- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Remélem hogy azért lesz az NFS5-nek folytatása és nem állnak át teljesen a tömegnek való játékokra.
Szerintem az NFS HP2-nél is az volt a fő szempont hogy a 6 éves kisgyerek meg a 60 éves tata is megvegye és leüljön vele játszani. Ha az első kanyarban porrá törne a kocsi akkor sokakat elriaszana hogy ''nehéz a játék''.
Kb. olyan folyamat ez mint régen az XWING-nél volt egy tökéletes hangulatú, kitalált nagyon nehéz játék. Ma már hiába keresek hasonlót mert X éve adták ki az utolsó sorozatot, van viszont helyette ürsikló/lövöldözős.. stb. sikertermék. -
Nekem az NFS5-ben pont a fizikája tetszett.
Hiába vezettél egy bivalyerős carrera-t ami vitte a 300-at, a kanyarokban mindig elszállt ha nem kezelted óvatosan. Mig a 944-es Porsche atom stabil felboríthatatlan autó volt. Szinte minden tipus másképp viselkedett.
A törésekre is vigyázni kellett mert ha nagyon rodeóztál akkor a végén többe került az autó javítása mint amennyi zsét nyertél a versenyen. :)
A factory driver is érdekes pl. sokat szenvedtem egy küldetéssel amiben reklámfilmet forgattak és emiatt kellett pár 180' reverse 180' back 360' fordulót csinálni automata váltó nélkül.
Ha tudod mindenképp próbáld ki az 5-öt. -
Superman azért szorítanak le a rendőrautók mert lassan vezetsz jobbaknál ez a probléma fel sem merül. :)
Szerintem próbáld ki az NFS5-öt biztosan bejön majd neked.
törnek az autók,nagyon jó a különböző tipusok fizikája, érdekes küldetések factory driver/evolution
A Hot Pursuit 2 inkább olyan játék ami elé leülsz 10-20 percet zúzol mint a játékteremben és elfelejted.
Az NFS5 sokkal hosszabb időre is le tudja kötni az embert és a hangulata is jobb. -
Itt egy gyorsabb link:
[L]ftp://free.supergamez.hu/demos/setup_us.exe[/L]
Nálam a Matrox G400-al rondábban néz ki mint az NFS5 valszeg a sok új hardveres feature miatt meg hogy ösztönözzenek a vga vásárlásra. :) -
Már szedem lefele kíváncsi vagyok hogy G400-al müxik-e.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest