteni.
-
válasz
maximilian4 #16273 üzenetére
it is still illegal because the BIN files are copyrighted code. Ennyi.
-
lanszelot
addikt
válasz
maximilian4 #16257 üzenetére
Mi warez? NFS tag készítés? Az hol warez? Teljesen legális mindenhol a világon.
A masolt árulása illegalis, de nem árulom.
Egyszerű zelda segítséget irtam. Olyat amihez maskent nem lehet hozzá férni és sokan nem tudnak róla. -
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #16218 üzenetére
Én az építkezős részét rühellem benne, nem is építkezek.
Találkozol az emberrel face to face eltalálod és 3 mp alatt nem egy kis fal van előtted hanem a komplett erődöt. Mondom ez mi?
Ezzel még mindig nem vagyok kibékülve. Persze az is hozzátartozik hogy célzás ügyileg még mindig nem vagyok valami ügyes, ettől függetlenül 1-2 kill be szokott csúszni meg a Top 10-be beférek általában.
-
dud998
őstag
válasz
maximilian4 #16218 üzenetére
Hű, köszönöm szépen a segítséget. Valóban baromi nehéz a Joy-Con-nal, mert hirtelen azt se tudom mit nyomjak. Na de majd a gyakorlat és a kitartás meghozza gyümölcsét.
-
dud998
őstag
válasz
maximilian4 #16216 üzenetére
😂
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #16200 üzenetére
Majd lehet meglesem újra, köszi!
-
hszilard666
veterán
válasz
maximilian4 #16194 üzenetére
Igen, de a nyers erő benne van a konzolban. Ezárt várom a GTA V-öt rá nagyon!
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #16197 üzenetére
Mikor volt ez az update?
-
consono
nagyúr
válasz
maximilian4 #16079 üzenetére
Köszi mindenkinek
Lyukat azért nem fúrok
-
Norb79
őstag
válasz
maximilian4 #15985 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy ha van switched akkor most kiegészítő platformnak mellé olcsón lehet PS4et venni. Ha nincs switched akkor is olcsón tudsz PS4et venni, csak akkor nem kiegészítő platform, mert ugye nincs switch, amit kiegészítene.
Feltételezte, hogy mindenkinek van aki ide, ebbe a topikba ír, ezért írta, hogy mellé vennénk, ha vennénk.
Legalábbis én így dekódoltam azt az egy sort. -
dud998
őstag
válasz
maximilian4 #15985 üzenetére
-
válasz
maximilian4 #15939 üzenetére
Szerintem pl. a wii sikerét követően a wii U-nak nem lett volna szabad így járni... nagyon szeretem a wii U-mat, pl a LEGO CIty Undercover-ben nagyon jól kihasználta a U lehetőségeit (Egyik kedvenc játékom, amilyen Nintendo platform-ra megjelent, mindegyik megvan, nagyon nagy pluszt ad a wii U Gamepad kihasználása az élményhez). Ha visszaolvasol, több hozzászólás is sorolja a vélt vagy valós hibákat. Én annyira elfogult vagyok, hogy konkrét hibát nem tudok mondani, inkább másokra hagyom ezt, illetve sok "típushibának" tartott dolog engem elkerült szerencsére.
Inkább a jelenségre reflektáltam a gif-fel. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maximilian4 #15851 üzenetére
Van-van, de arról majd mást kérdezz, mert engem az a része nem érdekel
-
djozsi
senior tag
válasz
maximilian4 #15761 üzenetére
Overwatch jöhetne, viszont az RDR 2 az szerintem pont egyáltalán nem illene Switchre, mert az egy kifejezetten lassú játék, ami elé ha nem ülsz le legalább 1-2 órára, akkor meg se érte igazán elindítani, én jól rá is untam valahol a 10., 20. óra közt. A Switchnek pedig az ilyen játékok nem különösebben állnak jól. Kivéve persze, ha valaki kizárólag home console módban használja, de akkor meg megveheti a másik két platform bármelyikére. Ga már R*, akkor egy GTA-nak sokkal több létjogosultsága lenne a platformon szerintem.
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #15690 üzenetére
Pörgősebb is, meg a hangulata is más, a PUBG kicsit ráfeszülősebb. Vagy ki hogy éli meg, a Fortnite nekem "komolytalanabb", fun az egész. Bár nekem még mindig nem jön át ez az építkezős történet, volt ahol használtam én is, pl amikor magasabb pontra kellett jutni. De rohadt idegesítő tud néha lenni hogy face to face vagy a taggal Ő meg hirtelen maga köré épít mindent.
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #15653 üzenetére
Majd próbálgatom a játékot.
Őszintén szólva eddig PC-n CS-ztem, de most olyan irányba indult el a játék, hogy úgy döntöttem inkább elkezdek más online szórakozás után nézni. BR játékkal eddig nem játszottam, egyikkel sem, a Fortnite őszintén szólva elég komolytalannak tűnik.
Viszont mostanság egyre több olyan személy is dicséri a játékot, aki bőven 20 felett van már. Szóval most már kezdek kíváncsi lenni mit tud ez a játék...
-
Aki21
aktív tag
válasz
maximilian4 #15653 üzenetére
Én úgy szoktam hogy a monitorrol jön a hang és telon meg megy a discord. Vagy megoldás az ha a játék saját voice chatjét használod akkor jo fülessel mert énis néha úgy nyomom. Akkor nem kell semmi ts, discord és társai
-
Aki21
aktív tag
válasz
maximilian4 #15643 üzenetére
Énis köszi. Hát építés nekem se tul a mesterségem. Meg hát ugye kommunikáció nélkül kicsit nehezebb de majd lesz jobb is 😉
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maximilian4 #15643 üzenetére
És mi igényel 400giga memót amibe nem megy HDD?
Valami kamerába esetleg?koncsik Nekem csak a gyári 32 giga van
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maximilian4 #15639 üzenetére
Jézus mária....az már tényleg nem kicsi
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maximilian4 #15635 üzenetére
Mekkora?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maximilian4 #15632 üzenetére
Direkt linkeltem olyan videót (második) amin nem a kijelzőjén látod a képet hanem úgy ahogy a V rally esetében. Mellesleg rengeteg ilyen összehasonlító videó van mindenféle játékról, de akkora különbséget még sehol sem láttam.
Itt van ez is...alig észrevehető a különbség...van, de nem veri ki a szemem...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maximilian4 #15627 üzenetére
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #15627 üzenetére
Nyilván nem egy csúcskategória, meg későbbiekben reszelhetnek még rajta. Már ha a fejlesztők akarnak vele foglalkozni és nem R*-osan fogják fel, hogy "nesze itt van a port". Az LA Noire-t is bőven reszelhették volna még, mert ez nem egy tökéletes port. És nem is a grafikára gondolok, mert az "mellékes."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
maximilian4 #15614 üzenetére
Kintről rendeltem. Ps4-re első pillanttól kezdve KF-et használok, amikor láttam, hogy van Switch-re is, rendeltem is.
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #15594 üzenetére
A Fortnite élvezhető Switch-en? Eddig nem igen vonzott az a játék, de Isten tudja miért Switch-en lehet megnézem.
-
ooooobi
senior tag
válasz
maximilian4 #15583 üzenetére
Nevem ugyan az mint itt, SW-4084-6977-0794 (35)
-
válasz
maximilian4 #15583 üzenetére
-
Baltazár123
őstag
válasz
maximilian4 #15578 üzenetére
A switch gyártási költségét 257 dollárra becsültek és a Nintendo ha jól tudom soha nem volt hajlandó veszteséggel árulni a vasat
Nem sok mozgástér maradt nekik emiatt, ha nem akartak nagyon kilógni felfele a mostani konzolok árszintjéből. Arról nem is beszélve, hogy a játékokon is látszik ám a Nintendo féle okoskodás
és ott is igyekeznek minimális munkával kiadni valamit és maximimális áron eladni. Lásd a sok Wii U feldolgozás, pl a januárban érkező mario bros. Azért azzal messze nem volt annyi munkájuk, mintha a nulláról írták volna meg.
Mindegy, nekem is szoknom kell a Nintendo ökoszisztémát, ami sokkal kevésbé felhasználó pénztárcabarát, mint akárcsak egy ms rendszer, de a játékaik zseniálisak, tableten, bárhol játszani velük meg egy új szintje az élménynek.
Egy dolgon lenne érdemes elgondolkodniuk, hogy a gamepass mintájára egy havi díj ellenében, mondjuk havi 10-15 dollár, 3-4e forint lehetne egy kazal játékkal játszani. Tudom, hogy vaskalapos a Nintendo cégvezetés, de lehetséges, hogy ezzel többet szakítanának, meg a minden terméküket körüllengő nagyon komoly szintű "okosításoknak" (elég csak végignézni az apróhirdetéseketminden második gép "okos") is valamennyire alá tudnának vágni ezzel.
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #15555 üzenetére
Én még SNES-en Mortal-oztam anno sokat, meg PC-n is toltam, de ott már keveset. Most a DBFZ-t tolom megjelenés óta PS-en.
Filóztam hogy átköltöztetem a kis masinára, de még nem döntöttem ez ügyben.
Szerk.: Elméletileg márciusban kipróbálható lesz az új MK és áprilisban jelenik meg. Az azért pozitív, hogy ki lehet próbálni, így el tudom majd dönteni mire veszem meg.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
maximilian4 #15551 üzenetére
Oké oké😉 köszönöm 😁
-
Edge
veterán
válasz
maximilian4 #15442 üzenetére
amiibo?
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #15409 üzenetére
A Gear Club amúgy is mobilos játék, nem? Csak át lett portolva..a Grid ígéretesebbnek tűnik, de még a V-Rally is.
-
consono
nagyúr
válasz
maximilian4 #15294 üzenetére
Hm... Lesz egy hét szabim az ünnepek előtt, amikor még a család nem lesz itthon, lehet, hogy pár demót meg kell majd próbálnom...
-
Edge
veterán
válasz
maximilian4 #15245 üzenetére
Neked tempered glass van a gépen, melyik pontosan? Nem csúszik miatta nehezebben a dokkolóba a cucc?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maximilian4 #15245 üzenetére
Semmit!
-
Aki21
aktív tag
válasz
maximilian4 #15243 üzenetére
Hali. Látom szeretsz fortnitozni. Ha van kedved vegyél fel.. csak switchen van 165nél több órám benne és pcn is szoktam tólni, ottis jópár óra. Nem vagyok egy nagy build pro de volt már jópár winem soloba is meg squadba is. Friend code: SW-3698-2237-6981 (HUNSoldier86) a nevem.
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #15228 üzenetére
Jelenleg csak egy játékom van, de felveszlek este, persze.
-
dud998
őstag
válasz
maximilian4 #15188 üzenetére
Digtálisan venném majd meg. 128GB-ban gondolkozom min. Nekem már ez is segítség volt köszönöm. 😉
-
Scholes9
nagyúr
válasz
maximilian4 #15166 üzenetére
Délután beírom, ha megjöttem edzésről
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
maximilian4 #15166 üzenetére
-
hszilard666
veterán
válasz
maximilian4 #15135 üzenetére
Scusi, nem láttam, látszik milyen sűrün használoma konzolt
-
bb.bocs
őstag
válasz
maximilian4 #14993 üzenetére
nekem sima gigabites 3000ftos kategóriás átalakítóm van, tökéletesen megy, ez hogy külön nintendos, csak marketing lehet hogy eladják dupla áron.
-
Nimda
addikt
válasz
maximilian4 #14918 üzenetére
Nagyon köszi, meg is rendeltem
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #14825 üzenetére
Nos, nem egy szokványos start lesz, mint ahogy anno a PS-nél sem így volt. Úgy hozta a dolog, hogy a Captain Toad-al kezdek.
Aztán majd beszerzem a Mario-t.
-
hszilard666
veterán
válasz
maximilian4 #14827 üzenetére
Ezért mertem csak offba írni
-
hszilard666
veterán
válasz
maximilian4 #14825 üzenetére
Majdnem egy éve megvan a switch, és a zelda is, 0 percem van benne
Bezzeg a skyrim! 78 óra körül
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
maximilian4 #14789 üzenetére
Én az alienware-t tolnám inkább
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #14789 üzenetére
Használd egészséggel!
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #14509 üzenetére
Köszönöm szépen!
Őszintén? Még én sem tudom hogy tetszeni fog-e maga a játék...
Ez lesz az első Smash, amivel játszani fogok. Viszont van egy folyamatosan bővülő listám, amit meg akarok majd venni a gépre. Szerintem már most el leszek vele legalább egy évig és ebben a jövőre megjelenő címek benne sincsenek.
Magával a géppel szerintem nem lesz gondom, nem ez lesz az első Nintendo, ami a kezem ügyébe kerül. Egy Pro controller-t majd mindenképpen beszerzek, ha TV-n játszom akkor jól fog jönni.
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #14506 üzenetére
A Smash kiadást rendeltem meg.
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #14417 üzenetére
Easy peasy lemon squeezy
-
Nimda
addikt
válasz
maximilian4 #14397 üzenetére
Igen, mert arra gondoltam, hogy ha már yt akkor tuti van egy virtuális bill, de a fizikai még jobb lenne a kereséshez. Egerezni is lehet?
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #14380 üzenetére
Ááá még nem szabad! Meg különben is rohadt jó konzol.
-
ayo
veterán
válasz
maximilian4 #14382 üzenetére
jön most pár NES játék megint, pl. Metroid nem rossz dolog, bár tényleg jöhetne olyan is, ami nem 30+ éves
YT mikor jön? nem mostanság volt ígérve?
-
válasz
maximilian4 #14377 üzenetére
Sirandrish-tól nem kérjük a héten a megerősítést akkor. Azért utána igen, ha olvassa...
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #14377 üzenetére
Köszi a bátorítást!
Nekem nincs hezitálás, fogok venni egyet. Viszont van még egy Wii-m és egy 3DS-em is, továbbá még pihen a szobában egy PC és egy PS4 is. Így is néha "soknak" érzem, mert nincs annyi időm, mint amennyit szánnék ezekre. Szóval ritkítani fogom az állományt és szerintem először a 2 Nintendon végigtolom a címeket, amik érdekelnek. Aztán ha végeztem az egyikkel (vagy mindkettővel), akkor jöhet a Switch és szépen lassan elkezdem megvásárolni a listára felírt játékokat. Azokkal szerintem egy évig bőven el leszek, továbbá ahogy elnéztem a 2019 a Switch éve lesz, olyan címek jönnek, besz@rás!
-
Szoke1982
senior tag
válasz
maximilian4 #14371 üzenetére
És eltaláltad, pont este néztem, mondom magamban.. megkell vennem
köszi az ajánlást!
-
30z.Samu
titán
válasz
maximilian4 #14371 üzenetére
A Hollow Knight rajta van az én listámon is. Már annyi játék van rajta, hogy szerintem egy évre bőven elég lesz..már csak egy Switch kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Mikrotik routerek
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest