- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
>Mert lehet akkora siker lesz, hogy kiszakad a ház ajtaja. Bár ezt kétlem, de nyereséget biztos rendesen termel.
Nem termel az semmit. Ezek a szerencsétlenek benyelték, hogy a jövőben ez menő lesz, és fosnak, hogy kimaradnak belőle. Nem kell rá minden leportolni? Hát már hogy a jóistenbe ne kellene? Nem megy azon semmi csak úgy magától. Ki kell találni a UI-tól kezdve az irányításig mindent. Még rosszabb, mint a kézikonzol, mert ehhez viszonylag kevesen értenek, nem lehet akármilyen stúdiónak odaadni.
-
Bad Pritt
félisten
Meg azért azt tegyük hozzá, hogy bölcsen elhallgatják a legfontosabb dátumot, tehát hogy mikor is indul a 10 év. A józan ész azt diktálná, hogy a következő Nintendo konzol megjelenését követő első CoD launch-tól kezdenék a 10 évet, előtte nincs realitása egy ilyen dealnek.
-
kill_switch
senior tag
Igazad van, én csak a couch részre reagáltam. Magamnak nem vennék viccből se Switch-cset mert nem igazán játszok senkivel a közelemben, 4K kijelzőkön meg a Switch már kritikán aluli megjelenést produkál. Az az 1-2 cím amivel játszanék rajta meg nem ér meg egy Switch árát. Így ajánlani sem tudnám, csak abban az esetben, ami miatt a kolléga gépet keres. PS van meg Xbox nekem is, mindkettő a saját exkluzívjai miatt, plusz így megvan az a lehetőség, hogy a multiplatform címeket oda vehetem meg, ahol jobb az árazás, vagy jobb akció van.
-
kill_switch
senior tag
Hát ha kizárólag couch miatt venne konzolt, akkor vagy preferálja a Nintendo-t, vagy el is engedheti az ötletet. Xbox/PS vonalon ami játékok jönnek (mind mennyiségben, mind minőségben) és játszhatók couch-ba, az aligha ér meg bárkinek egy mostani konzol árát. Max 2-3 említésre méltó játék van.
-
Moby
veterán
>hanem egymással karöltve valami egyéb külső dolog ellen.
Ezt írta, de nekem az jött le, hogy ő a couch coopra gondol. Arra meg talán tényleg a switch a legjobb. Csak nem szabd bedőlni annak, hogy majd a hitványszar joyconokat kettédobják, mert abból csak a elkedvetlenedés lesz, nem a játékélmény -
ρσгτσ
addikt
RDR2 is egy nagyon jó példa arra, hogy elismerem ami jó.
Az elején, néhány óráig nagyon élveztem a játékot. Aztán egyszerűen nem ment...sokszor megpróbáltam szeretni, de halálosan untam magam. Viszont látványos, szép játék és látszik, hogy nagyon sok munka van mögötte. Tényleg értéket képvisel úgy is, hogy nagyon nem tudtam magamévá tenni.
Másik irányból nézve meg ott van a Ghost of Tsushima. Többen is tudják, hogy nekem baromira tetszik és igazi TOP játéknak tartom. Viszont mellette azt is elismerem, hogy valaki lehet szét unja az agyát játék közben. Mert amúgy nincs semmi extra a játékmenetben.
Van viszont baromi jó sztori és hangulat, amit még kerekebbé tesz a DLC is. Ez vagy bejön valakinek vagy nem. Azt viszont vitathatatlan ténynek tartom, hogy amit ott műveltek a látvánnyal, azt nem gyártósoron ücsörgő munkások csináltak, hanem igazi művészek alkották. Amit akkor is elismernék, ha maga a játék nem jönne be.
-
hombre[EU]
veterán
de ezeknek a nagyrészére,ma 2023 márciusában, még target dátum sincs, érted mi a gond? és akkor dobjunk még rá Hellbladet,meg Outer Worldsöt,meg Perfect Darkot + kitudja mi van még bejelentve...aztán ha nem vesznek bethesdát akkor már másfél éve csak vegetál az xgs.
legalább úgy tūnik tanultak,mert a tavalyi eventen két lábbal álltak a földön és nem akartak nagyot mondani.
de visszanézve én is úgy érzem,hogy átvertek. tök felesleges volt xboxot vennem 2 év passzel. -
Bad Pritt
félisten
De a Microsoftnál nem csúsznak, hanem nem jelennek meg a játékok. Bejelentik 2020-ban, aztán majd jön. Amit nem jelentenek be, az bezzeg egyből vagy szinte egyből megjelenik.
Mennyire kiemelkedő kell? 2021-es a Psychonauts 2, Death's Door, Inscryption, It Takes Two, Metroid Dread. Tavaly meg elég volt az Elden Ring meg a Ragnarök, hogy az embereknek be ne álljon a szája.
-
F-ECT$
titán
Azért hullámvölgy jöhet. Egy időben pl elképzelni se tudtam volna, hogy ne legyen következő C&C vagy WC / SC játék, aztán nézd meg mi van most. Ok, egy lövölde mindig jobban érdekli az embereket, mint egy RTS, de azért arra is rá lehet unni, főleg ha jön 1-2 gyengébb év ÉS van helyette valami más hypeolt game.
-
opr
nagyúr
Over-ear fejhallgato az, amit keresel. Hosszutavon csak az tud igazan kenyelmes lenni szvsz.
.LnB: Az a gond, hogy az, hogy normalis anyagbol keszul a fulparna, az nagyon nem az olcsobb kategoriara igaz, gamer fulesbol meg talan a B&O-t kiveve ahol cserelheto, vajpuha baranybor+memory foam a fulparna (nem ilyen gagyi 1 ev mulva szetfoszlo foshalom) egyre sem.
Gamer fejhallgatok amugy is gusztustalanul tul vannak arazva ahhoz kepest, amit adnak ugy hangra, mint epitesi minosegre.ui.: Amugy igy, hogy a DS-ben mar van mikrofon, szerintem magasan a legjobb megoldas az, hogy amennyit ra tudsz szanni, abbol veszel egy fasza vezetekes hifi fejhallgatot, bedugod a kontrollerbe es kesz. Annal jobb hangot meg nagyobb kenyelmet olcsobban biztos nem kapsz.
-
-
opr
nagyúr
Igazabol ez egy olyan kerdes, amire ha barki tudna a valaszt biztosra (es tenyleg tudna, nem csak "tudna", mert Dunning-Kruger
), akkor az ezt az infot ilyen kb 50-100 millio dolcsiert eladhatna meg ma.
Senki nem tudja. Vannak kulonbozo statisztikak meg trendek, ami alapjan tippelget mindenki, aztan vagy bejon, vagy nem.Szerintem annyi lesz a kovetkezo 1-2 evtizedben, hogy tovabb fog bovulni a piac, az egyre jobb mobilnettel a cloud-os mobilstreaming miatt vegre tenyleg ertelmet nyer a streaming, ezert en ugy latom, hogy a legnagyobb bizonytalansag es kavaras mobil oldalon lesz, termeszetesen a mellett, hogy tovabbra is ott lesz a legtobb penz, tehat verre fognak menni a nepek. Illetve mivel a streaming megoldja, hogy nem kell nativ verzio, ezert a legtobb mobiljatek sajat appja egy sima streamingview lesz, pont mint ahogy most szinte minden app mar csak egy sima chromium-os webview. Ez annyit fog jelenteni, hogy kicsit jobban vegig kell majd gondolni a UI-t meg a HUD-ot a jatekokban, esetleg tobb verziot csinalni, mert nagyon nehez olyan UIHUD-ot csinalni, ami mukodik mobilon, monitoron es nagy TV-n is. Tobbek kozott emiatt nem is hiszem, hogy a mostani AAA studiok elvandorolnanak es elkezdene mindenki candy crush-t gyartani 100 milliokbol.
Szerintem a jovo egyszeruen a nagyon multiplatform jatek: Ugyanaz a jatek, max picit mas UI, aztan VR-tol a piacos tetrisig tudsz vele jatszani mindenen, mindenhol, mindenhogyan.Nyilvan lesznek kivetelek, mint ahogy most is vannak, pl rts jatekok pc only, de szerintem ez a jovo. Aztan majd meglatjuk, mindenki csak tippelget igazabol.
-
EmThor
addikt
Mobilra annyiban reagálnék, higy ott a samsung dex felülete, amivel le lehet dokkolni a telefont egyszerűen, nagyobb kijelzőre is, így lehet folytatni azon is a cloud játékot.
Sony nem tudom beszáll-e jobban a cloud-ba, abban le vannak maradva ms-hez képest, nintendo ugye meg sehol. -
Bad Pritt
félisten
Hát én személyes tapasztalatból nem indulnék ki, mert szerintem nagyon máshogy használom az eszközöket, mint az átlag.
Amiből ki lehet indulni az az elmúlt évek néhol elérhető statisztikái meg elszólásai, ezek alapján a streamelt órák folyamatosan a mobilokon nőnek, ezért van egyre nagyobb fókuszban a mobil.Hogy most a laptop, tablet, maroktelcsi képét a néző tükrözi-e TV-re jó kérdés, viszont visszacsatolnék az eredeti témára: mi lesz, ha egy trendsetter gyártó (Apple vagy Samsung) készít egy tényleg fasza dokkolót a telóihoz és simán lehet játszani majd TV-re kötve mobillal? Lesznek first party kontrollerek, nagyköltségvetésű exkluzív játékok, amik röccenés nélkül fognak menni akár 4K upscale segítségével.
Csak egyszer kell valamelyik gyártónak ebbe beleállnia és ha bejön akkor lehet tényleg eladja a MS az Xbox divíziót. -
_drk
addikt
2 Külön világról beszélsz. A fogyasztók meg nem gondolkoznak.
A mobilos is szívesen játszana 55"-on PS-en, de valamiért nem teszi aminek ezer oka lehet.A teló alap, a TV és konzol nem.
Nekem fiatal kolega azt mondta elég ez neki. (Pubg mobil)
De nyilván ő most kocsira meg csajra veri el a pénzét. -
_drk
addikt
"nem teljesen adottak a körülmények ahhoz, hogy megfelelő módon fusson mindenkinél. Így gyakorlatilag ha tovább fejlődik ez a szegmens, akkor simán ki fogja váltani egy csomó embernél az asztali konzolt. "
Ez a lényeg! Ha meg majd!
Ha egy konzol belefér majd a zsebembe és tolja a 4K 60FPS-t okés.
De ez még nem most lesz.
Csak szólok, hogy a Stadia is jól elbukott mert azt hitték itt a jövő, aztán mégseMost a PSVR2-nél is azt olvasom, hogy szebb és jobb csak hát játék nincs normális.
Szerk
De amúgy most zajlik a szemünk előtt, hogy még mindig a játék számít, nem az amin játszol!
Switch siker és AB felvásárlás. -
opr
nagyúr
Igen, tudom, én is 386sx-el kezdtem. 33 überalles megahertz! Emlékszem, mikor minden létező pénzemet beleborítva kapott memória upgrade-et 4, azaz Négy mbtye-ra. Csak úgy suhant.
Viszont azt is látom, hogy a hanyatló nyugat egy dolog. Nagyon fontos dolog, de egy dolog. Irgalmatlan piacok nyílnak megfele újabban. Plusz a nyugaton is az van, hogy 2 évtizede még csak a kockák játszottak videojátékokkal. Ma meg már kb a plázamaca is. Mist az, hogy doom vagy candy crush ebből a szempontból (de kizárólag ebből a szempontból) irreleváns.
Nem véletlen van ebben ennyi pénz. -
opr
nagyúr
Hat, en 36 vagyok most. Barati korom also hangon felenek nem volt sajat szamitogepe kb 16 eves koraig. Sulinet sokat segitett ezen a dolgon, ami nagy erdem, akarmilyen borzalmas fosok voltak is tularazva, a semminel jobbak. Van olyan gyerekkori baratom is, akinek az elso sajat szamitogepe 23-25 eves koraban lett. Szuleinek mai napig nincs a hazban.
Inkabb az eggyel enyem utani generacio az, akinel mar szinte mindenkinek volt. Az eggyel az utani pedig mar az, ahol mar tenyleg mindenkinek volt, mindenkinek van tapasztalata jatekkal. Az a generacio mar az, hogy elete vegeig gamer marad nagyon sok ember belole. Nem olyan szinten, mint kolyokkent, de akkor is. Es ez hatalmas biznisz. Mar most is, 10 ev mulva meg aztan plane. Plane, hogy az a generacio, akik most kisgyerekek (pl lanyom), azok mar a szuleikkel jatszanak egyutt, ami meginkabb megalapozza a dolgokat.
Szerk: Igen, a nyugat nagyon elottunk jart ilyen teren (is), ez igaz.
-
Bad Pritt
félisten
Azt nagyon régóta mondták, hogy prevgen off, konzol megjelenésről tavaly beszéltek először. Azért is gondolnám, hogy inkább optimalizálnak és ezért nem akarnak minden platformmal egyszerre foglalkozni, mert az early access alatt láthatóan gondjuk volt a játék fejlesztésével.
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk most jobban megnézve a trailert meg a bejelentést magát lehetséges, hogy csak erőforrásmenedzsment miatt jön előbb PS5-re. Nincs sehol console exclusive, timed exclusive vagy bármi ilyen szöveg, pedig szokott ilyen esetben.
Mindegy is, szerencsére megvan PC-re, jóféle, csak engem ez a mostani D&D ruleset kiidegel.Wo Longot elengedtem, ahhoz jóadag türelem kell és jelenleg minden türelmemet felemészti a Spice Wars.
-
Bad Pritt
félisten
Nem a tweet oka vagy célja vicces, a megfogalmazása nagyon olcsó marketingfogás. Kötöttek egy szerződést a Nintivel a jövőbeli Xbox játékokra, de a közvélemény számára kiemelték (direkt félrevezető módon) a CoD-ot.
Okosnak biztos okos, a sajtó rá fog harapni, csak ez már nagyon dedó, hogy egy összesen négy mondatos tweetben ötször szerepel a Call of Duty neve. -
ρσгτσ
addikt
-
Moby
veterán
Én nagyon másképp látom. Lenne szükség többre is akár, de erre a háromra nemigazán. Ezek nem tesznek hozzá semmit, inkább csak elvesznek belőle. Az MS konrétan víz felszínét sem fodrozza meg a jelenlétével, a másik kettő meg csak az üzletileg biztosra megy. Én simán elegendém őket, semmi szükség rájuk. Nem innoválnak semmit, csak a zavarosban halásznak, és összevásárolnak midnen szart a piacról (hardvert-szoftvert) hogy aztán így-úgy gúsbakössék. Közben a vásárlói piac képes lenne magát leszabályozni crowdfundig alapon, early accessel, stb. Ez a három cég csak beleáll haszonlesőnek a játékosok és a stúdiók közé, mint a kövér bankárok, eljátszva, hogy ők befektetők. És erre még ráülnek ezek a "kiadók" nevű ortodox gittegytletek.
-
l.skywalker
titán
Igen, igen. Bocs nem belekotnyeleskedni akartam, csak hozzáfűzni. De egyébként bevallom ha lenne olyan 1st party cím, ami megüti nálam azt a bizonyos mércét, azt is megvenném mindenhol. De nálam eddig csak a Minecraft Dungeons volt ilyen, azt megvettem Xbox-ra és PC-re is a bővített kiadást.
-
l.skywalker
titán
Mondjuk itt igencsak elkülönül a saját játék és a 3rd party. Mivel (ahogy wesder is írja) saját játék esetében tudjuk, hogy az alapjáték bent marad, így ott én is csak DLC-ket veszek meg.
De volt már sok-sok olyan cím, amit GPU-ban kipróbáltam vagy kijátszottam és végül megvettem. Volt amit nem csak 1 platformra, sőt... a Kingdom Come Deliverance-t minden fellelhető store-ban megvettem a támogatás miatt és rendeltem fizikai kiadást is.
-
Bad Pritt
félisten
Főleg az ilyen vásárlásokra gondoltam én is az utolsó mondatban. Azt azért nehezen látom magam előtt, amit Phil mondott, hogy haver játszik a Plague Tale-lel, megtetszik, hazamegyek és megveszem teljes áron.
Meg pl. mennyit számíthat vajon az elhagyó a konzol meg EA játékoknál a vásárlási kedvezmény, hányan élnek ezzel a lehetőséggel. -
Wesder
titán
-
Moby
veterán
Mert valószínű nem kevés ember van, aki visszaült a PC elé, és ugyanúgy a Microsoft -nak termeli a pénzt.
Most mondom, legyen tiszta, úgyis ez is ki fog derülni hamarosan, most, hogy valami igazságmondási hónap van az MS.nél: a PC az xbox platformnak egy huncut centet nem termel. Nincs ember, aki abban a moslék storeban pénzt költene, sem gamepass-t nem vesz senki, maximum egy-egy hónapot $1-ért. Ezzel szemben ömlik bele a pénz. Nem nullára nem fog nekik az kijönni soha, hanem komoly összegű tétem van rá, hogy TETEMES deficitet termel nekik ez a pécés xbox, látens...maguksemtudjákhogy mi, de sokat elárul az egész helyzetről a tragikus állapotban lévő windowsos xbox app. -
Bad Pritt
félisten
Érdekes amúgy mekkorát változott a platform holderek hozzáállása a közepes-nagyobb költségvetésű 2nd party megjelenésekhez, gyakorlatilag teljesen eltűntek az ilyen címek. A Microsoft GP-be rak külsős játékokat, Sony meg az Epic mintájára timed exclusive szerződéseket köt, amik aztán vagy megjelennek Xboxra is vagy nem.
-
_drk
addikt
GP bekerüléssel persze! Az már csak simán pénz kérdése, hogy üres 2-3 hónapba kerüljön be valami, de azt jól csinálják!
PS+ ra leszek kíváncsi mert van egy éves előfizum Premiumra de elég sovány eddig a bekerülés.
Bár az alap mondjuk jó volt. Nioh 2, Jedi, meg nem is tudom, csendes is volt a topik ez ügyben -
opr
nagyúr
Ez igy viszont nagyon nem azt jelenti, hogy tobbet adnak el belole, mint ha nem lenne gamepassban. Ok, ehhez erteni kell managerbullshitul legalabb kozepszinten, de ez azt jelenti, hogy osszesen tobben fogjak jatszani, mint ha siman meg kene venni.
Ertsd: Nincs gamepassod es nem is akarsz, de a haverodnal kiprobalod a forza-t, mert neki van es bejon a jatek, akkor megveszed te is. Ellenben mint ha a haverodnak nem lenne se gamepass, se forza, es nem venned meg.
Ilyen modon igaz, amit mondott, a gamepassos megjelenes general eladast is, csak ugy lett okosan megfogalmazva, hogy bele lehessen latni barmi mast is. -
_drk
addikt
Ezt nem tudjuk! De szerintem itt is sok minden hatással van egymásra. De ha már felhoztad, azért a GTA 6 hiány pont tökéletes a Nintendonak!
Az említett 2 éra amikor bukó volt, az pont a többinél volt nagyobb előre lépés. PS2 érában ugyebár 3d-s játékok és Ps4 érában már a nagyobb TV-ken az impozánsabb megjelenések.Most meg tudjuk jól hogy mivan. Itt se és IRL se találkozok sok elégedett emberrel csak a Nintendo és/vagy indi fanok. Meg egyik kollégám olyan lelkesen beszél a Black Flagről, hogy irigylem
-
Moby
veterán
Kíntszarnak, hogy felhőből menjenek azok a játékok, amiket képtelenek megírni a stúdiók a switchre
Meggyőzni ezzel sem tudnak mindenkit, de rohadtfontos nekik, hogy amit csak tudnak berángassanak a platformra.
Az az iszonmyat lendület meg már nincs, az elmúlt 2 évben lassul a switch eladási üteme, ami normálisnak mondható, csak itt most, hogy ennyi év után már nagyon sok ez eladott darab, szintén megjelent egy olyan általános nézet, hogy cukor helyett is ezt viszik. Nem, nem megy már olyan ütemben. Az idei év még jó lehet nekik (nem esik majd akkorát az eladás, mint temészetesen lenne) a Zelda miatt, de az arany éveken már túlvan a platform, lassan jóllakik a piac a switchel. Muszáj lesz nekik hozni az új gépet, meg a normálisabb szolgáltatásokkal kitömött platformot, mert ezt a rengeteg ember meg is kellene tartani. Normálisan működő netes szolgáltatásokra, trofi rendszerre, satöbbire meg már nagy számban lenne igény, és nem biztos, hogy erre fel van készülve a ninty. Hardvert kapnak a piacon, ezzel a részével sosem volt gond. -
Moby
veterán
Viszont egy ennyire bezárt platformon a saját címeknek nem kell ezekkel megküzdeni.
És akkor az vajon miért van, hogy a WIIU-ra, amire nem jött szó szerinte semmi a saját játékaikon kívül (amiből viszont minden is jött rá, plusz BC), a kutya nem volt kíváncsi azon a pár ninty fanatikuson kívül, és a konzoltörténelem egyik legcsúfosabb bukása legyen a paltform? Ez egy ilyen rendkívül széleskörben elterjedt, teljesen torz nézet. Valójában óriási szüksége volt a nintendonak arra, hogy lehetőleg minden szar érkezzen rá, mert éppen egy (inkább fél) generációval először futott bele a nintendo a pofonba, hogy játékok nélkül, csak a saját címeikkel semmit nem lehet eladni. Még olcsón sem. -
Bad Pritt
félisten
Én most csak a Steam Deckből tudok kiindulni, ami koncepcionálisan hasonló eszköz: néhány játéknál tesztelgettem csak behatóbban a beépített FSR megoldását és nagyon impresszív, 20% és 50% között nő az fps és az akkuidő, felére csökken a hőmérséklet, ha az ember állítgatja kicsit. Még ha a 20% lenne a különbség a Switch-nél ez nagyjából azt jelentené, hogy stabil 30-cal menne rengeteg olyan játék, ami jelenleg problémás.
És amúgy amit tboy ír az tök igaz, hogy a Switch átlag közönségét nem érdekli a felbontás, de én ezt átfordítanám inkább arra, hogy a Switch átlag közönségét az sem érdekli, hogy natív 1080p vagy upscaled 720p, viszont az ezzel járó egyéb előnyök fontosak lehetnek. -
_drk
addikt
Jelenleg senki nem versenyzik senkivel. Mindenki el van a maga
pocsojájábantavában.
Egyedül a Micro látszódhat rosszabb helyzetben, de ne vicceljünk inkább
Járékoknál is 1-2 cím sínyli meg mondjuk az év végi megjelenéseket, de ezt nem is értem. Néztem videókat az Evil West-ről, nem néz ki rossznak.
Asterigossal játszottam, mese grafikás soulslike lite féleség. Tök jó amúgy, de tavasszal vagy nyáron rengeteget kereshettek volna vele, de inkább a CoD és Ragnarrök ellen küldték...
Ez évben Forspoken meg Hogwarts ami hasonló, de 3 hetes eltéréssel a mai rohanó világban ez már nem verseny.
De ennyi megjelenéssel ilyen minőségi eltérésben teljesen más kategóriákkal ez nem verseny.A Nintendo akkor lenne bajban, ha tavaly tavasszal és nyáron jött volna még 3-4 nagyobb AAA és még jó pár kisebb de látszólag élvezhetőbb minőségibb játék.
Meg mondjuk egy új multis játéknak is lenne már hely, mert MW2 is nagyot ment(csak azért került fel évvégi toplistákra, mert végre volt mivel lövöldözni...), meg tegnap tette ki Kodiak, hogy a 10 éves Cs Go rekordot döntött. Amikkel ügye nincs is gond, de tudjuk hogy az igénytelen PubG hirtelen mennyi embert felszívott tehát igény lenne kb bármire. Aztán kaptunk egy Overwatch2-őt amin látszik, hogy ugyan az a játék mint 6 éve és hiába ingyenes, semmi behúzó ereje nincs.
-
hadam98
senior tag
Én azt mondom az idei év az egyik legerősebb ami az utóbbi pár évben volt. Lesznek itt meglepetések. Ettől függetlenül a Zelda-ban valahogy biztos vagyok. Az a baj bármilyen játék jön, lehet nagyon jó mint például a Hogwarts Legacy, de esélye sincs a Zelda egyediségével szemben semminek sem.
-
hombre[EU]
veterán
nem tudom mit lehet várni egy Gears 6 -tól
kib*szott jó grafikát
a gears5-öt a feléig elvittem pedig nagyon nem érdekelt a gameplay (a story meg annyira sem
), de úgy nézett ki
....mentem tovább csak azért,hogy láthassam a következō levelt.
a coalitionre ráférne egy új ip, nem tudom miért ragaszkodnak a gearshez. -
Bad Pritt
félisten
Jó játékra van igény, csak épp a Gears sorozat a 3 óta nem átütően jó, inkább csak egynek elmegy, ráadásul az ilyen Gears POP hülyeségekkel rendesen erodálják a franchise nevét. Személyes véleményem, hogy egy erős identitás problémája van a sorozatnak, az eredeti trilógia felszínes, de a karakterek miatt működő retro macsóizmusát felváltotta ez a mélyebbnek szánt családi drámázós lamentálás, miközben ugyanolyan papírmasé szereplőket irányítasz.
Amúgy minőségi koop játékokra láthatóan van igény, szóval ha a társas élményt előtérbe helyeznék az elég pozitív lenne szerintem is.
-
negyven2
veterán
Egyébként ezzel kapcsoltabban megint feljöttek azok a dolgok, hogy az MS csak bizonyos ideig garantálná, akár szerződéseben is, hogy a CoD-t marad PS-en. És emiatt megint megy a hiszti, hogy hazudnak. Miközben a Minecarft esetén semmi ilyen dolog nem volt, a 2014-es félvállaskor, de még most se követelnek tőle ilyet. Mint ahogy a Bungie esetén sincs szerződéses kötelezettség, hogy maradjon Xbox-ra is Destiny ugyan abban a formában (oké a Destiny nem teljesen ugyan az a kategória). Vagyis ezeknél elég volt a "Trust me Bro" szintű kijelentés is (tehát igazából megtehetné az MS, hogy oké, akkor mostantól Minecraft csak Xbox/PC/mobil (talán Switch), de semmiképpen se PS, mint ahogy a Sony is, hogy akkor mégis ex. cím lesz minden ami Bungie. Olyan nagy jogi következmény nem lenne belőle.
Illetve erre jött egy érdekes felvetés (bár elégé el van rugaszkodva a valóságtól), hogy mi van ha szerződésben garantálnál, hogy amíg van PS addig lesz rá CoD, de pl 4-5 évem belül, a PS-es CoD játékosok döntő többsége átmenne Xbox-ra, és a konzolos játékosok 5-10% maradna max. csak PS-en. Vagyis ekkor az MS kötelezve lenne, hogy ennyi játékosnak is ugyan olyan minőségben adja a CoD-ot, mint Xbox-on, miközben lehet, bevételileg nem éri meg már neki. Mint ahogy kezdtem ez egy nagyon kifacsart okfejtés!
-
-
ρσгτσ
addikt
-
NyMRooD
őstag
Erről beszéltem, amellett, hogy a Sony direkt próbál beleköpni a levesbe, hogy jobb helyzetbe hozza (vagy éppen tartsa) magát, az MS-nél mindegy, hogy Phil mit mond
1. Egyértelmű, hogy ennyi pénzt nem csak a GP vagy a mobilrészleg fejlesztése miatt adtak ki
2. Csak az számít amit írásban adnak
3. A végső döntéseket nem Phil hozza (legalább is egy ilyen horderejű bevásárlásnál)#6507 Fizzie: szerintem teljesen hihető, Phil igérgetésein kívül semmi konkrétat nem tett le az MS, pedig ilyesmibe már van tapasztalata és előre szoktak menekülni, pl egy hivatalos igéret arról, hogy CoD nem lesz excím kihúzná a Sony egyetlen méregfogát, mégsem teszik.
Ugyan azt tudom mondani amit a Jimbós híreknél, ezek cégek akik bármit hajlandóak megtenni a saját érdekükben és magasról tesznek a játékosokra.
-
_drk
addikt
Ez a sok játék ingyen járni fog hozzá, vagy darabját lehet majd 70$-ért venni?
Nem vagyok otthon VR-ban, de ez így még mindig rohadt drága és tartalom sincs rá.Múltkor hallottam, hogy az Oculus Quest 2 vagy melyiknek nagyon jó eladási vannak. De ahho nem kell + hadver. Azt se tudom mit lehet rajta csinálni, de szerintem nem csak a hagyományos gaming, hanem minden mást is próbálnak vele( Irodai meeting
).
Én szerintem olyan 2030-ra lesznek rendszeresebb normális játék megjelenés. El kell hagyni az AAA vizuált, meg újra kell definiálni a gameplayt és majd egyszer meg is fogja érni.
De az is lehet hagyják inkább ilyen nagyon drága, kiváltságos szinten. -
Bad Pritt
félisten
Ez azért egy kicccsit clickbait cím.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek egyből az jutott eszébe a hír láttán, hogy kinyírják az Eidos Montrealt, de szerencsére nem.
Mondjuk ezért a stúdióért is kár, ők csinálták a különböző GO játékokat mobilra, nem voltak azok annyira rosszak, meg elvileg egy Avatar tie-in játékot is készítettek volna az új filmhez. -
opr
nagyúr
Ebben a grafikában az apple meg a google a legmegböbbentőbb számomra. Egyik sem gaming cég, egyiknek sincs semmi önálló játéka, viszont a platform, vagyis maga a store ilyen szintű bevételeket hoz gaming-ből, nagyon durva. Teljesen más megvilágításba helyezi a stadia bukását is, meg azt is, hogy miért nem igyekszik úgy igazából egyik cég sem gaming szempontból komolyabb szereplővé válni. Egyszerűen nincs értelme, hogy komolyabban belemenjenek egy ilyen bizniszbe, amikor az egyenlet vége mindenképpen az, hogy sokkal több pénzt kockáztatva, évek alatt is ezeknek a számoknak a legjobb esetben is csak a töredékét tudják elérni.
A másik/második, hogy milyen szépen jön felfele a MS. Ha így folytatják, pár év alatt, jelen generáció vége előtt, mikor végre beérnek a felvásárlások, simán fej-fej mellett lehetnek a sonyval. Ha nem lövik lábon magukat, a következő generáció végre olyan igazi versenyt hozhat, meg egy olyan generációt, amire évtizedekkel később is aranykorként hivatkozunk. MS, légyszi ne lődd magad megint lábon, látni akarom, milyen az, amikor úgy kell már magát a vasat is meg a szolgáltatásokat is már indítani is mindkét nagynak, hogy fej-fej mellett vannak!
-
_drk
addikt
Kodiak youtube csatornáján csinált interjút 2 csíterrel. Kötelező minden multiplayer játékosnak, mert kicsit más színben fogja látni a dolgokat.
Durva mennyire bele van kódolva ez is az egész játékiparba. Rengeteg embernek kell, ügye legtöbbnek tök mindegy mennyiért, és persze van aki megcsinálja nekik.
Nemrég egy esport versenyző bukott le.
De muszáj megemlíteni a Diablo 3-at is, mert ott a proscene-nek meg kötelező. Itteni PH-s topikban foggal körömmel védték, hogy teljesen alap a maphack, mert anélkül meg mit akarsz...Szerintem nincs az a játék és platform amiben ne lenne csíter
Amilyen megoldásokat meséltek, van az a pénz amiért úgy is működésre bírják.
Régen nem multizok már, de azóta eszembe sincs komolyan venni ilyen játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged