- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az arcade szakértőktől kérdezem: hogyan lehet leszorítani, ha rendőrautóval vagy, a gyorshajtókat? Nekem nem sikerül. A legröhejesebb az volt, amikor odaszorítottam az egyiket a korláthoz úgy, hogy nem tudott mozogni. Egy kicsit villódzott a kocsija, majd egyszerűen ÁTMENT az enyémen. Szóval biztosan űrlény volt. ;]
-
Superman
nagyúr
válasz
Flashcash #64 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de az EA Sports - tól ez egy igen gyenge játék. Mióta gyártanak ők arcade - ot? A Superbike2001 is az ő művük volt, de az kőkemény szimulátor. Nekem ezek jobban bejönnek. Szeretem az autószimulátorokat, de csakis valósághű (vagy közeli) fizikával. Mi élvezet van abban, hogy én nem tudok leszorítani senkit, vagy ha mégis, akkor a másik kocsi egy másodperc alatt útirányba áll, nekem viszont bénáznom kell?
Bár, bizonyos értelemben, ez így nehezebb, mint egy normál szimulátor. Egy szó mint száz: én szimulátor párti vagyok. Lehet, hogy megnézem az általad említett játékot, de mint tudod én csakis fejlesztőeszközökért szoktam pénzt adni :)) Játékokért soha. :DD :DD Tehát találnom kell egy helyet, ahol...
Egyébként megnéztem a többi pályát, meg kocsit, nem igazán győzött meg. -
Superman
nagyúr
Na, szereztem egy cheat - et, megvan az összes kocsi, pálya, meg minden. Rendes körülmények között nem szeretem az ilyesmit, de kíváncsi voltam a kocsikra, meg a pályákra és nem volt türelmem a játék baromságaira, tehát ez lett belőle. :DD :DD
-
Superman
nagyúr
Tegnap este megint megnéztem, de valszeg odaajándékozom valakinek a cédét, hacsak fel nem írok rá még valamit, mert ez tényleg nulla. Ha játéktermi érzést akarok, akkor oda megyek. A kocsik olyan nehezen irányíthatók, mint egy tank és a legröhejesebb az, amikor az egyik kanyargós pályán nem kanyarodik a kocsi. Ha fékezel, ha nem, mindig nekimegy a korlátnak, aztán, amikor fordulni akarok a helyes irányba, megjelenik egy b**szott nagy tiltó tábla és nem tudok körbefordulni!!! ;] Ez nagyon kevés! Ilyen bosszantó játékkal, autós játékkal régen találkoztam.
Rendben van, legyen arcade. De a Colin McRae - ben ez is sokkal profibb módin volt kivitelezve. -
Superman
nagyúr
Változatlanul nem értek valamit. Nézem a sebességmérőt, ami 160 mérföld/órát mutat és a zsarukocsi leszorít, lehagy!!! valaki írta, hogy a zsaruk is sportkocsival mennek. lehet, hogy az én hibám, de én a rendőrautókat sima, szériaautóknak látom. Szóval egy nagy semmi ez a játék. F1 2002 és GP4 az igazi! Meg persze CMRae Rally2.
-
Superman
nagyúr
Én bolond fejjel kipróbáltam a teljes játékot, bár ne tettem volna. Ízlések és pofonok különbözőek, én nem szeretem az arcade játékstílust. Inkább a valódi autószimulátorokhoz vonzódom. Nem baj, gondoltam, legalább szórakozom egy jót. Ebből semmi sem lett. A fizika még egy arcade játékhoz képest is pocsék, az irányítás nehézkes. A legbénábban az néz ki, amikor valami spéci sportkocsiban ülsz és a zsaruk MEGELŐZNEK az egyenkocsijukon, meg leszorítanak az útról. Remek triggerek vannak a játékban, mert ha egymás mellett megyünk, nem lehet megelőzni őket, mert egyszerűen nem gyorsul a kocsid.
Ilyet utoljára a Microsoft Monster Truck Madness című játékában láttam, igaz az is jókorát bukott.
Ez a stílus benne volt a GTA3 - ban is. Ott is elég bénán hatott, amikor egy sportkocsiban ültél és bárhogy hajtottál is, a zsaruk megelőztek.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest