- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Most mit nem tudsz? Nem találsz autókat a neten vagy nem tudod hogyan kell berakni a gameba?
[L]http://www.nfshome.com/cars.php?version=3[/L]
[L]http://nfs3.communitech.net/indexen.htm[/L]
[L]http://www.google.com/search?hl=hu&inlang=pl&ie=ISO-8859-2&q=nfs3+%2B+cars&lr=[/L]
Nekem van vagy 300MB-nyi mindenféle batmobil, x-wing, F1es kocsik stb.
install:
van egy car.viv file (gyakran csak ez van) ennek csinálsz egy új alkönyvtárat a
NFS3/GameData/CarModel/-ban
lehet még *.qfs file azt a NFS3/FEDATA/ART/SLIDES könyvtárba kell másolni
Amúgy szinte minden letölthető kocsihoz van txt amiben leírják hogyan hell :D
Ja még valami; minek Neked 2003 közepén az NFS3? -
Telapo
csendes tag
Kinek van meg a Need For Speede 3 hot pursoit
nekem meg van full cd-en
csak nem tudom hogy kell kocsikat letolteni hozza segitsetek letszi mert talaltam egy autot a neve Kitt de nem tudom hogy kell letolteni hozza
letszi segitsetek -
Telapo
csendes tag
válasz
danteshell #16 üzenetére
szia
tudnal segiteni
en nem tudom hogy kell autokat letolteni
NEKEM MEGVAN A NEED FOR SPEED 3
DE NEM TUDOM HOGY KELL AUTOKAT LETOLTENI HOZZA
BOCSI NEED FOR SPEED HOT PURSOIT 3
LETSZI SEGITS
ITT AZ EMAILEM
PUMUKLI_13@FREEMAIL.HU -
Jazzy
tag
Nekem sem jön be az NFs Hp2, messze alulmarad az 5-től az autók design-ja szép, de a mandineres kanyar bevétel tényleg gáz (már én is csináltam :))!!! A rendőrök leszorítanak akár mit csinálsz és a menekülés egyetlen esélye, ha valamilyen fatális véletlen folytán sikerül őket lehagyni. A küldetések gyengék, kissé elhamarkodott volt a játék kiadása. :((
-
Deadeye
csendes tag
És milyen primitív cheat van benne!
A tracks.ini és cars.ini fájlokban szövegesen van benn a cuccosok ára!
Még komoly szövegszerkesztő se kell hozzá. :D -
rudi
nagyúr
válasz
-=V3rthil=- #77 üzenetére
EMBER TE NEM JÁTSZOTTÁL AZ NFS5EL!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ GYORSAN PRÓBÁLDKI!!!!
-
-=V3rthil=-
őstag
Hello!
Kövezzetek meg, de nekem bejön a játék:) OK, nem szimulátor, de ha ennek megfelelően kezdesz bele, jól el lehet vele szórakozni. Amúgy senki nem hiányolja az NFS1-ből ismerős ''szakaszos pályákat''? Tudjátok, ahol nem csak körözni kellett, hanem eljutni A pontból B-be. Kicsit idétlen, hogy egy zárt rendszerben civil autók keringenek:) A helikopter nekem is sok volt (még arcade játékban is). De nem idegesített, csak majdnem röhögőgörcsöt kaptam:) Szerintem az irányítás nem lett olyan vészes (mint anno az NFS3-ban), bár kicsit tényleg nehézkes. Ja, valaki írta, hogy eltűntek a helikopterek. Honnan??? Nekem teljes van, és a legnagyobb lelki nyugalommal húznak el a fejem fölött:) Hmm, így hirtelen csak ennyi jutott eszembe:) Úgy tűnhet, hogy csak negatívumokat írtam, pedig tetszik a játék:D Byezz, további jó játékot! -
Remélem hogy azért lesz az NFS5-nek folytatása és nem állnak át teljesen a tömegnek való játékokra.
Szerintem az NFS HP2-nél is az volt a fő szempont hogy a 6 éves kisgyerek meg a 60 éves tata is megvegye és leüljön vele játszani. Ha az első kanyarban porrá törne a kocsi akkor sokakat elriaszana hogy ''nehéz a játék''.
Kb. olyan folyamat ez mint régen az XWING-nél volt egy tökéletes hangulatú, kitalált nagyon nehéz játék. Ma már hiába keresek hasonlót mert X éve adták ki az utolsó sorozatot, van viszont helyette ürsikló/lövöldözős.. stb. sikertermék. -
Bozz
tag
Sztem sem lett nagy durranás a játék, de azért van pozitívum is. Megdöbbentő volt, amikor beértem az alagútba és visszhangzott a motor hangja. De nem akárhogy, iszonyatosan jól...
Az életcsík tényleg gyökér, meg a helikopter is... Ezeket leszámítva arcade-nak elmegy. -
Cathfaern
nagyúr
Ja bocs. Miért bocs? A :( annak szólt,hogy milyen hülye bugok vannak a progiban.
A legjobb taktika az az,hogy relatív messziről (4 kocsinyi távolság) bekapcsolni a szirénát és izomból belemenni az üldözött hátuljába. Ekkor a csíkja lemegy kb.a 1/4,1/5 és egy erőteljesebb kormányrántással el is lehet ''kapni''. -
rudi
nagyúr
válasz
Flashcash #66 üzenetére
Hát ez az! Fizika! Milyen dolog az hogy 250en belezúgok a kanyarba és mandinerből beveszem?! Jó jó hogy arcade, de azért ENNIYRE?!
A pályák meg szerintem nagyon unalmasak és túl hosszúak. Olyan sok minden van pl. a pályákon hogy nem is érdekes (híd, vízesés, láva mittudoménmi). Nekem sokkal jobban bejött az 5ös. Remélem az a banda is csinál még NFS-t és az lesz a nemsemmi.
Ja még valami, elég sok embernek van már kormány, hát ehhez a játékhoz nem érdemes elővenni. Annyira gagyi az érzés hogy kormányzom és mégis MÉRFÖLDEKRE vagyok az utós feelingtől... :O -
Superman
nagyúr
Az arcade szakértőktől kérdezem: hogyan lehet leszorítani, ha rendőrautóval vagy, a gyorshajtókat? Nekem nem sikerül. A legröhejesebb az volt, amikor odaszorítottam az egyiket a korláthoz úgy, hogy nem tudott mozogni. Egy kicsit villódzott a kocsija, majd egyszerűen ÁTMENT az enyémen. Szóval biztosan űrlény volt. ;]
-
Cathfaern
nagyúr
Lehet,hogy egyedül vagyok, de nekem tettszik ez a NFS. Éppen azért,mert arcade jellegű az irányítás. Engem mindig az szokott idegesíteni a szimulátorokban, hogy pl. megpördülök, mindenki lehagy és lényegében kezdhetem a versenyt előről,mert nem érem be a többieket. Itt nem ez van: megpördülök, és egy vagy két 360fok után könnyen visszatudok álni a megfelelő irányba:)) Hát nem egy szimulátor az biztos:D
Egy dolog zavar csak:( A legrosszabb amikor én vagyok a rendőr. Ez az ''életcsík'' egy hatalmas baromság! A NFS3-ban szépen le kellet szorítani őket,itt meg neki megyek kétszer aztán meg is van:( A erősítések meg teljesen használhatatlanok éppen emiatt.pl:mire odeérne a helikopter,már a harmadikat fogom el:O Egyébként szerintem egyáltalán nem zavaró a helikopter. SZVSZ simán ki lehet kerülni a hordókat. -
Nekem az NFS5-ben pont a fizikája tetszett.
Hiába vezettél egy bivalyerős carrera-t ami vitte a 300-at, a kanyarokban mindig elszállt ha nem kezelted óvatosan. Mig a 944-es Porsche atom stabil felboríthatatlan autó volt. Szinte minden tipus másképp viselkedett.
A törésekre is vigyázni kellett mert ha nagyon rodeóztál akkor a végén többe került az autó javítása mint amennyi zsét nyertél a versenyen. :)
A factory driver is érdekes pl. sokat szenvedtem egy küldetéssel amiben reklámfilmet forgattak és emiatt kellett pár 180' reverse 180' back 360' fordulót csinálni automata váltó nélkül.
Ha tudod mindenképp próbáld ki az 5-öt. -
Superman
nagyúr
válasz
Flashcash #64 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de az EA Sports - tól ez egy igen gyenge játék. Mióta gyártanak ők arcade - ot? A Superbike2001 is az ő művük volt, de az kőkemény szimulátor. Nekem ezek jobban bejönnek. Szeretem az autószimulátorokat, de csakis valósághű (vagy közeli) fizikával. Mi élvezet van abban, hogy én nem tudok leszorítani senkit, vagy ha mégis, akkor a másik kocsi egy másodperc alatt útirányba áll, nekem viszont bénáznom kell?
Bár, bizonyos értelemben, ez így nehezebb, mint egy normál szimulátor. Egy szó mint száz: én szimulátor párti vagyok. Lehet, hogy megnézem az általad említett játékot, de mint tudod én csakis fejlesztőeszközökért szoktam pénzt adni :)) Játékokért soha. :DD :DD Tehát találnom kell egy helyet, ahol...
Egyébként megnéztem a többi pályát, meg kocsit, nem igazán győzött meg. -
Superman azért szorítanak le a rendőrautók mert lassan vezetsz jobbaknál ez a probléma fel sem merül. :)
Szerintem próbáld ki az NFS5-öt biztosan bejön majd neked.
törnek az autók,nagyon jó a különböző tipusok fizikája, érdekes küldetések factory driver/evolution
A Hot Pursuit 2 inkább olyan játék ami elé leülsz 10-20 percet zúzol mint a játékteremben és elfelejted.
Az NFS5 sokkal hosszabb időre is le tudja kötni az embert és a hangulata is jobb. -
gyozi
aktív tag
válasz
authenticDViD #58 üzenetére
2.3 Catalyst
-
FaBatka
aktív tag
válasz
authenticDViD #58 üzenetére
Hali!
Tök mindegz melyik driver van fennt, Catalyst vagy standard gyári a program csontra fagy, még a windowsba se lehet visszajutni(csak resettel). Más program meg gyönyörűen szalad pl. No One Lives Forever 2 meseszép 1600x1200ban full grafikával. Szerintem a programban van a hiba :( -
Superman
nagyúr
Na, szereztem egy cheat - et, megvan az összes kocsi, pálya, meg minden. Rendes körülmények között nem szeretem az ilyesmit, de kíváncsi voltam a kocsikra, meg a pályákra és nem volt türelmem a játék baromságaira, tehát ez lett belőle. :DD :DD
-
authenticDViD
tag
Nálam is fagy a radeon 8500-on. Még nem tudom, hogy driver, vagy jatekban van a hiba, mindenesetre a gef2mx-en tokeletesen ment... Nalatok (rad8500 juzersz) melyik driver van font? nalam 2.3.
-
Superman
nagyúr
Tegnap este megint megnéztem, de valszeg odaajándékozom valakinek a cédét, hacsak fel nem írok rá még valamit, mert ez tényleg nulla. Ha játéktermi érzést akarok, akkor oda megyek. A kocsik olyan nehezen irányíthatók, mint egy tank és a legröhejesebb az, amikor az egyik kanyargós pályán nem kanyarodik a kocsi. Ha fékezel, ha nem, mindig nekimegy a korlátnak, aztán, amikor fordulni akarok a helyes irányba, megjelenik egy b**szott nagy tiltó tábla és nem tudok körbefordulni!!! ;] Ez nagyon kevés! Ilyen bosszantó játékkal, autós játékkal régen találkoztam.
Rendben van, legyen arcade. De a Colin McRae - ben ez is sokkal profibb módin volt kivitelezve. -
-
FaBatka
aktív tag
Hali!
Nekem is ez a gondom vele. 8500 eredeti dobozos van otthon 128mega aggyal. Megvan a full verzió is a játékból. Amint elindulna a verseny fagyás. Van amikor egyből, van mikor fél kör után, de mindig lefagy.
Még nem próbáltam azzal, amit mondtál, de kinek van kedve egy 19''-es monitorosn 640x480-ban játszani???? -
-
Bozz
tag
Ez az! Vesszetek össze egy ilyen szar miatt!!
Ez a rendőrautós dolog télleg durva. Engem több rendőrautó szorongat, a többiek meg csak mennek. A rendőr ki tudja pöckölni a verdám farát, nekem nem sikerült a rendőrét... ááááhhh. Idegesítő, de legalább azt a szar helikoptert kiszedték belőle! -
Cathfaern
nagyúr
Figyelj haver, azért mert nem ugrik mindenki azért,mert valami gondod van, nem kell rögtön pattogni! :((( Azt el sem tudod képzelni,hogy esetleg nem tudtuk mi a gond nálad? Esetleg azt várod, hogy mindenki leírja,hogy ''sajnos nem tudom mi a probléma''? Arról meg már ne is beszéljünk,hogy a ''Readme''-t nem azért találták ki,hogy foglalja a helyet a CD-n.
-
gyozi
aktív tag
Jólvan *****us, akkor válaszolok magmnak, hátha valaki tanul belőle! Szóval a readme-ben azt találtam, hogy R8500-zal problémás lehet a program, ha túl nagy felbontást, és részletességet választunk ''ez a rendszer instabilitását okozhatja'', így ki is próbáltam, és láss csodát, 640*480-ban, 16biten nem fagyott ki!
Kösz, hogy nem segítettetek! -
Superman
nagyúr
Változatlanul nem értek valamit. Nézem a sebességmérőt, ami 160 mérföld/órát mutat és a zsarukocsi leszorít, lehagy!!! valaki írta, hogy a zsaruk is sportkocsival mennek. lehet, hogy az én hibám, de én a rendőrautókat sima, szériaautóknak látom. Szóval egy nagy semmi ez a játék. F1 2002 és GP4 az igazi! Meg persze CMRae Rally2.
-
twollah
nagyúr
Volt hozzá trainerem, de valahogy eltökítettem.
Amúgy a gáma nem vmi nagy durranás lehet, hogy hamarosan az F8 martaléka lesz.
Többet vártam tőle az előző részek ismeretében. :( -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Teljesen egyetértek ''rudi''-val! Ez az új NFS csapnivalóan sikerült:
Az egyetlen pozitívum a grafika, ez ugyanis tényleg szép lett (főleg
az autók), viszont:
- az AI az esetek többségében igen bamba
- a grafika csak durva lépésekben állítható
- a kézifék működése rémálom (=gyenge)
...
sorolhatnám még az apróbb problémákat, de ami legjobban idegesít,
hogy nagyon sokat romlott az autó irányíthatósága (Porsche Unleashed-hez
képest). No és ott vannak a hangok...
Egyszerűen nem lehet egy kalap alatt említeni az előző verzióval.
Nekem nagyon az az érzésem, hogy ezt a részt elsődlegesen konzolra
fejlesztették, majd az utolsó pillanatban tették át PC-re. -
gyozi
aktív tag
Senkinek sincsen olyan problémája, hogy nem ismeri fel a játék a videókártyáját?? Radeon 8500 tulajok, nálatok normálisan fut a játék, mert nálam 3perc után lefagy!!! VAlaki írjon!
-
atty
tag
Télleg, jő a CM3 is, alig várom, a 2 egész jó! :DD
-
Thom!
veterán
Cheat nincs hozzá mert nincs időm végigjátszani a játékot mert annyira nem jó, de azért CMR3-ig jó lesz elpörögni vmin.
-
atty
tag
Bz-nek: a 800-as Celeroncsom nincs húzva !!! :))
-
bz
tag
a zsaruk hasonló autóban ülnek mint te, akár Diabloban is
-
Superman
nagyúr
Én bolond fejjel kipróbáltam a teljes játékot, bár ne tettem volna. Ízlések és pofonok különbözőek, én nem szeretem az arcade játékstílust. Inkább a valódi autószimulátorokhoz vonzódom. Nem baj, gondoltam, legalább szórakozom egy jót. Ebből semmi sem lett. A fizika még egy arcade játékhoz képest is pocsék, az irányítás nehézkes. A legbénábban az néz ki, amikor valami spéci sportkocsiban ülsz és a zsaruk MEGELŐZNEK az egyenkocsijukon, meg leszorítanak az útról. Remek triggerek vannak a játékban, mert ha egymás mellett megyünk, nem lehet megelőzni őket, mert egyszerűen nem gyorsul a kocsid.
Ilyet utoljára a Microsoft Monster Truck Madness című játékában láttam, igaz az is jókorát bukott.
Ez a stílus benne volt a GTA3 - ban is. Ott is elég bénán hatott, amikor egy sportkocsiban ültél és bárhogy hajtottál is, a zsaruk megelőztek. -
Joe_007
tag
Ilyen grafikával kellene valami király szimulátor.
-
Clyde22_
tag
Ahhoz, hogy egy játékban törjön egy autó, a gyártó cégnek hozzá kell járulnia. A NFS5:PU -ben csak egy céggel kellett megegyezni. A Rally Trophy-ban tök régi kocsik vannak.... A tök új kocsik (Murcielago... stb...) nem lesznek soha olyan játékban, amiben törik a gép. Nem jó reklám, nem adnak jogot rá a gyártó cégek. Ez van.
-
bz
tag
gondolom a 800-as celeroncsod 2 gigahzn megy :P
-
atty
tag
Nekem a 800-as Celeroncson és Asus Ge2 MX 400-on pipecül megy. Viszont szerintem az NFS5-höz képest gagyi egy játék. Na jó, a grafika téleg jó, de egyébként: nem törik az autó, nincs tuninglehetőség, nem túl jól irányítható, stb.
:( -
gyozi
aktív tag
Ez a fos játék nem ismeri fel a videókártyámat, ami PowerColor R8500le!! Nem ír semmit ki a display cardhoz, a memory-t meg 1Mb!!! nak ismeri fel! Egyébként teljes verzió!
-
HEBI
senior tag
Egyik ismerősöm felhívott, hogy megvan neki a full, de nincs kódja hozzá. Ötlet?
-
Norbyte
tag
Ti melyiket nyomjátok? Az amcsit vagy az ausztrált?
Nekem az ausztrál van, abban 2:38-as köröket tudok csak menni.
A másikban 2 perc alatti időket is mennek emberkék. -
rudi
nagyúr
Nemtom mi tetszik Nektek ebben a gameban?! Újabb arcade sínautózás. Talán az NFS3hoz képest előrelépés de az 5nek SOKKAL jobb a fizikája (emlékeim szerint az NFS3 fejlesztői csinálták)! Lehet hogy szép meg csilli-vill de miért nem törik a cucc? Miért nem szaltózok ha ezerrel belezúgok a korlátba? Hogyhogy visszapattanok a falról minimális sebességvesztéssel?! Minek ez a barom helikopter?
2002 végén ez KEVÉS nagyon KEVÉS!!! -
Hoppáhoppá!! Letöltöttem a legujabb detonator-t (a tegnapi winxp installálás után elfelejtettem lecserélni a beépitett drivert:) és igy már 1024*768*16 full detailban nyomulok :) (1800+ ,gef2mx400) Nem rossz...
-
A másik gépemen(cel950-512SDR-TNT1) minimum beállitással nekem is rezzenéstelenül fut. Elég jól skálázható a game ,igy legalább sokmindenkinek lehetösége van vele játszani.(De akkor én inkább elövenném az elözö részeket ,mert azért azok full grafikával csak jobban néznek ki ,mint a HP2 minimum beállitásokkkal)
-
Bozz
tag
nektek megvan már a full?
-
Én a táj grafikáján nem sok elörelépést látok ,mondjuk az NFS5:P.U. -hoz képes.A kocsik viszont valóban sokkal szebbek lettek(iszonyú jól néz ki a felni ,amit végre megcsináltak rendes poligonosra). Irányitás: hmm ,mintha egy kicsit lassan reagálna az autó.Ami a legfurcsább hogy billentyüzettel könnyebb játszani. A legnagyobb hülyeség pedig ez a bombázós helikopter(nem éppen valósághü).
Mindezek ellenére nekem bejön a game ,mindenképp beszerzem és végignyomom a véglegest is.
XP1800+ ,Gef2MX400 ,256DDR -minden nagyjából közepesre állitva 800*600*16 -on elfogadhatóan megy (kb 30fps) -
Pala
veterán
Húúú, ez marha jóóóó!
800x600x32, full detail: simán megy (XP 1700, Hercules Kyor2 64MB).
Az autók grafikája valami eszméletlenül szép!!!!!! -
aDamker
aktív tag
válasz
danteshell #16 üzenetére
Én a köridőt mértem (néztem) eddig.Az 2.07:36 :>
-
danteshell
senior tag
4:18:22 a ferrarival, ki hogy nyomja? :)) :))
Amúgy most találtam ausztrál változatot, ott más autók vannak. -
Thom!
veterán
Na meg hát a fizikája???????????????
-
Thom!
veterán
Exclusive Aussie Demo!
Coming this Wednesday is an exclusive Australian Need For Speed Hot Pursuit 2 PC demo!
No where else in the world will you be able to download the all aussie demo featuring the Ford TS50 and HSV Coupe GTS muscle cars. Try and outrun the cops along side such international beauties as the Lamborghini Murciélago and Ferrari Barchetta Pinifarina, as you scream along the breathtaking Calypso Coast track.
Sweat it out!
Be here Wednesday lunch time, and be one of the first to tell the world what aussie cars are made of.
[L]http://www.need4speed.com.au[/L]
Még 16 és fél órát kell rá várni... -
Itt egy gyorsabb link:
[L]ftp://free.supergamez.hu/demos/setup_us.exe[/L]
Nálam a Matrox G400-al rondábban néz ki mint az NFS5 valszeg a sok új hardveres feature miatt meg hogy ösztönözzenek a vga vásárlásra. :) -
Thom!
veterán
A kocsikon kívül a grafika NFS3-hoz hasonlít a hangok átlagos (kocsik), de legalább van EAX. A gépi ellenfelek a rendőrökkel együtt nagyon gatya.
A gépigény óriási. XP1600+ Gf4Ti 40-60 fps 1024*768 max detials -
rog
addikt
[L]http://nfs5.gamesweb.com/clans/nfssd/nfs6.php[/L]
screenshotok a jatékból: PC,PS2,GameCube,XBox -
No, éjjel lerángattam ISDN-en, nagyon jól jött egy amerikai szerverről, 12-14k-val.
A lényeg: ez az egyik játék, ami miatt GF4 Ti-t vettem. És most itt van a demó. És nagyon jól néz ki!
Nekem nagyon bejön, gyönyörűek az autók, igényes a grafika, viszont az autókat nehezebb irányítani. Sebaj, így izgalmasabb! :)
Várom már a teljes gamét, tuti ütni fog, mint annak idején a NFS4:Hot Pursuit! -
Iszonyat lassú a szerverük.:(
-
Bozz
tag
én is kipróbálom, de mondjatok már róla valamit amig töltöm...
-
Már szedem lefele kíváncsi vagyok hogy G400-al müxik-e.
-
Thom!
veterán
[L]http://iadlpredirvip.xlontech.net:60081/a_0_100366/xlon.3dgamers.com/3dgamers/games/needforspeed6/setup_us.exe[/L]
NAgyon über. Ezt mindenkinek ajálom.
NFS rulzzz.......
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest