Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Igen, szerencséjük volt, hogy a 2 AAA megjelenés bukta lett, és az embereknek kellett valami, amire költhetnek. Valamiért mindkettőnél nagy lett a hype is, szóval jókor voltak jó helyen.
A sok játékmegjelenés relatív. Én anno (1994-2004 között) olvastam az 576-ot és a PC Gurut, és azért azokban is volt hónapról hónapra 15-25 játékteszt (csak tipp, nem számoltam meg), több játék meg most sincs. A különbség inkább az, hogy azokat a játékokat 5-10-30 fős bandák hozták össze pár százezer / millió dollárból, így kevesebbet is elég volt belőlük eladni, illetve egy bukás nem feltétlenül vezetett a stúdió bezárásához. Szerintem most se jelenik meg havonta több játék mint akkor, és még a játékos bázis is nőtt, csak hát sokkal több játékot kell eladni a nyereségességhez. (Illetve bár sok a gamer, de a legtöbb embernél nem csak a játék a szórakozás, így bár tök más ipar, de pl a Netflix is vetélytárs, mert ugyanúgy elveszi az emberek idejét, így kevesebb idejük marad játszani és kevesebb játékot vesznek.)
-
F-ECT$
titán
Palworld-öt nem ismerem (de a hírek alapján azt gondolom, hogy a 15 perc hírnevet megkapta, több meg nincs benne), a HD2 legfőbb baja meg az volt, hogy többen szabadultak rá, mint a legoptimistább becslésben gondolták. Persze, voltak bugok is a játékban (melyikben nincsenek manapság?), de ~2 hét alatt azért elég jól rendbe tették a szerver oldali dolgokat és a nagyobb bugok is javultak, azóta meg már több balance patch is volt. Nekem eddig az év meglepetése így, pedig amikor először láttam valami Sony bemutatón, akkor eszembe se jutott, hogy játszani akarok vele
-
Döglött Róka
veterán
"Amúgy ez a crunch a játékipar velejárója. Sajnos ha akarják ha nem ez benne van és ezt aki ott dolgozik tudja is és valamilyen szinten el is fogadják ha oda mennek dolgozni.
Fel lehetne hozni 1000 más szakmát milyen hátulutői
vannak, ennek ez." - Nem kell, hogy a velejárója legyen, csak elfogadják. Nem minden stúdió tapossa ki az emberből a szart is. -
.LnB
titán
Kitartok a döntésem mellett, hogy eladtam. De sokat rágódtam előtte rajta. Minek két konzol nekem, ha az Alan Wake 2-t is január 30-án kezdtem, és március 1-jén fejeztem be? És csak azzal játszottam ez idő alatt. (25 óra lett ezrezve)
És gondolj bele, hogy majd most mi lesz, amikor mindenhonnan elküldtek egy csomó embert. Kevesebben fognak, nyugodtabb tempóban dolgozni?! Na persze... Ez most még durvább lesz szerintem iparág szinten.
#14883F-ECT$
Mindkét játék amit írtál csak ilyen pillanatnyi hype.. Pont azért, mert nincs nagyobb, releváns megjelenés. Jókor voltak jó helyen. -
F-ECT$
titán
Nem feltétlenül az egész szakma lesz ilyen, hanem csak egy része, az AAA játékot gyártó cégeké. Szerintem várható, hogy az indie, A, AA kategóriás játékok kicsit jobban előtérbe kerülnek a jövőben. Ott van pl a Palworld, Helldivers 2, mindkettő idei, egyik sem AAA, és mégis mindkettő lenyomta hype-ban az AAA címeket egyelőre.
-
gyimger
őstag
Ebből az egyenletből általában azt felejtik ki, hogy a konzol nem váltja ki a PC-t. Aki PC-re rendezkedett be, nem érdemes olyan eszközt vennie, amivel végigjátszik egy játékot, aztán hozzá se nyúl többet. Vehetsz egy 60 ezres porfogót, hozzá egy ~50 órás játékot, és akkor lesz egy 70 ezres porfogód.
De mellette sokan szeretnek fejben nulláról gépet építeni, mert ha PC árakról van szó, akkor félmilliónál kezdünk, pedig szerintem egy (konzol)generáció alatt kevesebbet költök a gépre, mint amennyibe egy PS5 kerül. -
opr
nagyúr
Igen, PR szempontból abszolút katasztrófa volt az egész. És igen, nagyon fontos mérföldkő ez most a sony-nak. CEO választáson talán sose múlt ennyi, mint most. Ha Jimbo helyére jön még egy bean counter, akinek kiesik a kezéből a kontroller és hasonló szintű hülyeségeket fog csinálni, nagy szarban lesz a sony 10 év múlva.
-
opr
nagyúr
Nintendoval nem foglalkozok, mert az en szememben ok a konzolok apple-je, legalabbis abbol a szempontbol, hogy szinte mindegy mit csinal, rohan erte a nep es veszi.
Draga, elavult, lassu, rossz minosegu a hw? Ki nem szarja le? Rairjuk, hogy mario meg pokemon meg zelda, es bumm, el is ment belole 100 milla. Es legyunk oszintek, teljesen ertheto a dolog, amig a jatekok ilyen szintuek, senkit nem erdekel semmi mas. Igazuk van, a helyukben en is ezt csinalnam.
Ok teljesen mas ligaban jatszanak, abszolut nem versenytarsai az MS-nek meg a SONY-nak, tok jol elvannak egymas mellett. -
F-ECT$
titán
A Blizzard kb 10 éve nem az a Blizzard, ami előtte 20 évig volt. Az Activision felvásárlás sem tett jót nekik, illetve az egykori fejesek is mind leléptek már. Sajnos sem újításban, sem minőségben és egy ilyen 6 éves sehová sem vezető fejlesztéses sztori fényében már menedzsmentben sem tartoznak a top stúdiók közé. (Mondjuk ők aztán mindig mindent addig reszeltek, míg jó nem lett, nem zavarta őket a megígért határidő.) A nevük még persze viszi őket, meg le tudnak tenni az átlagnál jobb címeket az asztalra (mondjuk ezek főleg folytatások és kiegészítők lesznek a következő években így), de már nem fogja senki úgy várni a játékaikat, mint pl a WoW vagy a SC release idején.
Aztán még az is lehet, hogy az MS szárnyai alatt ismét felemelkednek. -
gyimger
őstag
Szerintem itt sokan évekig ellennének új megjelenések nélkül. Ott a backlog, és PC-n például nincs (nagy) korlátja a régi játékok elővételének se. Ha valaki nem találja föl magát, van Gamepass, ahol azért lehet találni gyöngyszemeket. Én szívesen játszok régebbi címekkel, mostanában egyre többször.
Egyre többször előkerül a "nincs rá játék!", de remasteredeket egymás után öklendezik fel a kiadók (és veszik is őket). Szóval nem kell izgulni. -
-
Bad Pritt
félisten
Mi az, hogy technikailag sehogy se megoldható?
Ne viccelj már, csak a tavalyi évben a legjobbra értékelt játékok között öt teljes értékű remake van.
Azt mindenki egyénileg eldöntheti, mit érez megérősnek és miért ad pénzt, nekem személy szerint a GoW trilógia beleesne ebbe a kategóriába, mert csúnyák, nehézkesek ma már és a Ragnarök alapjaira remekül fel lehetne építeni őket ismét, ráadásul felnőtt időközben egy generáció, akik csak hírből ismerik a PS2-t. -
Döglött Róka
veterán
Valamivel elleni egy hónapig majd letenni következő szezonra vs rafüggeni a grindra. Furán méred a jóságot.
Én ugyanúgy állok hozzá mint persil. Minden szezonban kipróbálok egy új kasztot, pont változik a játék képe annyit, hogy pár hétre ellegyek és még csak ki sem égek benne. Szerintem pont hogy kedvez a 30+ korosztálynak ez a tempó.
-
ProEvoFan
nagyúr
Diablo 4ben tegnap kezdtem a szezont.
Továbbra is szeretem, számomra nincs jobb a műfajban.
Nem vitatom, lehetne jobb is (mi nem?) de amilyen kulázást kap, azt nem érdemli meg.
Szezononként (3 havonta jön) pont jó elleni vele durván 1 hónapot, utána elfelejteni, mert mindig van mással játszani, aztán a kövi szezonban újra felhúzni egy karit. -
ρσгτσ
addikt
Rengetegen, és ezért nem lehet őket hibáztatni, mert arról szól a Game Pass, hogy minden saját cím első nap bekerül.
Szerintem arra pont van esély, hogy a CoD nem lesz első napos tag, de egyelőre minden ezzel kapcsolatos hír csak pletyka.
Szerk.:
Egyébként nem lepődnék meg, ha a fentiek szóba sem kerülnének és az egész bejelentés csak a mobilos terjeszkedésről szólna. -
l.skywalker
titán
Szinte már csak a licenszhozzáféréshez van. Xbox-on konkrétan van olyan funkció, hogy le tudod tölteni bármelyik játékot a store-ból a konzolra, de elindítani csak akkor tudod, ha megveszed a fizikai vagy a digitális licensz"kulcsot", ami előbbi esetében a lemez. De a lemezről már semmit sem telepít. De ki kell próbálni egy lemezzel, hogy offline-ba rakva a gépet, tud-e vele mit kezdeni.
-
l.skywalker
titán
Én épp ellenkezőleg látom. Egyrészt ez a trend sokkal régebbi mint a covid (már ha erre gondoltál életstílus alatt), másrészt ha csak a zene és a film sorsát nézzük, akkor kb. 10 év távlatában láthattuk eltűnni a zenei CD-ket majd a DVD/BluRay filmeket. Vannak még cserebogarak akik persze vásárolják ezeket, ezen a fórumon talán még többet lehet velük találkozni, de összességében már kihalófélben vannak az optikai adathordozók szerintem a videójáték piacon is.
-
l.skywalker
titán
Azért tekintve, hogy már a Sony-nál is hogyan zsugorodik a fizikai piac, szerintem a külső meghajtó nem egy trükk, hanem inkább egy gesztus.
Physical Games Represented Just 4% of Sales for PlayStation Last Quarter | Push Square -
Bad Pritt
félisten
Nagyszámokban lehet nem is éri meg annyira foglalkozni vele. Oldják meg a játékok maguk ezeket.
A játékok oldották meg, az Xbox Live csak egy platform volt, amiben a Halo, Forza, PGR meg Gears remekül tudott működni és olyan fejlesztéseket eszközölni, amik mai napig hatással vannak az online játékra.
Az előfizus szolgáltatások is jók pár millió embernek, de a nagy tömeget ez se vonzza be.
Mi számít nagy tömegnek? 33 millió elég lesz? Vagy 47 millió? Nyilván sok savat kapnak most ezek a szolgáltatások nem is véletlenül, de a gaming szerves része marad az előfizetési modell és egyre elterjedtebb lesz.
-
Szabi®
addikt
Innen még bármit megtehet a micró, ha meg akar tenni, hogy a box továbbra is box maradjon. Ha generációnkét 50 millát kiszolgál, már az is siker, nyilván ez akkor lenne nekik is érdekes, ha az meg is térülne. A series x önmaga nem nyereség, de egy belsős 'aaa'" ex, ami miatt vennék, plusz vinnék a játékot is, win-win. Simán bemert törni a piacra a steamdeck is, pedig a nintendo egyeduralkodó volt a hadheldben is.
-
Szabi®
addikt
"Xboxnak nincs értelmes exkluzívja és nincs eladás se."
"Itt a matek mennyire fontos az exkluzív."Nah látod, nekem ezt 12 hsz-en keresztül sem sikerült elmagyaráznom értelmesnek vélt tagoknak. Csak jött a lózung "exkluzívak nem számítanak manapság". . . .
#14068 Döglött Róka A nintendo ott csinálja jól, hogy 40 éve a bevált receptet adja a vevőknek. nincs zsákbamacska. Azt kapod, amit mindig is ismertél. -
opr
nagyúr
Amugy jah, brand epitesben (is) erosen balfaszkodik a microsoft.
Atlag nem jatekos nepnek...
Kimondod, hogy nintendo, ravagja, hogy Mario.
Kimondod, hogy PlayStation, tudja mi az, ujabban meg lehet azt is tudja, hogy Last of Us.
Kimondod, hogy xbox, es nez rad, hogy az valami perverz xxx cucc vagy mi (es jo esellyel ennel nem jut sokkal tovabb a beszelgetes). Mondjuk ebben nem segit az sem, hogy olyan szinten balfaszul nevezik el az xboxokat, hogy arra szo nincs. Meg egy ilyen teren mozgo, de konzolokkal annyira aktivan nem foglalkozo gamer ember is bele tud zavarodni. Ez is egy jo peldaja annak, hogy iszonyat balfasz modon, minden indok nelkul noscope 360 lovik magukat labon. -
l.skywalker
titán
Én nem vagyok jó referencia, mert én mélyebben ismerem ezeket. De amúgy igazad van, csak abban vagyok más véleményen, hogy nem az exkluzív tartalom adja el feltétlenül a konzolt.
De ahogy írtam, szerintem a Game Pass sokat hozott mind a helyzetén mind az ismertségén az Xbox-nak. -
Bad Pritt
félisten
Véleményem szerint az Xbox identitás meghatározó alapköve a közösségi élmény (volt? lehetne?), amihez a Sony máig nem tudott felnőni, hozzáteszem jórészt azért, mert nem is akart.
Az OG Xbox életciklus végétől pionírok voltak a Live-val, a matchmaking, lobbi és voice chat rendszerrel, a játékba szervesen integrált local multi és coop lehetőségekkel, rengeteget foglalkoztak közösségépítéssel és ez a mai napig így van náluk a közösségépítést leszámítva, csak sokszor problémásak maguk a játékok sajnos, ez csorbít az érdemeikből. -
_drk
addikt
Meg mondjuk azt tegyük hozzá hogy a Playstation is ásott magának egy gödröt azzal, hogy annyira feltornázta az elvárásokat hogy azoknak ők is egyre nehezebben felelnek meg.
5-6-7 éves fejlesztési idők már nagyon mínuszosak bármilyen nagyszámban adnak el konzolt. Nem hiába akartak mikro tranzakciós játékokat.
Meg a Spiderman2nél már volt egy meh érzés. Még egynek elment, de következőnek nagyon sokat kell újulni.
És akkor ott van, hogy a Horizont merre tovább?
Többi stúdió mit csináljon?
Kicsit fájó belegondolni, hogy uncharted akkor se lenne ha szeretnék mert nincs rá idő.
God of war északi részéből ezért nem lett 3 rész, mert túl sok idő lett volna....Ezért csinálta jól a Nintendo! Elvárások lent vannak a béka segge alatt, azokat könnyű megugrani.
-
l.skywalker
titán
Szerintem a márka ismerete miatt, nem az exkluzívok miatt. Lehet, hogy azok futtatták fel a márkát, de mára már a tömeg adja el a PS-t és nem ezek a címek. A Nintendo esetében inkább még a címek.
A feleségem mikor hazahoztam az első Xbox-ot, megkérdezte mi ez. Mondtam neki, hogy videójáték konzol, erre megkérdezte, hogy PS?
Mert ő még csak azzal találkozott.
Én vagyok a tágabb ismeretségi körben és a családban a fő pont ha ilyenben gondolkoznak az emberek és úgy keresnek fel, hogy PS-t akarnak venni. Végigbeszéljük és végül kiderül, hogy PS alatt a "konzolt" értik. Nem magát a PlayStation-t. -
l.skywalker
titán
Szerintem is jók az exkluzív címek, de talán ha azt nézem, hogy pl. Nintendo Switch-ből és PS4-ből hány konzolt adtak el, akkor azért nem mondhatni, hogy ezek adják el a konzolt.
Persze tudom, hogy a 130-150 millió eladott gép nem egyben van kint a piacon hanem verziófrissítések és amortizáció miatt az egyszerre kint lévő gépek száma ennél kisebb, de nekem azt mutatja akkor is, hogy csak az igazán rajongók, mondhatni, hogy a hozzánk hasonlók azok akik tudnak értékelni komplexebb, különlegesebb alkotásokat, de a nagy többség azért a F2P, COD meg GTA vonalban mozog.
És én örülök is, hogy ez így van, mert nem szeretném azt, hogy elcsépelődjön egy-egy érték. De tény, hogy az Xbox oldalon csak a Sea of Thieves nekem ilyen amire azt tudom mondani, hogy eljutott sokmillió emberhez és mégis a bővebb gamer ismerettségi köröm reakciója rá mégis az, hogy "mi ez a szar?" Ahogy sok PS-es ismerősöm le se szarja a God of Wart és a többit, mert nem csinál mást csak benyomja a COD-ot és jóvanazúgy
De amúgy a Game Pass szerintem ami valójában életben tartotta az Xbox-ot.
-
Szabi®
addikt
"Amúgy szerintem a PC jön nagyon fel. "
Ez becsapós, eddig pont a pc volt a mostoha gyerek, és a konzolok húzták az ekét. masterracek tartották fent a pc-t, de több stúdió is kijelentette, hogy csak pc-re nem is álltak volna neki játékot csinálni, merta konzol volt a prior lásd Witcher 3.
Most mi történt ? Elkezdett a pc is játékokat kapni a KONZOLOKTÓL, és ezért látod úgy, hogy jön fel. De előtte ott nem volt semmi, csak a kietlenség. Tudom, mert raktam gépet össze 3-4 éve 700 ezerből, csak éppen értelme nem volt . . . -
consono
nagyúr
Hát, ha lesz, akkor SteamDeckre lesz
Ott mindenre is van plugin.
De nem állnék addig fél lábon, mert egy normális nyelvi modell fizikailag is nagy, meg GPU is rendesen kell alá. HA meg API hívásokon keresztül a felhőt használja, akkor ki fizeti ezek árát, meg mindig online-nak kell lennie... -
-
Szabi®
addikt
Igen, és ugye az elvárás meg évről-évre csak nő. A játékok "kihordási" ideje meg folyamatosan hatványozódik. Manapság nem lennék egy stúdió helyében sem. 30 évvel ezelőtt azért volt könnyű, mert amit kaptunk, annak örültünk, mára elvárásokban az userek plafonig tették a lécet, mert egy-egy gyöngyszem után elvárják hogy minden játék maxon legyen. De ugyanakkor ott van az is, hogy bizonyos studiók csak árazni tudnak, olyan játékot ami meg leköti az egyszerit össze nem tudnak rakni. Hol vannak az olyan egyedi hangulatú játékok mint a Bioshock, Fear, jóféle kis Splinter Cellek . . . Sehol.
Ott a Bethesda, megrohadnak már a Skyrim rajongók, mert 14 éve semmit kaptak, erre csinálnak egy starfieldet . . .#13804 negyven2 Az Ms-nél most nagyon fontos lesz az összehangolt munka, a stúdiók managemantje, hogy minden flottul haladjon. Be tudjon érni még azelőtt az alma, mielőtt lepottyan a fáról . . . Egy ilyen játék mint a Redfall is . . . Kiadni sem engedtem volna, sőt, elkészülni sem. Ezek kontrollálható folyamatok.
-
Bad Pritt
félisten
Közben mivel olyan lett az AAA amilyen az indik is feltörtek, teljesen normális volt vissza menni az 20 évet látványban és gameplayben ha az új és szórakoztató volt.
Ez amúgy egy meglepően valid pont. Steam Direct meg a Switch, mint platform elég sokat tett az indie játékokért. Jó lett volna, ha mások is csatlakoznának és pl. az EA Originals is ilyen indie keltetőként működne, de hát ez nem jött be,
-
opr
nagyúr
Meglépik, Magyarország igazából a kivétel ilyen téren.
Anglia:
Currys (kb mint otthon a MM): ps5 és xbox is van olyan hitelre, hogy hazaviszed, 9 hónapon belül belefizethetsz bármennyit vagy semennyit, 0% kamattal. Ami a 9 hó végén hiányzik, az onnantól havi részlet 10-30% között változó kamattal.Telefon és internet szolgáltatóknál általában szintén van 0%-os hitel, ps, nintendo és box is, sokszor külön, telefonnal, tv-vel együtt is.
Elég sokan szokták így venni a konzolukat amúgy, hogy amikor úgyis letelik a 2 év, bemegy, és egy csomagban kihozza az új telót meg valami konzolt. Azt a havi pár fontot meg észre se veszi.
Legalábbis eddig így volt, most egyre többen veszik észre azt a havi pár fontot is, de azért még mindig össze se lehet hasonlítani a vásárlóerőt.
Nyugaton a legritkábban számít az egy összegben mennyi kérdés. Telefon, internet, kocsi, konzol, akármi esetén is a "havonta mennyi" a döntő. Pláne ilyen infláció mellett hülye az, aki nem 0%-os hitelre hozza ki, amit akar. És ha körülnézel, házat kivéve gyakorlatilag minden van 0%-os hitelre.
-
Bogyi007
veterán
"Egyébként nem is értem hogy GP-vel és PS+ al hogy nem lépik meg a konzol gyártók."
Níyitott kapukat döngetsz - Magyarországon kívűl - bár a Telekomnál és a Vodánál is van részletre van konzol és szokott lenni hozzájuk néha elfizetés is - vannak országok ahol konkrétan van ilyen konstrukció. Talán az Xbox esetében XBOX ALL ACCESS névre hallgat ez a szolgáltatás és elérhető több országban is...
-
Bad Pritt
félisten
Nem hiszem. November vége és december vége között elképesztő összegeket költenek az emberek már nem csak a nyugati világban, hanem globálisan Black Friday és Karácsony között. Sikerre lehet vinni egy játékot ekkortájt is, az elmúlt tíz évben a Capcom rendesen beleállt a januári megjelenésbe előbb a Resi 7-tel, majd a Monster Hunter Worlddel, de az év többi szakaszában nagyobb esélyük van jó számokat hozni.
-
opr
nagyúr
Amugy jah, igy belegondolva egy tok erdekes kerdes, hogy a januar-(sokszor)februar azert uborkaszezon, mert tenyleg hiaba jelensz meg, nem kell a kutyanak se, vagy csak ez regen tenyleg igy volt, es azota annyira beleegett a studiok/kiadokba ez, hogy azota se mer kiserletezni senki a dologgal, es igy maradtunk.
-
-
Bad Pritt
félisten
És akkor mennyi ideig fog készülni? 15 év? Hogwarts Legacy 5 évig készült, és így néz ki pl. az ellenségek listája, velük töltöd a játékidő túlnyomó részét:
Hadd ne kommentáljam.
Az 57 mellékküldetés közel kétharmada pár perces fetch quest, elveszett/ellopták az állatom/családi ereklyém/asztrolábiumom, ráadásul keresni se kell, a radar odanavigál.
Merlin trialből van 95 és kilencféle puzzle hozzájuk, bár az is inkább nyolc.
Szükséges ládából majdnem 180 és csak nagyon kis százalékuk van úgy eldugva, hogy gondolkozni kell hozzá, a radar megoldja.
Demiguise-ból 33 és csak fel kell venni.
A hülye repülő kulcsosból is 16 és az mind ugyanolyan.Ha 5 év alatt ennyire futotta, akkor hogy várhatna el a játékos ennél változatosabbat? Nincs minden fejlesztőnek annyi ideje és pénze, mint egy Rockstarnak, Nintendónak vagy CD Projekt Rednek.
-
opr
nagyúr
A reszletesseg nem gond, az az alap modus operandi (plane AAA studioknal), hogy a muveszek osszedobnak olyan szinten reszletes/gyonyoru modelleket, hogy a szomszed galaxisban is nedvesedik tole a bugyi, aztan azt butitjak addig, amig jo nem lesz.
Erre jo pelda az, amikor egy projektre kertunk a kozponttol hivatalosan jovahagyott PS5 meg DS modelleket. Kuldtek. Bazmeg, meg a gephazon azok a kis alig lathato x-negyzet-kor-haromszogek is poligonokbol voltak felepitve rendesen.
Onmagaban a PS5 modell, ket fenyforras plusz RT egy amugy ures jelenetben ugy foldhoz vagott egy 4090-et, hogy orom volt nezni. -
opr
nagyúr
Nehez ez.
Konzolra (sokkal) konnyebb TPS-t csinalni. Az FPS a preciz iranyitassal mukodik igazan jol (eger, bill). Ha a fokusz a konzolon van, TPS lesz a dologbol. Ha PC-n, vagy legalabbis eleve multiplatform, akkor meg realis esely van ra, hogy FPS.Persze ezen felul ezer mas ok van ra, sokszor siman annyi, hogy ez jobban tetszik a vezetesnek.
A masik oldalrol nezve viszont FPS-t csinalni olyan szempontbol konnyebb, hogy lehet benabb a karakteranimacio a fohosnek, mert ugyse latod soha. Ha meg nem multi, hanem single player, akkor meg konkretan nem kell karakteranimacioval szivni (egyik legdragabb, aprolekos, idorablo, eroforrasigenyes dolog amugy). Kiveve, ha sok a tukrozodes, de azt meg most relative konnyen el lehet sumakolni. Par generacio mulva, amikor a salamon toke is RT-zve lesz, meg elkezdik hasznalni az uj generacios material systemeket, akkor meg mar ez az elonye se lesz meg szegeny FPS-nek.
-
-
Bad Pritt
félisten
Az előző játékaikban se tudták már megcsinálni, Fallout 4 is kapott hideget-meleget megjelenéskor, de még vitte a hype és a modderek tették rendbe, Fallout 76 orbitális blama lett, de megvolt a hajlandóság és összeszedték évek alatt meg azért ott is volt egy elég kiterjedt mod támogatás.
Ha a Starfieldbe úgy beleállna a Bethesda, mint a 76-ba akkor esetleg lehetne belőle valami értelmes, de eltelt négy hónap néhány kisebb javítással, kint van a roadmap és abszolút nem úgy néz ki, hogy bármi komolyabb frissítést terveznének hozzá. Jön egy DLC, jön a Creation Kit és off. -
Bad Pritt
félisten
Baromira érdekel, lemezen day 1 vétel lett volna. Amúgy nem rövid, HLTB-n mindhárom értéke pár órával több, mint a Spider-Man 2-é, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy ár/érték arányban rossz lenne, szimplán ez a digit only egy olyan irány, amivel nem értek egyet és nem fogok vásárlással támogatni.
-
Döglött Róka
veterán
Nincs kapcsolat a kettő köszött, mert pl egy dísztárgynak (festmény) van művészeti értéke. Egy darab műanyagdoboznak benne egy lemezzel nincs. Max a borítónak. Arról meg van poszter ha nagyon ki akarod rakni.
De nem rakod ki, élére állítva rakod a polcra mint egy könyvet, így semmit nem látsz belőle -> műanyagszemét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged