- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Hát, igazából ez mind olyan előny, amin lehet tapsikolni, vagy épp sírni, de vihar a biliben, mind csak jól hangzik, marketing bs, a valóságban pont rohadtul nem számít semmit.
Pedig kicsit már megijedtem amikor írtad, hogy valami külön játékmód, vagy egyéb szemétség lesz, mert az konkrétan érint, mert akikkel játszani szoktam, azok közül csak én vagyok ps-es, a maradék boxon tolja, de így le sincs szarva a dolog. Talán a legelején, az első három napban, vagy ha nagyon keveset játszol, akkor az első két héten számít az extra weapon xp, utána az se számít semmit.
Sőt, nekem ez még jó is lesz, mert a banda maradéka kb négyszer annyit játszik, mint én, így meg talán nem leszek annyira rohadtul lemaradva, mint most.Ui.: engem pl jobban izgat az, hogy lesz-e nextgen - prevgen crosspaly, és ha igen, milyen minőségben, mert ez viszont fontos lehet.
-
kazuma921
aktív tag
Hála istennek én sem CoD-ozok (szerintem úgy szar ahogy van
), de én sem támogatom a tartalom elzárását más platformoktól. Korábban csinálta minden cég, manapság már csak a Sony erőlteti, hát egészségükre. Semmit nem vásárolok meg, amiben elzárt tartalom van, szerencsére nem is érdekelt eddig egyik sem, a Marvels Avengers is az egyik leghitványabb játék, amivel valaha játszottam.
-
-
kazuma921
aktív tag
Ezzel egyetértek, mindenki a saját környezetéről, vagy mások véleménye alapján dönti el hogy épelméjű, de sokak erősen átesnek a ló túl oldalra. Ha mindennapos információt akar valaki a platformokról, a legaljább, legmocsokabb fanboy tartalmakra is rátalálni, gyakorlatilag minden objektivitást és racionális gondolkodást mellőznek ezek a figurák. Rémes.
Jelenleg nekem sincs arra keret, hogy mindkét platformot behúzzam (pontosabban, megtehetném, de más a prioritás), de így is kompromisszumokat kötök magammal. PS5 feature, exkluzivitás és sebesség terén hangzik jól, ennek ellenére az Series X|S eléggé maradi és kevés az újdonság, ráadásul a komolyabb exkluzív címeik is csak a jövőben jönnek. Ennek ellenére túl fontos a GamePass és a PC-vel való szinergia számomra, szóval egyértelmű volt, hogy melyiket választom először. Egy PS5-el nem is igazán tudnék mit kezdeni hónapokig, egyik játékuk sem érdekel JELENLEG. De ez csak az én preferenciám, 2 év múlva már más lesz a helyzet.
-
Chaser
legenda
jóval a one x étvágya fölött - 250w-270w körül tippelem a plafont, %-osan az sok one x--hez képest - , abban talán 230 v 250-es táp volt, 180w körül evett játék alatt
hombre
kíváncsi vagyok, de majd kiderül
zen 3xxx all core 3,6-ig szinte termeli az áramot, talán 3,66ghz az all core boost a gépben, kérdés a vga mennyit eszikF_Peter
ha élményt akarsz és még nincs még oleded, azzal "kimaxolod"
ég és föld más megjelenítőhöz képest a játékszerk:
attólfügg melyik doomnál, ha az originél akkor szegényes a fantáziád ( :
ha a 2016-osnál az más, anno sok démont pont úgy képzeltem el, ahogy megvalósították a 2016-osban
de q3 óta multi élményben nekem egyik sem hozott újat, szingleben a doom 2016 az korrekt volt - az új ugri-bugri verzió már nem fogott meg egyáltalán ingame videókkal, mint az elődje - -
-
opr
nagyúr
Olyan az MS-nel meg nem fordult elo, hogy valamit jol csinaljanak, es ezt ne kurtoljek vilagga. Mas cegnel se gyakori. Hulye lenne nem vilagga kurtolni, hogy jol all, ha jol all. Erre jo pelda, hogy a gamepass elofizetesek szamaval mar kerkedtek. Par ev mulva senkit nem fog erdekelni a mostani generacio, siman elmondhatjak, milyen keves volt, meg jobban is nezne ki a honnan jutottunk hova szam.
-
Carlos Padre
veterán
Ennyire nem hülye senki a random fórumos kommentelőkön kívül. Ott sem ez volt a terv, hanem mentek tovább az eredeti "mi kurva nyitottak vagyunk, nagyon menők, mi értjük a millenialsokat, meg az egész internetet meg szósöl izét, nincs semmi takargatni valónk, odaadjuk a gépet és mutassák be hétköznapi, hiteles emberek" marketing mentén, csak ebbe most belefutottak, mert így nem lehet kontrollálni mi kerül ki és mi nem.
-
RudY
addikt
Azóta is csavargatják a témát: [Remember those Bungie Acquisition Rumours? We think they’re real [UPDATED]]
-
opr
nagyúr
Valoszinu igy skalazodik a hw. Magyarul tobb, alacsonyabb orajelu egyseg kevesebbet eszik, mint kevesebb, de magasabb orajelu. Annyira nem meglepo, ha belegondolsz, ez kb miota vilag a vilag igy van, fizikat nem lehet atverni, tobb egyseg azonos orajelen kvazi linearisan skalazodik fogyasztas-hotermeles szempontbol, az orajel emelesenel pedig egy darabig, a nagyon alacsony orajeleknel szinten, felette meg nagyon nem.
-
ldave
félisten
Mint magam is mérnök, az a zseniális (bár ez tényleg túlzó szó erre), hogy készült egy talp, ami a konzol különlegesen ívelt formája ellenére is mind álló, mind fekvő módon illeszkedik a burkolathoz és megtartja a gépet az adott pozícióban. Lehet hogy kívülről nézve ez pofon egyszerű dolog, pedig nem az, egy ilyen többfunkciós alkatrész megtervezése jóval bonyolultabb dolog tud lenni, mint gondolná az ember.
-
-
opr
nagyúr
Egyetértek. Pláne érdekes, mert így előre nehéz látni, hogy melyik oldalon milyen problémák lesznek, melyik akadályokat fogják tudni a felhasználók könnyebben venni, mik lesznek az igazi buktatók. Mindkét megközelítésben látok bőven pozitívat és negatívat is. Pár év múlva meglátjuk, melyik jött be jobban.
Most így tippre azt mondanám, hogy az xbox megoldás
userhülyebarátabb, a ps féle pedig közép-hosszútávon pénztárcabarátabb lesz. -
opr
nagyúr
Altalaban szeretem a brit humort, de ez most nem jott at. Az a kep, ahol a PS5/szetszerelos japo csavo meretein gunyolodtak, az igen, az tetszett, megfeleloen gonosz volt minden iranyba, de ez szerintem gyenge.
Szerk: Megtalaltam kozben, errol beszelek, amit EnterR forumtars osztott meg a PS5 topik #21633-ban.
Ez telitalalat. -
hombre[EU]
veterán
ezzel mondjuk nem értek egyet. a Coalitionnek, nekem úgy tūnik, eddig Gearst kellett csinálni, értsd: tutira kellett menni egy bejáratott IP-vel...de még lehet,hogy ō a fekete ló. az unrealt nagyon vágják, össze tudnak rakni egy komoly játékot...a megfelelō kreatív vezetéssel bármi lehet. és ugyanez a helyzet a playgrounddal is.
a bethesdánál pedig nem tudjuk az elmúlt években mi történt belül, csak a végterméket láttuk...egy ilyen stabil háttérrel,amit a micro tud biztosítani még bármi megtörténhet. biztosan van ott még több száz ember aki tudja hogyan kell jó sandbox rpg-t csinálni
100%-ig biztos vagyok abban,hogy elōbb-utóbb minimum pariban lesz (inkább lenyomja) az xgs a ps studios-szal,mert olyan tōke van most a birtokukban... de jó lenne már élvezni ennek a gyümölcsét -
_drk
addikt
Amúgy én nem tudom, hogy nem lehet ki jelölni egy stúdiót amiben még is bíznak és hoz nekik ha nem is egy naughty dog féle szintet, hanem legalább egy days gone vagy Tsusima játékot.
Ezt tipik open world öt azért nem olyan nagy szám megcsinálni, csak adni kell nekik plusz 1-2 évet, hogy legyen idő kitölteni, és minőségibb exkluzívnak el lehessen adni. -
hombre[EU]
veterán
nekem ez ōszintén k...a kevés...és csalódott vagyok (nem elfogult),mert elhittem,hogy itt a váltásra majd most...
nyugi, el fog jönni az az idō is,hogy az xgs stúdiók fogják dominálni a ~game awardsokat, de szerintem illett volna, az elmúlt évek után, robbantani valami komolyabbakat mostanra -
hombre[EU]
veterán
mondjuk,hogy a playstation azt csinálja amit szokott...a micro meg próbálja a pc hardware piac marketingjét tolni,mert nincs mivel eladni a gépet...az elmúlt 4-5év alatt ültek a babérjaikon,minden évben ígérgettek,hogy jobb lesz aztán mindent a nextgen lapra tettek fel...és most itt állnak megint letolt gatyával és egy közepkategóriás pc-t reklámoznak meg prevgen játék katalógust.
elhiszem,hogy van sok embernek ez elég, ott a backlog vagy olcsó a gamepass...nekem ez a gép eddig semmit nem tudott mutatni. ekkora multitól én többet várok, diktálni kellene a tempót -
Madwe
nagyúr
Egyébként én abban bízok, h ms beleszól s más stúdiókat is bevon/hagy beleszólni néhány zenimax termékbe. Fallout, tes mond gyerekkorom óta nagy kedvencek, de amit az elmúlt 5+ évben műveltek velük az siralmas. ez kis reménnyel tölt el (mondom ezt nintendo s ps tulajként, s ps5 előrendelőként - max ha ms exklúzív lesz, lesz egy ms termékem is)
-
NyMRooD
őstag
Szvsz nem szar, de nekem a tipikus "akarok vele játszani majd egyszer" játékaik vannak, ráadásul mind fps nézetet használ, így inkább PC-n érdekelnek. Konzol világban, engem nem terelnének az x felé, viszont ez a felvárlás megerősítést adott annak, hogy az MS komolyan gondolja és számolni kell vele, ami már nyomós érv egy xbox mellett, legalább is nekem.
U. I. Viszont ez így tényleg balhé keltés volt, rengeteg ilyen kérdést lehet feltenni bármelyik irányba, de ezt nem veszed észre, mert az általad emlegetett kettős mérce nálad is megvan.
-
opr
nagyúr
Hzd 10k-ért elég sok... Valami 4000ft körül húztam be a mindenegyben editiont ps store-ról nem is olyan régen. Az a terv, hogy ha egyszer befejezem a TLOU2-t, akkor a HZD lesz a következő. Mondjuk ez még egy darabig nem fog megtörténni, több, mint egy hete kapcsoltam be szegény ps-t utoljára (sok volt a meló...).
-
opr
nagyúr
Rossz twittereket követsz, erre nem tudok mást mondani.
Én annyit látok, hogy megy a spekuláció, hogy ex lesz, vagy timed ex lesz, vagy simán multiplatform lesz a játékok nagy része, de ennyi. Engem ennyi nem zavar, elég nagy hír, teljesen normális dolog, hogy a játékos közösség próbálja kitalálni, hogy akkor most mégis mi lesz, hogy lesz. Az egy másik dolog, hogy nincs értelme, úgyis a lesz, amit már amúgy Phil nyilatkozott is, ők se tudják, majd amikor oda kerül a sor, "case by case" eldöntik.
Amúgy részemről az van, hogy a tényleg ex játék jó, a picit ex meg nem (picit ex: pl csak a két konzolra jön, vagy az egyik konzolra meg PC-re). De ez is csak azért van, mert mocsok, gonosz, objektív, mérnöki szemmel nézem. -
hombre[EU]
veterán
az amivel még ingyen sem játszanak
lehet,hogy mindenki rosszkor idōzítette be (ok, a micronak feature az xbox usereknek),mert itt vannak a nyakunkon a nextgen konzolok...überfasza textúrák/assetek/particle effektek(amelyek streamen eltūnnek), 60-120fps, ALLM, stb. ezek a streamingek meg örülnek,ha nem esik szét a kép és nincs óriási delay
már a ps/xbox sem volt túl acélos az elmúlt években ezek pedig még alacsonyabb minōséget kínálnak
kivéve,ha saját mega-játékkal készülnek,amely berobban -
Carlos Padre
veterán
A fáma szerint nem a Sony kereste meg a Marvelt, hanem épp forditva, de amúgy igazad van, tényleg odaállíthatna egy valag pénzel a jogokért. Az más kérdés, hogy lehet nem kapná meg, mert a Marvel garanciákat szabna, hogy nem lehet rosszabb minőségű, mint az Insomniacé, amihez jelenleg egy microsoft stúdióknak sincs elég tapasztalata. A sonynak szerencséje volt az Insomniaccal, ők évek óta hasonló akciójátékokkal foglalkoznak, ott a nagy kedvenced, a közvetlen előd sunset overdrive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Synology NAS
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest