Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz Szoke1982 #13380 üzenetére
Ez egy jóval összetettebb eszköz, mint egy asztali konzol, ráadásul napi szinten kézbeveszed, nyűvöd. Ebből következik, hogy sokkal több vele a közvetlen tapasztalat, élmény, apróságok is feltűnnek az embernek, mindenkinek lesz valami apró panasza. Nekem a PSP-nél az egyik "dpad" gomb kicsit kattogott néha például, másik oldalt felül pedig néha roppant egy halkat. 3DS-nél lötyög a felső panelem. Switchnél egy picit mozog az egyik oldal, a tabletop módos láb pedig könnyebben kipattan, mint kéne neki szerintem.
Mindezek mellett is nagyon jó kis gép, nem hinném, hogy ha a játékokat szeretni fogod rajta, akkor a gép zavarni fog azok élvezetében. Garanciális problémák persze ritkán előfordulnak, ahogy minden eszköznél.Javaslom, hogy keress azért egy boltot, ahol meg tudod nézni, ha még nem láttál soha ilyet és kíváncsi vagy rá, nem vagy biztos benne, hogy érdekelne.
A többi handheldhez való hasonlítás: szinte minden handheldem volt, gameboy-tól kezdve. Handheld viszonylatban tényleg egy kisebbfajta technológiai csoda az, amit ez a gép kiprésel magából. Ami nekem néha a mai napig fura, az az aktív hűtés, fura, hogy egy handheld gépben néha búg a ventilátor (nyugi, nem hangos ).
-
ayo
veterán
válasz Szoke1982 #13375 üzenetére
Az a baj, hogy mindenkinek a jobb oldalon jött ki, ahol ugye a hűtés is van. Nekem nem tudom mikor jött ki, de gondolom a sok hő nem tesz jót a gyenge ragasztásnak és ez simán kijöhet később is a használat során. Hogy házilag javítható? Nem tudom, én kicsit félnék ilyet javítani, de most hogy van cloudsave, megpróbálom majd ezt is gariztatni, mert ez már jó ideje ilyen és nem annyira nyugtató.
amúgy kíváncsi vagyok, hogy nektek van-e, mert én is csak akkor vettem észre, amikor nekem mutattak hasonlót
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ooooobi
senior tag
válasz Szoke1982 #13377 üzenetére
PSPtöl simán szebb, már csak a felbontás miatt is, ott még zavaróak a pixelek, itt azért nem annyira, legalábbis nem feltünö. Ezt a kijelzökiállást ma én is lecsekkolom majd, joycon jel eldobással még nem volt bajom, de én 95%ban handeldben játszom. `rta valaki, hogy a bal oldali felrakva kicsit mozog, ez viszont nálam is fennáll, de játék közben nem észrevehetö, csak ha direkt ezt nézegetem. Nekem sima folia van csak rajta, nem üveg. Ez töréstöl nem véd, de nem is dobálom a switchet, ülve vagy fekve játszom. Amúgy tavaly oktoberi marios bundles gépröl van szó nálam.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
MODERÁTOR
válasz Szoke1982 #13373 üzenetére
Köszönet, hogy elolvastad az összefoglalót, bár vannak benne under construction részek....
Pixelhibára senki nem panaszkodott még a topic-ban, maximum a pixeles retro játékokat szidták. Lassan kisbetűsre lehet tenni szerintem, nem gyakoribb, mint más kijelzőnél...
A képernyő-elállást megnézem én is otthon, de csak emlékeznék rá, ha lenne... (vagy nem mertem még megnézni )
A leggyakoribb problémának sajnos a játékot leginkább tönkretevő Joy-Con hibák tűnnek, én a jelvesztéses problémát csináltattam meg a 2 páron, ami van. Én nem vagyok nagyon HC játékos, de a gyerekeim mostanában sokat Fortnite-oznak (ha rosszul írtam, bocs), lassan várható a használatból származó fizikai problémák jelentkezése... (persze a remény hal meg utoljára)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest