- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ja bocs. Miért bocs? A :( annak szólt,hogy milyen hülye bugok vannak a progiban.
A legjobb taktika az az,hogy relatív messziről (4 kocsinyi távolság) bekapcsolni a szirénát és izomból belemenni az üldözött hátuljába. Ekkor a csíkja lemegy kb.a 1/4,1/5 és egy erőteljesebb kormányrántással el is lehet ''kapni''. -
Cathfaern
nagyúr
Lehet,hogy egyedül vagyok, de nekem tettszik ez a NFS. Éppen azért,mert arcade jellegű az irányítás. Engem mindig az szokott idegesíteni a szimulátorokban, hogy pl. megpördülök, mindenki lehagy és lényegében kezdhetem a versenyt előről,mert nem érem be a többieket. Itt nem ez van: megpördülök, és egy vagy két 360fok után könnyen visszatudok álni a megfelelő irányba:)) Hát nem egy szimulátor az biztos:D
Egy dolog zavar csak:( A legrosszabb amikor én vagyok a rendőr. Ez az ''életcsík'' egy hatalmas baromság! A NFS3-ban szépen le kellet szorítani őket,itt meg neki megyek kétszer aztán meg is van:( A erősítések meg teljesen használhatatlanok éppen emiatt.pl:mire odeérne a helikopter,már a harmadikat fogom el:O Egyébként szerintem egyáltalán nem zavaró a helikopter. SZVSZ simán ki lehet kerülni a hordókat. -
Cathfaern
nagyúr
Figyelj haver, azért mert nem ugrik mindenki azért,mert valami gondod van, nem kell rögtön pattogni! :((( Azt el sem tudod képzelni,hogy esetleg nem tudtuk mi a gond nálad? Esetleg azt várod, hogy mindenki leírja,hogy ''sajnos nem tudom mi a probléma''? Arról meg már ne is beszéljünk,hogy a ''Readme''-t nem azért találták ki,hogy foglalja a helyet a CD-n.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest