- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Nekem az a kedvencem amikor egy hibásan elgondolt vitaindítást 3-an helyeselnek, így az válik validdá ...
Azért azt te is láthatod, ha végiglapozol itt, hogy a legtöbbször egyfajta "kényszeres" beleállások vannak, mögöttes/releváns tartalom nélkül. Valahogy ezeken a helyeken az érvényesül aki a "hangosabb". De isten ments, hogy ezzel bármi rosszat szeretnék kihozni, csak egy észrevétel volt#3687 Bogyi007 Na várjál csak, írjál megint valamit, figyelni fogom
-
l.skywalker
titán
Volt pár elrejtett Tweet mostanában, amiről sokan erre akarnak következtetni:
Ill. volt pár törölt Tweet is, ami okán sokan valami nagyot várnak:
(1) Brendan on Twitter: "@SkullziTV Coincidence? I think not! https://t.co/YrMrZRRmsT" / TwitterÉn Zenimax szintűt nem mernék belelátni, maximum egy olyan stúdiót akivel régóta együtt dolgoznak, de még mindig külsős. Moon Studios vagy Bloober Team.
-
Carlos Padre
veterán
A Xbox meg a PS Bluetooth alapu technologat hasznalnak a gyari kontrollerekhez es fulesekhez, azert nincs kesleltetes, de ez nem szabvanyos Bluetooth. A szabvanyos Bluetooth headseteknek is van sajat kesleltetesuk, amit a konzolgyartok nem tudnak kontrollalni, igy egyszerubb kizarni az egeszet inkabb.
-
Carlos Padre
veterán
En nem kovetkeztettem semmire
De ha kovetkeztetnek akkor arra tippelnek, hogy a Disney/Marvel deal sokkal nagyobb mint ahogy az jelenleg latszik es a hatterben nagyon durva harcok folynak. Gondoljatok bele mekkora huzas lett volna ha a microsoft foshatna bele a gamepassba a marvel szuperhosos jatekokat veg nelkul. Instant win lett volna. -
Szabi®
addikt
Ez csak spekuláció, hogy egy cégóriás mit és hogyan "gondol". Egyébként amire válaszoltam, ott gyenge pont volt emlegetve, amit nem is igazán értettem. Az üzleti modellje/tendenciája meg eddig a Sonynak nem változott, szintén évekkel előrébb mutatott be játékokat, ahogyan azt tette már 15 éve is.
Mindegy, én nem is szeretnék belemenni ezekbe az eszmefuttatásokba, mert nem a mi kis fórumunkon dől itt el bármi is."" hanem pusztán a marketing és az időzítések optimalizálása.""
Igen, és erre írtam, hogy minek változtatna valamin, ami bevált ? Pár hőzöngő fórumozó és firkász miatt nem fog egy japán vállalat stratégiát váltani.
A marketingnek, ha már említetted tudtommal az eladások lenne az effektje, ami szintén jó volt, és a jelenben is jó, tehát ezt megint csak nem értem, miért kellene ahhoz hozzányúlni, ami működik. -
Wesder
titán
Akkor csak én nem làttam, pedig követem mindkét oldalon a híreket, meg próbàlom szűrni a szerencsecsomagokat. Mindenesetre tovàbbra is tök felesleges azzal foglalkozni hogy ki kinek mit köszönget meg, vagy gratulàl. Szép gesztus, de ha el is marad, akkor sem dől össze a vilàg.
-
pzstm
titán
-
Wesder
titán
-
VTom
veterán
Ezt én sem értettem a kampányban, egyik oldalról megbangították az embereket, hogy 8K képesek az új konzolok, és egyébként is 12TFlops, másik oldalról meg betolták a fullHD-re való XSS-t. Aztán csodálkoznak, hogy nem lett slágertermék. A megjelenésekor sem nagyon láttam létjogosultságát azon kívül, hogy a kevésbé tehetős szülők " isze' van ikszboksz ennyiért is" megjegyzéssel megveszik a gyereknek karácsonyra.
-
consono
nagyúr
A használt piac nyomása? Miről beszélünk? Hol érdeke a gyártónak, akinek az igazi haszon a játékon van, hogy egy példányt többen is játszanak? Szerintem pont ez az egyik motivációs tényező, ami a fizikai példányok ellen hat... Max majd gumicsontnak megcsinálják esetleg, hogy a digit címeket is kölcsön lehessen adni, mint pl. Kindlén a könyveket.
-
1dude
senior tag
Én anno (x360 éra) ugyan igy gondolkodtam. Megvettem a játékot 50 euroért (szlovákiai vagyok), futár lehozta 4ért. Végigjátszottam, meghirdettem 40ért (olyan 43-44 körül mentek, ha el akartad adni emberi időben, olcsóbban kellett adnod). Elpostáztam, másik 4 euro (ha első vásárló egyeltalán átvette). Szóval buktam rajta kb egy 20ast. Na most ezért a 20 euroért megveszem akcióban a játékot, és meg is marad.
Részemről elengedtem ezt az egészet (nem vagyok az a polcra felteszem tipus). Éjjel ledöcög a játék rest modeban még ezen a pocsék neten is, aztán lehet játszani. -
1dude
senior tag
Szvsz a fizikai formátum el fog tűnni. Igy a 0day patchek, félkész játékok és DLC tengerek világában még csak értelme sincs fenntartani.
Magával a BD -vel sem lenne probléma, ha nem a Sony pusztitaná saját teremtményét.
3-ból 2 eladás már digitális, lehet ez még jobban emelkedni fog. A használt piacot már most is beszántanák, ha tehetnék, nekik ez csak jól fog jönni.
Ahol meg nincs net, le lesznek irva. Lakhelyemen évek óta nincs normális internet, senki sem akar bele fektetni. Vagy mobilnetezel, vagy nem netezel. -
_drk
addikt
Az említett 2 játékom konkrétan játszhatatlan. Annyi a mentség, hogy újabb multis címek, tehát nyílván lehetnek bajok. Csak hát egyik se a csodálatos grafikára épül.
Egy biztos: Én új játékot már nem vennék rájuk.
Ugyan úgy ahogy egy x360at elengedtunk annak idején, most itt az ideje ezeket is elengedni mert egyre kevesebb supportot fognak kapni a játékok. Gen végén megjelent játékok biztos jól futnak még, ahogy előző előző genen is jól futottak az akkori játékok. Tehát el lehet vele lenni, rengeteg játék kijött.
Majd egy Cod Vanguard tesztre kíváncsi leszek, hogy egy Fatps4 mit produkál és biztos nem annyit fog, mint amennyit a vas bírna. -
balazs025
senior tag
,,és ennek következtében rájött a sony és az ms is, hogy a félgeneráció minimális fejlesztési igénnyel hoz rohadt sok pénzt"
Ez továbbra se igaz teljes mértékben. A ms-nál a hivatalos álláspont, hogy egyik konzolt se adták nyereséggel. Persze közvetetten biztosan jobban jöttek ki a dologból, de azért azt nagyon nehéz meghatározni, hogy ténylegesen mennyivel. Hogy a használt piac által mennyi pluszt hoztak az új belépők, vagy hogy mennyien nem váltottak (akár pc-re) az erősebb gépek miatt, vagy hogy éppen mennyien válthattak a félgenes konzoloknak köszönhetően az adott platformra. -
_drk
addikt
Félgen:
Előző genben azért lett Ps4Pro mert az emberek rátették a 4k-s tévére az alap 1080p-s konzolt és csúnya volt! Erre a Sony reagált elég gyorsan az MS meg nem is akart kezdetben, majd később adta a One X-et.
RT miatt nem hiszem, hogy lesz most félgen. Alig észrevehető és valamennyire már ezek is támogatják. Ha akarnak valamit RT-vel, ezeken a konzolon kell ki okoskodni. A jelenlegi felhozatalt nézve a köv 1-2 évben nem sok ilyen lesz."sima fat ps4-el is teljesen jól el lehet lenni a mai napig."
X360-al is el lehet lenni, sőt egy NES-sel is, ott a Mario meg a tankos elég az!
Előző gen-t enged el. Már most rossz a támogatás.
PS4-es topikban most írtam egy D2R tapasztalatot. De ott volt a Hunters legend is. PS4Pro megdöglik alattuk. Ez ennyi volt. HZD meg GoW nem tudom milyen lesz, de inkább nem is érdekel. -
balazs025
senior tag
Anyagilag max közvetetten éri meg, legalábbis a ms-nak. De a sony se ebből gazdagodik meg. Viszont szerintem is lesznek, még ha kevésbé is indokoltak az előző generációhoz képest. Jobban örülnék, ha nem lennének, de valószínűbb, hogy lesznek. Így talán árérzékenyebb fogyasztókat is be tudnak vonzani a másodlagos piac által.
-
Szabi®
addikt
Hát igen, nem mindegy hogy "velem röhögnek, vagy rajtam" nálam néha vékony a határ ittasan
Nálunk általában az amcsi vs orosz témák, légből kapott olyan technológiák amik még sehol sem tartanak, vagy a szépirodalom a téma. Mindezt egy "nők" gyűjtőtémán belül.(persze ez csak akkor aktiválódik, ha a csajok nincsenek ott)
-
Szabi®
addikt
""Abban viszont egyetértek, hogy sokkal nagyobb buli egy mappát körülállni és ott lapozgatni a lemezeket és hangerővel szavazni, mi legyen a következő játék. Már ezért megérheti mindent lemezesen venni/vinni, ha úgy van. ""
Pontosan, hatalmas egyébként
Nekem digites játék egyszer sírt, hogy nem a legfrissebb a verziószám (egy ilyennel találkoztam csak), így offline el sem indult, ezért írtam azt, hogy lemezesnél ilyen jellegű dolog nincs. Cserébe így van, ott nincs update sem.
Witcher 3 elég durván néz ki standard telepítés után. (tapasztaltuk) -
l.skywalker
titán
Ezzel is támogatom a fejlesztőket, akik jó játékot csináltak. Volt, hogy amikor kikerült egy játék, akkor vettem meg digitálisan máshol, de volt, hogy egy játékot GP-ben játszottam végig és vettem belőle fizikai gyűjtői kiadást vagy limitált verziót. Egyértelműen az ár szól emellett, hiszen évi 10-12 ezerért van GPU-m, ami mellett költeni X darab játékra nem nehéz. Jól mutatja, hogy Uplay+ előfizetésem még nem volt, pedig ott is van amit ki szeretnék próbálni, de ott már nincs mese, 5ezer egy hónap.
-
Wesder
titán
Utàlom a lemezt, csak a helyet foglalja, így csak digitàlisan vàsàrolok. Ha tetszett egy jàték Passból, akkor megveszem hogy megmaradjon, mert ugye limitàlt ideig vannak bent a jàtékok.
Ràadàsul még 20% kedvezmény is jàrt a GamePass jàtékokra, ha a megjelenésük 6 hónapnàl régebbi.
10% jàr DLC-kre , és azokra a jàtékokra, amik még nincsenek 6 hónaposak. -
Carlos Padre
veterán
Megtehetik, hogy leallitjak a gyartasat, de tamogatniuk kell akkor is az eletciklusa vegeig, pont mint a fat xbonet, azzal is ugy csinalnak, mintha soha nem is letezett volna, de a fejlesztoknek attol meg ott van a feladat. Elmeletileg jo strategia volt, hogy egyszerre szallitjak a vilag legerosebb es a legolcsobb nextgen konzoljat, es teljesen alavagnak a ps5nek, de ugy latszik a vilag megsem eleg hulye hozza, es meg az xbox tabor se szopta be.
-
ρσгτσ
addikt
A koncepció nem lett volna rossz, mert azért sok embernek elég a teljesítménye, amihez egészen kedvező ár is társul. Ritka használatra, második konzolnak...stb. Főleg majd akcióban. Páromnak például tökéletes lett volna, de...
Nálam a tárhely mérete miatt hasalt el Series S...és nem akartam plusz SSD -t venni, amin egyébként sem mennek már a Series X/S -re készült/javított címek.
Persze ez sem mindenkit zavar, mert egyesek tök jól elférnek rajta..de nálam már itt bukott a koncepció.
-
Carlos Padre
veterán
Annal azert tobbet jelent, hogy wesder tud ra recsizni miutan megint beirta, hogy csak arra jo, hogy a fanboyok tudnak ra recsizni.
Jelenleg a Sony nem tud eleget gyartani, a Microsoft meg eleget eladni.
A PS5 mar 10 millio felett jar, a Series X/S meg valahol 6,5 felett, ami egy kombinalt osszeg, nem a PS5 kihivo Series X szama egyedul, ugy, hogy ekozben a titkos fegyvernek hitt Series S hegyekben all elad(hat)atlanul.
Szoval a szamok azt mutatjak, hogy az xbox strategia mar a startnal besult. -
Dr. Venkman
tag
Sokszor említed, hogy a Deck egy PC, és ez igaz is, de akkor is egy olyan PC ami leginkább játékra van kitalálva. Nem ezen fogsz táblázatot, szöveget, zenét szerkeszteni, videót vágni. A PC sokrétű funkcionalitásának egy apró szeletét tudod rajta kihasználni, ilyen szempontból igenis rokon a konzolokkal, amik ha nem is pc-k, de célszámítógépek mint a Steam Deck. Ezért kérdéses a jövője számomra. Egy olyan PC ami célszámítógép, de a célt amire készítik már megjelenéskor is csak kompromisszumosan teljesíti és rövid életciklussal bír, nem tudom miféle ösztönző erővel bír a következő iterációk megvásárlására. Félreértés ne essék, én vennék Steam Decket. Egyszer.
-
consono
nagyúr
Vagy azt, hogy a Steam Decken hivatalosan ott lesz launchkor, vagy azt, hogy streamelheted a játék könyvtáradat direktben a Steamről. Tudom, hogy régóta jól megy a Geforce Now, PC-s haverom ott tolta végig a CP2077-et, mert hiába volt jó gépe, jobb volt a GF Now-n. Én is próbáltam Mac-en, de én igazán már egy évtizede csak a Kerbal Space Programot toltam PC-n, minden más konzolon ment
-
_drk
addikt
Ha már a PS5 és Xbox PC alapú és oda-vissza ki van közvetítve minden akkor miért nincs itt helye?
Ne legyünk szűk látókörűek!
Különben beszélhetnénk a ps exkluzívokról amik 2021ben hmmm xbox-on meg indie..
Steam deckről meg semmit? Ami inkább konzol mint pc!
Sőt! A SteamDeck inkább konzol mint az új konzolok! -
ρσгτσ
addikt
Annyiban egyébként igaza van, hogy egyelőre még csak a 4 eurós foglalások futnak. Tehát még nem ad teljes képet arról, hogy ebből mennyi lesz a valós leszállítás/rendelés.
Persze érdeklődést nézve nem rossz adat (sőt), hogy már 2022. második negyedévnél jár a várható szállítás.
Nekem szimpatikus...de...én is osztom az "aggodalmaidat" a deck -ről.
1dude:
Várhatóan 2021 végén mennek ki az első leszállítások. -
Dr. Venkman
tag
Nekem tetszik a steam deck mint eszköz, viszont ha elfogadom, amit írsz, hogy pc-ként két év a termékciklusa akkor hosszabb távon vannak kétségeim a sikere felől. Két év múlva jön majd egy Deck 2, amin kicsit jobban futnak majd az aktuális nagy címek, a régiek meg az indie-k meg ugyanúgy? Azt már ki fogja megvenni? Aki új AAA-kra vágyik nem hiszem, hogy egy kompromisszumos kézikonzolon akarja futtatni őket, retrozásra, bindzsizésre meg ugyanúgy használható lesz a korábbi is. Ettől még lehet a koncepció jó, bár a Valve eddigi hardverei nem voltak átütően sikeresek és hamar el is engedték őket. Szeretném, hogy ez legyen a kivétel.
-
Szabi®
addikt
""Wtf, Te magad írtad le, hogy a playstation egy "újonnan megjelenő , a tortából kérni akaró termék" volt, ami igaz, meg utána amúgy az első xbox is ilyen volt, utána meg leírod, hogy minden ilyen kudarcra van ítélve? ""
És nem így van ? Nem mindig az lett sikeresebb ami előbb volt ? A Nintendo a kézikonzol piacot 1986 óta uralja, mi tudott sikeres lenni mellette ? Mindig elfelejtem, hogy egy magyar topikban írok itt, és csak tőmondatokban szabad nagyon pontosan fogalmazni. Igen kudaracra vannak itélve mára ezek az újonnan megjelenő termékek, pejoratív értelemben az xbox sem tudta "kinőni" magát (ha már említetted) a nintendo és a sony árnyékából. Sikeres mindegyik, de nem azonos mértékben. Azért picit nézz utánna 2000-res évek eleje óta hány megjelenő konzol terveit inkább kukázták, mert előre láttak ....
Ha megjelenik a deck, akkor el fog válni mennyire kell az embereknek. Nekem a véleményem az, hogy a kutyának nem fog kelleni, addigra jön egy új Switch is .....Sztem zsákutca, de ez a szubjektív véleményem, mint ahogy a tiéd is az. -
kecsu10
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm!
Lenne még kérdésem, ha nem baj.
Azt mondják a series x VGA erősebb mint a ps5. Ez pc-re nagyjából lefordítva mit jelent, ha két videokártyával kéne szemléltetni a közöttük lévő differenciát?Illetve mostanában ismét pörgött a Last of us ps5-ön, de azért már kopottas, eddig ellene voltam, de most már belátom kell a remake.
-
kecsu10
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a választ, én csak lelkes kedvelő vagyok, nem értek hozzá. De ha már itt tartunk, múltkor találtam egy videót amin bejelentették a Last of us-t. Sokan hitetlenkedtek, hogy nem létezik, hogy így nézzen ki. No mármost, azt a grafikát az x360 ki tudta volna tolni magából, vagy ahhoz kellett a PS3 ereje, és a Naughty Dog tudása?
-
kecsu10
aktív tag
Igen egyetértünk. De a Steam deck elhozza a kézi konzol világba a pc gaminget viszonylag elérhető áron, szóval akár nagyot is mehet majd. De ez a fickó úgy adta elő a dolgait mintha csak és kizárólag ő tudná a tutit. Pedig nagyon nem. Szerintem ez egy jó generáció lesz. Pc+PS kombóval szerintem mindent ki tudok majd próbálni az elkövetkezendő években, licitáljanak egymásra, legyen erős a Microsoft, és akkor a Sony is egyre jobb játékokat fog csinálni. Az első Last of us is a nagy verseny végén jött, aztán történelmet írt. Hátha most is lesz ilyen, és gurít valaki egy olyan új Ip-t, hogy csak lesni fogunk.
-
_drk
addikt
Miért függne annyira? Sajnos adatok nem nagyon vannak, de ünnepi szezonra úgy is jön játék ami a Playstation store-on fogy a legtöbb, maximális sáppal.
Egy Cod-nál mennyit kaszál a Sony?
Gép eladásra se kell rápörögni.
Ha meg nincs kész, akkor a Sony nem vállal be olyan blamát mint a többi. Túl erős most a Xbox ehhez. -
zkxdn
őstag
Mondjuk nemtudom mennyire akarja a Soby bedobni a Halo Multi, BF2049, CoD darálóba.
Én már azthittem ilyenkor simán kintlesz, a single után mondta állandóan Neil azt hogy "ja az a másik meglepi mindjárt kész" stb. Eltelt 1 év... Outbreak dayen viszont simán jöhet....
Akarom mondani The Last of Us Day(Szept 26)
-
ProEvoFan
nagyúr
Fura hogy ennyire olcsó.Ok, nyílván ez még a "bevezetés", marketing...stb része a GPUnak. MS szerint több dlc fogy a GPUs játéknál.Ez is plusz bevételi forrás.Viszont én azt is látom, hogy páran nem is veszik meg a játékot, mert úgy is jön GPUban.Kivárják.Ez pénzkiesés.Valóban? Sajnos nem tudom. Amíg lehet, addig élvezem az olcsó GPUt.
-
Wesder
titán
-
ρσгτσ
addikt
Jah amúgy az nem lenne rossz. Anno PC -n is nagyon szerettem, ha nem kellett mindig Windows -ról boot -olni. Meg azért valószínű a saját felületen simábban futnak a könyvtárban lévő játékok is...ez persze csak tipp az erről szóló cikkben elszórt morzsa alapján.
Én is azt gondolom amúgy, hogy vagy nagyon bejön nekik ez a dolog, vagy nagyon nem. Az ára miatt talán neccesebb a siker, de majd meglátjuk.
Szerk.:
Ebből az eszközből más is profitálhat. Például az MS. -
ρσгτσ
addikt
Mondjuk ennél az eszköznél pont az a lényeg, hogy nem akarják a Steam keretei közé szorítani az embereket. Tehát más áruházat/felületet is használhatsz. Pl. Origin, uPlay, Epic Games Store. Meg gondolom van/lesz még pár opció. Illetve az OS -t is cserélheted.
Ellentétben a Sony/MS megoldásaival, ahol elsősorban szolgáltatást értékesítenek. Így a hardveren lévő haszon másodlagos.
Itt lényeges az, hogy mennyit keresnek rajta...és még a saját ex címek sem annyira fontosak. Majd meglátjuk, hogy ez mennyire válik be. Kétesélyes a dolog, de a haszon már meg lesz rajta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem 37 hónap volt 36300 ft.
Alapból maximum 36 hónap lehet az előfizetés időtartama.Ha minden igaz, az a plusz egy hónap azért járt, mert bankkártyás fizetés volt, nem feltöltőkártyás.
Xboxon jóval olcsóbb ez a hobbi, mint Playstationre. Nincs régió korlátozás, szóval gyakorlatilag pl a kurvaolcsó dél-amerikai kulcsokat is tudod használni itthon.
Mondjuk én még nem, de már csak egy hajszál választ el tőle. -
l.skywalker
titán
1 havi GP ~4500 forint, ami 3 évre durván 160ezer lenne, de ha veszel előre 3 év Live Gold-ot, az csak 1 évre 12ezer itt a HA-n és arra megveszed az épp akciós 300 forintos (nem tudom honnan jött a 600) GPU-t, akkor az egész időszakot felkonvertálja az MS "ingyé" GPU-nak.
Nekem amióta megjelent a GPU, azóta 3 évem van előre. Legutóbb a meglévő EA Play előfizetésemet olvasztotta be az MS
-
Wesder
titán
Dehogy szólom le, csak így vicces.
Biztos hogy fogok majd vele jàtszani. Szeretem az ilyen platformereket.Moby
Nem azért volt a listàn, mert ingyen volt. Nem is jàtszottam vele. A Godfall meg nem azért maradt ki mert fizetős volt, hanem mostanra màr tényleg el is felejtettem. -
frankdelgado
őstag
"A warez, mint erv meg... Hat, azt inkabb nem is jellemzem."
Szóval akkor mégis van olyan szegmense a dolognak, ami megfelel a kényes ízlésednek?
A te példádat felhozva: Ha jól értem akkor, ha az engedélyed nélkül beköltözöm a házadba, hogy ott lakjak, az problémás, de ha csak egy rövid időre költözök be -hogy kipróbáljam milyen és ha tetszik akkor vegyek egy ugyan olyat - akkor az már rendben van?
-
_drk
addikt
Tegyük ki a címbe a PC-t is, legyen igazi vita ne csak ilyen lányos Xbox vs PS. Amit le lehet tudni a gamepass vs exkluzív játékokkal.
Csak PCnél meg érvek ezrei feszülnek egymásnak és nincsenek egyértelmű állítások, kinyilatkoztatások.
Hidd el a saját igazságod! De felesleges belekötni a másikéba mert nem látod az ő néző pontját.
Ha neki benne van a warez, a tiédbe meg az elvakult PS imádat, azzal nem lehet mit tenni. Meg se értitek egymást.
Pedig ő neki is van PS-e, te pedig biztos töltöttél már le filmet és sorozatot is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged