- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
-
Hat annyi tuti. Ha nem szarnyalja tul az elodot, amire siman megvan az esely. Hozzateszem, azert nem ertem mi ez a hype, oké, jó jatek volt a BotW, nekem is nagyon tetszett, de a ToTk kapcsan engem egyszerűen bant hogy a jatek 2/3-a ujrahasznositott elemekbol all. Map, zene, itemek stb. Biztos hogy jo es meg is fogom venni, csak nem ertem hova ez a nagy udvrivalgas. 6 ev alatt 0-rol is alkothattak volna valamit.
-
ρσгτσ
addikt
A BotW után eléggé egyértelművé vált az emberek fejében, hogy a következő részt is meg kell venni. Szerintem. Én is már február első napján leadtam az előrendelést.
Ráadásul az is jópofa dolog a Nintendo részéről, hogy csomó játék mellé előrendelői ajándékokat ad. Lehet nem mindegyik nagy dolog, de imádják az emberek. Nálunk matrica, plakát és egy Zelda érme volt.
Mondjuk én a matricát becseréltem Pokémon figurára.
Szerk.:
Mellesleg a bevételek mellett érdemes megemlíteni, hogy van ugye Collector’s Edition is. Plusz valószínű a Zelda TotK amiibo is jól megy, és biztosan lesz még több fajta is.Aztán jött még a Zelda TotK dizájnos konzol, kontroller, konzol tartó táska is. Illetve a hivatalos partnerek cuccai.
Azért a Zelda rendesen termeli nekik a lét.
-
l.skywalker
titán
Naiv vagyok, de szerintem ahol a profit a fő cél, az sosem lesz elég jó. Én nem állok be konzol kérdésben sem zöld vagy piros vagy kék oldalra, de jól el lehet különíteni azokat a stúdiókat ahol működik valamiféle kultúra, belső kohézió és ez visszaköszön a játékban, míg vannak azok a projektek amiknél egyértelmű a játékos lehúzása és a profit növelése.
-
Moby
veterán
De ezt te is pontosan tudod, hogy a gyakorlat nem ez. Nem dolgozik rajta 50-100 ember 5 évig. Egy játék valóban ennyi idő, de a ráfordítás intenzitása sem időben, sem költségekben nem lineáris. Ahhoz, hogy ennyi embert egdzerre lehessen mozgatni, kész, elfogadott scripting, timelineok, komplett tervezés kell, ami ilyen 10-20 hónap simán. Ezért fut szinte mindig több projekt párhuzamosan
-
_drk
addikt
Nézd meg mit művel a Nintendo. Kiad egy játékot nevetséges sztorival, még rendes voice acting sincs, úgy néz ki mint egy 20 éves játék és repkednek a 10 pontok meg egyértelmű év játéka lesz. Értem én hogy gameplay számít, más nem, de akkor minek erolkodik bárki is?
Be kell állni erre a vonalra, rá kéne jönni, hogy a sok motioncapture-os cutscene csak nyűg ha nem egy rockstar vagy Sony exkluzív csinálja.
A full hd és 60fps is csak bullshit, senkinek nem kell valójában.
Ehhez a minoseghez amit a Zelda képvisel bőven elég egy ilyen kis kütyü. Összes gamer ismerősöm közül is csak az elégedett akik játszanak indi címekkel, tehát ezt simán meg kell lovagolni. A Nintendo ezt csinálja 5 éve, nyilván kell a másodlagos gyártóknak, hogy a piac ebbe az irányba induljon el, de már itt tartunk. -
_drk
addikt
Most jön be az hogy mind a gyártók mind a vásárlók inkább elmozdulnak az indi játékok felé.
Nyilván veszik attól még az AAA-t, mert egy generáció alatt ki lehet spórolni az kurrens gen konzol árát, arra megveszik utólag vagy azonnal azt az évi pár jatekot, de olyan kevés jön ami egy átlag embert érdekelhet, hogy az csak egy mellékes lesz.
Viszont a sok kis indit ezek a kézi gépek gond nélkül elviszik úgy hogy bárhol lehetsz és lehet több időt is eltölthetsz.
Meg kicsit felesleges is otthon befoglalni a 140 centis tv-t, egy egyszerűbb játék miatt. -
Wesder
titán
Nyílván, de sajnos egy ilyen fatökü Microsoftunk van, ezzel kell beèrni.
A Halo-t azt inkább hagyjuk. Az egy olyan IP, ami a Morzsi kutyára emlèkeztet, amit elcsapott az autó, de a család inkább kitömette a napaliba, hogy velük maradjon, mert kölyökkènt mèg jó kutya volt.
Ahogy a Microsoftnak nem sok köze van a Hi-Fi Rush sikerèhez, úgy a RedFall bukásához sem.
Bár megvettèk a Zenimaxot, ès ezzel ugye az összes stúdiót, de azokat a stúdiókat továbbra is a Bethesda terelgeri. Ezt abból gondolom hogy az Xbox mint okyan sehol sincs megemlítve. Se intro, se end credits, viszont az end creditben volt egy levèl a stúdióvezetőtől aki azt magyarázta hogy a covid mennyire nehèzzè tette a Redfall fejlesztèsèt.Annyiban hibás az Xbox divízió hogy tudtak volna segíteni az Austin-i csapatnak az Unrreal mottorral, de nem tettèk. Gondolom most mindennèl fontosabb nekik a Starfield. Állítólag oda küldtek segítsèget.
Amíg a Q3as -30%-os konzoleladással is 2nd best ever negyedèvet raktak össze, szerintem nem kell aggódni az Xbox miatt.
-
Bad Pritt
félisten
Élőben nem láttam még UE5-öt, de baromi kíváncsi lennék rá. Ami nekem rögtön feltűnt az egyik prezentációjukban (laikusként, kis Blender meg Unity tapasztalattal), hogy mennyire kézreállónak tűnt és milyen intuitív a UI. Amit meg legutóbb bemutattak a metahuman részéből az egészen nevetséges.
-
hadam98
senior tag
Akkor mégis kinek az ötlete volt, hogy ilyen állapotban adják ki a Redfall-t? Mindenki látja, hogy ez a játék nincs kész, lehet úgy gondolták mégis ki kellett adni mert kellett valami cím. Ha igaz lenne amit Spencer mond és kicsit is érdekli a dolog, akkor ez a játék nem, hogy ma, idén se jelenik meg… Az év legrosszabb játéka címet meg kapta.
-
hadam98
senior tag
A másik pedig egy számítógéphez képest olcsó. Itt minél előbb mutatni kell nekik valamit, amire jelenlegi állás szerint a Starfield lehet. Egyébként ne felejtsük el, hogy állítólag AAAA költségvetésű játékon is dolgoznak. Amúgy lehetne annyi eszük, hogy akkor megvesznek külsős által fejlesztett exkluzívot még a saját dolgaikat nem teszik rendbe. Ott a Sony a Final Fantasy résszel, az pont egy System Seller cím…
-
Bad Pritt
félisten
Meg amúgy volt már az elmúlt 8 generációban nem egyszer olyan gyártó, amelyik megpróbált magasabb árú terméket piacra dobni, de mindig óriás bukó volt a vége függetlenül a versenytől. Arról ne is beszéljünk, hogy az ilyen lépések mindig veszélyes terepet nyitnak egy új szereplő számára, amit a piacon lévő stabil(nak hitt) cégek szeretnének elkerülni.
-
hombre[EU]
veterán
semmit. ez igyanez a szitu,mint a halo infinite kampánynál volt. directorok jönnek-mennek, senki sem tudja mit csinálnak aztán a végén összedrótoznak valamit.
state of playen egy rocksteady alapító beszélt a játékról,aki már nem is dolgozik már a rocksteadynél csak ismerōs az arca és elmondta sokszor,hogy nyugi ez arkham-like lesza másik meg egy director volt,aki pár hónapja van a cégnél/pozícióban. ez a hajó kapitány nélkül úszik
-
_drk
addikt
Más világ volt még akkor! Sok játéknál menetközben változot meg az egész (pl Diablo 1), mert az új hardware-ekkel teljesen máshogy és jobban meglehetett oldani dolgokat.
Akkor még a 2mb-ról lett 8 majd 64 és így tovább, sokszorozódva a teljesítmény.
Most meg ugyan annyi vramot használok évek óta....
Sokkal lényegesebb lenne a software, csak abban meg alig vannak akik kompetensen tudnak kurrens meg jövőbe mutató cuccot csinálni ami segítené az egészet.
Hirtelen a Decima jut eszembe mint motor meg az Ubisoft féle grafikus dolgok, hogy az már régen is jó volt, de azóta is fejlődik és több helyen is használták már sikeresen. -
zozika84
őstag
-
Bad Pritt
félisten
Hát nem igazán, az Ayaneo 2 33W-ra állítható, de akkor már szabad szemmel látszik, ahogy ürül ki az akksi ikon.
Mondjuk én azt speciel nem értem, minek HD-nál nagyobb felbontás egy kézi konzolba, de biztos megvan az oka ezeknek a full HD meg 1200p gépeknek e-pénisz méregetésen túl (vagy nem).
Meg önmagában a Win11 rohadt sokat fogyaszt, a SteamOS töredékéből elvan. -
Bad Pritt
félisten
Igazából GPU-ban is van, ami hozza már, a drágább kézikonzolok által használt Ryzen 7 6800U-ban található Radeon 680M asszem 50W TDP limit mellett már 3 TFLOP felett van tesztekben, valszeg a nemrég bejelentett Asus ROG Ally is egy ezen alapuló APU-t fog használni.
Más kérdés, hogy az 50W-os fogyasztással a kézi jellegét veszti el kb. a konzol, mert konnektortól konnektorig fog működni. -
NyMRooD
őstag
Igen, ez nekem is eszembe jutott, csak ugye az már lezárt téma, tehát ott előjön az a probléma amit fentebb említettél, szükség lenne új játékokra, ehhez rá kell venni a third-party studiókat, hogy készítsenek, ami problémás, de mivel alapból egy hatalmas könytárral érkezne, jó kiindulási alap lenne, a ps+ 2 felső tiernek is adna egy löketet.
-
NyMRooD
őstag
Szerintem a Nintendo és a Valve sikerén is látszik, hogy az emberek ugyan azzal akarnak játszani amivel otthon a tv-n, ha attól alább adják arra ott a mobil, a Sony-nak a 0-ról nem fog sikerülni visszatérni a kézikonzolok piacára, főleg nem ezzel a koncepcióval. Az MS-nek viszont most lenne esélye betörni egy hordozható Series S-el, van hozzá egy hatalmas játékkönyvtár + gamepass.
-
-
NyMRooD
őstag
Ha jól értem nem egyszerre akarja megvenni a tv-t és a konzolt, szóval a ps5 vásárlásban még ez is gondot jelenthet, illetve nála nem is a gaming az első.
De egyébként egyetértek veled, ps4-el is nagyon sokáig ellesz, ha ez az első konzolja.
I02S3F: viszont jelzem, ez egy kapu drog
, anno én is úgy kezdtem, hogy kinect miatt vettem egy xbox360-at, ráadásul nem is magamnál tartottam hanem a szüleimnél, most meg van ps5 meg switch is mellette, meg ha a ps4 pro elmegy akkor jön egy series s, csak azt nem tudom, hogy honnan lesz időm.
-
I02S3F
addikt
Az xbox 360 és a one s között vacillálok. A ps3-ról azt hallottam, hogy nem sikerült jól. Xboxra nem sok jó játékot láttam, de nem nézelődtem túl sokat! A gears of war sorozat határozottan tetszik! De ez egy sorozat.
Egy sima hd tv az alany. Később esetleg veszek jobbat. Ezért is gondolkodtam a 360-on, mert a tv-n nem fog látszani a one s grafikus képessége, felteszem.
Viszont a büdzsé az ennyi 40-50e, de ha kevesebből kijön, az csak jobb.
-
Bad Pritt
félisten
Biztos vagyok benne, hogy lesznek még felvásárlások. Pl. láthatóan fontos nekik az RTS zsáner, viszont XGS-en belül nincs olyan stúdiójuk, amelyiknek lenne kompetenciája a témában, case by case szerződéseket kötnek minden projektre, szóval nem lenne meglepő, ha megvennék a Relicet mondjuk.
Őszintén szólva mi ugyan hobbiból követjük a témát, de szerintem az átlag játékos semmit nem fog érzékelni ebből az egészből, ha végbemegy. Vagyis negatívumot nem, a Boosteroid felhasználók viszont egyik reggel arra fognak belépni az appjukba, hogy ott az összes CoD és lehet aprítani.Szerk.: Kínában fognak belőle talán sokat profitálni és így a MS a kínaiakból, mert tuti mindent megtesznek majd, hogy újra elérhetővé tegyék a Blizzard játékokat ott is. Mocsok sok pénze van onnan a Blizznek, WoW, SC, Dio, minden 1000%-on pörög a sárgáknál. Vagyis pörgött.
-
Bad Pritt
félisten
Mármint magát az adásvételt vagy majd az integrációt? Előbbivel talán nem lesz gondjuk, utóbbi meg szinte nem is lesz, betosszák az egész kócerájt Satya Nadella alá és az XGS-Bethesda duó mellé. Az egyetlen olyan pont, ami itt nehezebb, mint a Zenimax-nál volt az a HR kérdés, de azt úgyis csöndben intézik majd.
#9191-re: pont ezért nem integrálták közös vezetés alá a Bethesdát sem. Talán maga Phil mondott ilyet egy interjúban, hogy azért is hagyták meg külön entitásként XGS-en kívül, hogy elkerüljék a felesleges súrlódásokat.
-
Moby
veterán
Szerintem a sony minden nap imákat mond el, hogy minél több olyan őket szapuló legyen a világban, mint én, akinek 500+-os játéklista van a fiókján, az ő 8 körüli Tie Ratio-s univerzumában. És nem az 5 eurós akciós indiecuccokból. Szerintem engem klónozna, ha tehené. Valszeg alig várják, hogy leköpjem őket IRL, hogy hozzájussanak a nyálmintámhoz
-
Wesder
titán
Nincs kètsègem afelől hogy az MS is ugyanígy viselkedne, ha nem az intenzívről rángatták volna ki az Xboxot mèg egy kőrre. Bár ha meg nem lett volna intenzíven az Xbox, mint vegetáló krumpli, akkor a Sony is máshogy állna most hozzá a dolgokhoz gondolom.
A Nintendo ebben a szituban a röhögő Jerry, aki azt nèzi ahogy Spike meg Tom hadakozik egymással.
-
Moby
veterán
Nekem teljesen mindegy mit próbálsz meg belemagyarázni. Ez az őrület, amit idetettél annyira nem sony specifikus, hogy ha bármi másra írod át a nevet, ugyanezt tudom fogom leírni. Meg lehet próbálkozni ilyenekkel, hogy kiszedik a VR-t, és külön pénzt kérnek érte, vagy autócsomagonként, meg kiszedhetik a kampányt külön, meg a multit, és árulhatják külön, meg próbálkozni akármivel lehet, majd a piac beárazza, hogy ér-e ez ennyit. De az, hogy nekem kéne hálásnak lennem azért, hogy ezt nem teszik meg, és hogy én ezt INGYEN kapom, ez olyannyira abszurd, hogy egyelőre csak arra tudok gondolni, hogy ez az egész csak valami trollkodás a részedről. Már csak ismételni tudom magam, nincs értelme. Rohadtkényelmetlen nekem ilyeneket leírni. Ez az egész nem vehető ebben a formában komolyan, nem vitaképes.
-
Moby
veterán
Egyértelműen sony a konzolok apple-je. Aki huszonhétezerért adja az ingyen játékot, és én legyek hálás nekik, hogy TÖBBET kaptam (nemtudom mitől, többet mint más, vagy többet mint máshol, vagy csak többet, és pont).
Remélem ez az egyház sose darál be engem. Meghagytam a nejemnek, hogy ha ilyeneket mondanék, hívja rám a 112-t./egyébként nem vettem. Jött a szettel az is. Megvolt nekem is, de eladtam az egész eszcájgot még decemberben. Ilyenmódon megvettem persze, de az már másutt szolgál. Most így fogalmam sincs, hogy akkor vettem-e, kaptam-e ingyen (és ha igen, vajon kitől), kap-e más is ingyen GT7-et, és ha igen, akkor kevesebbet kap-e, mint én. Kínzó kérdések ezek
Azt azért fenntartom a leírtak alapján, hogy azok a nyilatkozatok, hogy már a kezdetektől VR-ra készült a játék, az így a játék körítéséről leírtak menték meglehetősen kérdésessé teszi ezen nyilatkozatok valóságtartalmát
-
Moby
veterán
Sok 1st party jatekuk kap ingyenes update-eket, rohadt nagy dlc-ket ingyen. Ha jol emlekszem, pl GoT is ilyen volt. Annyi tartalommal, hogy sokszor majdhogynem kulon jateknak is ki lehetne adni. Szemetek ezek mind.
Én nem kaptam tőlük még egyet sem. Mik azok a SOK? Sorold már a SOKAT! Mondtál egyet, pont nincs meg. Mi volt a többi? HOL A SOK?
Unchartedekhez sosem jött, kiadták külön játékként. Lastofushoz jött, fizettem érte (aztán berakták a remaszetredbe, addigra már kifizettem). HZD DLC fizetős volt. HFW DLC fizetős, ott a storeban. Póki összes DLC-je fizetős volt, stbstbstb. HOL? A? SOK? INGYENES? DLC?
>Aztan itt van szapulva, hogy lehetne jobb is. Merthogy nem lett az egesz jatek VR-ra atdolgozva. Ugy, hogy amugy a lenyegi resztol a szimulatoros nepek el vannak ajulva.
Tehát ha a szimulátáros népek (bárkik ők, nemtudom) el vannak ájulva, akkor nekem is el kell? Annak örüljek, hogy a huszonhétezres játékot nem kellett a VR-re megvennem méggegyszer??? PEDIG INDOKOLT LENNE?
EZ VALAMI VICC?Remélem nem. Viccnek durva lenne.
-
Moby
veterán
Erre nem tudok mit mondani. Hogy te mit látsz bele egy mondatba, ez nekem nem vitaképes
A sony nem aljas, ilyet nem írtam, de soha nem érdekelte a vásárlói érdeke, ha ebből közvetlen haszna származik (sokszor akkor sem, ha származna). Nem egy szimpatikus cég. Nincsenek jófej húzásaik, nem is törekszenek arra, hogy ilyennek látszanak. Nem adnak erre. Ezt bármikor fenntartom. Olyat sem írtam, hogy ez ma egyébként elvárható lenne, vagy más másképp csinálná, vagy ki mennyit költ a mire, meg ez az egész mese, amit beleköltöttél magadnak. Ezekre nem tudok reagálni.
PC-re nekik ezt nincs értelme kiadni. Nem jutnak pénzhez akkor sem ha viszik/vinnék, de nem is vinnék, azon a piacon ennyiért kapnak jobb terméket, de minimum több közül tudnak választani. Viszonlag kevés dolog szólna éppen az övék mellett. -
Moby
veterán
Nade varjal, most nem az van, hogy mekkora rohadek penzhajhasz a sony, hogy ilyen dragan adja a headsetet?
Mármint kinek van ez? Én nem olvastam ilyet sehol. A cikk azt írja, hogy ilyen-olyan okból drága a vásárlóknak (ebben lehet is valami), nem azt, hogy milyen keciedrágán adja a sony. Ezt szerintem nem nagyon lehet olcsóbban adni. Bár van aki ezért az árért többet ad, de ott is inkább máshol van a kompromisszum(a HMD jobb, a kontroller szarabb, stb). Szerintem alapvetően nem adja drágán a sony. Viszont a vásárlók jelentős részének ez sok pénz egy korlátozottan használható kiegészítőért. A cikk meg tonképp ennyiről szól. Ne keverjál ebbe minmdenféle saját gondolatot, aminek a mentén majd lehet húzni a klozeton "egy újabb hülyeség" címszóval -
Bad Pritt
félisten
Itt az a vicces igazából, hogy mondanak egy ilyet, aztán kiadnak egy fillért nem érő hulladékot a PC-seknek és akarva-akaratlanul is az lesz az emberek fejében, hogy PS-en jobb az élet.
Amúgy talán valamelyik CMA-s doksiban volt. Annyira nem követem már a témát, úgyis nyáron dől el a deal sorsa.
-
Bad Pritt
félisten
Egyrészt nem tudná, másrészt nem engednék. Nem ez a lényeg, hanem hogy ott regulázva van a teljes iparág főleg az évszázad botránya óta és adatszolgáltatáson túl nincs feladata a piaci szereplőknek, hacsak nem támadják meg és terelik jogi útra a kérdést. Itt meg zajlik a vadnyugat és a felügyelő szerv random CoD játékosokat kérdez meg arról, mit szólnak a témához.
-
.LnB
titán
Teljesen hidegen hagy engem, hogy ki mennyit ér. (szerk.: de tessék: [link] ) Teljesen hidegen hagy , hogy mi lesz ennek a kimenetele, meg ilyesmik. Én csóró gyerek vagyok, anyám még is megtanított viselkedni (még ha ez nem is látszik.). És hiába ilyen kis cég a Sony, neki is illett volna normálisan viselkedni. A Sony a tehetséges kis csóró gyerek, aki mostanra bunkó lett. Az MS meg anyuci elkényeztetett kedvence, akibe nem sok kreativitás szorult, de pénzel ezt tudja ellensúlyozni.
-
_drk
addikt
18ról beszélünk. Demon soulsra is volt 3 év de nem tudom mikor kezdték.
De ez továbbra is csak feltételezés részemről és nem hiszem hogy nektek is sokkal több infotok van hogy a Sony mit szeretett volna.Az biztos hogy 2023ban ez még annyira next gen, hogy amit a vas elbír azt még rá küldik majd jól vissza is veszik.
Például Ragnarök PS5on semmivel nem szebb mint az 1 ps4en, csak ez így megy 60 fps-el. Tehát 5 év vagy a 7 éves gen váltással kaptunk 30fps-t. -
Moby
veterán
>Szerintem a PS5-hoz kepest 5x-os RT siman megoldhato.
Meg, csak ehhez át kellene térniük nvidiára
Vagy másképp hogy gondoltad? Az RDNA2->3 váltásban van mondjuk jóeséllyel kétszeres RT teljesítménynövekedés. A többit honnan szednék össze? Ha a jelenlegi bázisteljesíytmény megkétszerezzük, és azt a archtektváltás megkétszerezi, akkor megvan a négyszeres RT teljesítmény, egy 650W-os gépben
Ez a jelenlegi pécém, amiben még mindig inkább kikapcsolom az RT-t, mert a 4K@60@RT leginkább a 4090 területe, de ott már a 750-800W-ok röpködnek totálban.
Szóval még mindig nem látom mi lehetne egy ilyen PRO gép ígérete. Mi adná el? TRU4K, csak RT-t még mindig ne akarj? -
Moby
veterán
Extra 100W-al, dupla memórival is ott vagyunk fogyasztásban. Az RT teljesítmény meg ilyen alig nőtt RDNA2->3 viszonylatban. Még még mindig iszonyú ergya. A szarrágyúrt RT meg az AMD nem tehető egy mondatba
Meg lehet oldani persze, én sem azt mondom, hogy nem, hanem azt, hogy nem lehet ma előjönni ilyen fogyasztású konzollal. És már a PS5 is büdösnagy.
-
Moby
veterán
És mégis mit raknának bele? Annakidején úgy jöttek ki a pro gépek, hogy a TDP keretet megudplázták. A 70-75 wattok GPU -k helyett jöttek a 150 wattosak. Most mit fognak csinálni? A 180W-os gpu helyett jön a 350W-os TDP, és a 500W-os gép? Elképzelhetetlen. Értelmes TDP keretben meg a RDNA2->3 váltásban van ilyen 20%. Arra nem lehet prö gépet építeni.
-
ρσгτσ
addikt
Én amikor elkezdtem konzolozni nagyon megvezettem magam, mert sokat adtam az újságírók és a YouTube "szakértők" véleményére. Más választásom nem is igazán volt, mert senki nem fog nekem intenzív kurzust tartani az elmúlt sok-sok évből.
Sokan pedig megragadnak ezen a szinten, mert nem foglalkoznak minden nap a videojátékokkal, nincsenek ott rendszeresen az online közösségekben. Tehát önállóan nem tudnak döntéseket hozni.
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy sok játéknál borzasztóan távol van az újságírók és a játékosok véleménye. Sőt, nem egy olyan játék van, amit az egekig magasztaltak, a felhasználók pedig azóta is a játék állapotán röhögnek. Vagy nem röhögnek, mert mérgesek.
Szóval innen nézve elég viccesnek érzem néhány(?) játék értékelését...és szerintem sok olyan van, ami sokkal kevesebb figyelmet kap pont ezért. Meg van pár olyan is, aminél garantált, hogy az 5-6-7 év múlva megjelenő folytatás is fullba kapja az értékeléseket, közben meg tökre nem ér annyit. Ami nem feltétlen jelenti azt, hogy rossz játék.
Így veszik el egy csomó remek játék a feledésbe úgy, hogy sok embernek nem kerül a látóterébe.
-
Moby
veterán
>Az, hogy a sackboyt ennyire semmibe vette mindenki, az boven nem csak a sony sara szerintem
Egyértelműen az övék. Az ilyen PR és effortmentesen ment ki. Nem irattak ról cikkeket, meg sem jelent sehol. Nem tapétázták ki vele a londoni metrot, stb, de ami nagyon jól mutatja a helyzetét a sonyn belül: ugyan pécére is kiadták, de a pc verza egyedüliként a sony exkluzívók pc-s sorában egy hulladék. Egyszerűen nem érti az ember, hogy ha ennyire büdös nekik az a remek játék, miért foglalkoznak vele bármit is?
[link]
Nyugi, ha kijön egyszer recsit pécére, a világba fel lesz szopva az is, és valami normális stúdió által lesz portolva. -
_drk
addikt
Ezt nekünk csak kívülről kellene nézni és nem ennyire beleélni magunkat!
Az, hogy az RTS-t nem sikerült kinyírni ennyi év után se, mert hogy mennyire nem jó piac, de még mindig csinálnak egész jó játékokat, tökéletesen megmutatja hogy semmit nem érnek ezek a piaci félemlítések.
Én csak azért szurkolok az MS-nek, mert az AB-nál gondok vannak! Nagy gondok! Ráadásul olyan IP-k vannak náluk amik engem nagyon érdekel, de ők biztos hogy semmit nem fognak csinálni csak CoD-ot.
Az meg hogy csak a CoD miatt ekkora sírás van mindent el is árul a jelenlegi játékpiacról, meg a Sony tervekről.
Én nem CoD-osként egyébként el se hiszem az egészet, de tényleg. Ugyan az a sz*r játék évről évreHa meg itt ProEvoFan-nak igaza lesz, amit kötve hiszek.
Az én worst scene scenarióm, hogy keresek valami MMO-t vagy más multit, azt lehet játszani vakvilágba.
Elmúlt 30 évben rengeteg játékot ki lehet próbálni bár retrózni csak azzal jó amivel mág akkor játszodtál de a szükség nagy úr.
Ha meg nem jó semmi, lehet szépen könyvet olvasni, vagy kimenni biciklizni. -
T.Peter
őstag
Es most mar ez is:
Epic will now let developers self-publish to the Epic Games Store
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged