- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Flashcash #66 üzenetére
Hát ez az! Fizika! Milyen dolog az hogy 250en belezúgok a kanyarba és mandinerből beveszem?! Jó jó hogy arcade, de azért ENNIYRE?!
A pályák meg szerintem nagyon unalmasak és túl hosszúak. Olyan sok minden van pl. a pályákon hogy nem is érdekes (híd, vízesés, láva mittudoménmi). Nekem sokkal jobban bejött az 5ös. Remélem az a banda is csinál még NFS-t és az lesz a nemsemmi.
Ja még valami, elég sok embernek van már kormány, hát ehhez a játékhoz nem érdemes elővenni. Annyira gagyi az érzés hogy kormányzom és mégis MÉRFÖLDEKRE vagyok az utós feelingtől... :O -
Superman
nagyúr
válasz
Flashcash #64 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de az EA Sports - tól ez egy igen gyenge játék. Mióta gyártanak ők arcade - ot? A Superbike2001 is az ő művük volt, de az kőkemény szimulátor. Nekem ezek jobban bejönnek. Szeretem az autószimulátorokat, de csakis valósághű (vagy közeli) fizikával. Mi élvezet van abban, hogy én nem tudok leszorítani senkit, vagy ha mégis, akkor a másik kocsi egy másodperc alatt útirányba áll, nekem viszont bénáznom kell?
Bár, bizonyos értelemben, ez így nehezebb, mint egy normál szimulátor. Egy szó mint száz: én szimulátor párti vagyok. Lehet, hogy megnézem az általad említett játékot, de mint tudod én csakis fejlesztőeszközökért szoktam pénzt adni :)) Játékokért soha. :DD :DD Tehát találnom kell egy helyet, ahol...
Egyébként megnéztem a többi pályát, meg kocsit, nem igazán győzött meg.
Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest