- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Aktív témák
-
Hoppáhoppá!! Letöltöttem a legujabb detonator-t (a tegnapi winxp installálás után elfelejtettem lecserélni a beépitett drivert:) és igy már 1024*768*16 full detailban nyomulok :) (1800+ ,gef2mx400) Nem rossz...
-
A másik gépemen(cel950-512SDR-TNT1) minimum beállitással nekem is rezzenéstelenül fut. Elég jól skálázható a game ,igy legalább sokmindenkinek lehetösége van vele játszani.(De akkor én inkább elövenném az elözö részeket ,mert azért azok full grafikával csak jobban néznek ki ,mint a HP2 minimum beállitásokkkal)
-
Én a táj grafikáján nem sok elörelépést látok ,mondjuk az NFS5:P.U. -hoz képes.A kocsik viszont valóban sokkal szebbek lettek(iszonyú jól néz ki a felni ,amit végre megcsináltak rendes poligonosra). Irányitás: hmm ,mintha egy kicsit lassan reagálna az autó.Ami a legfurcsább hogy billentyüzettel könnyebb játszani. A legnagyobb hülyeség pedig ez a bombázós helikopter(nem éppen valósághü).
Mindezek ellenére nekem bejön a game ,mindenképp beszerzem és végignyomom a véglegest is.
XP1800+ ,Gef2MX400 ,256DDR -minden nagyjából közepesre állitva 800*600*16 -on elfogadhatóan megy (kb 30fps)
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest