- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Bogyo72 #1000 üzenetére
Állítsd be a max megjeleníthető játékosokat ha nem alapon van. A default az 15. Gondolom minnél több annál szarabb. De néha minden optimális beállításon is kiakadt a korábbi videokártyámmal. Ha minden normális amúgy, akkor esetleg vedd vissza az árnyékot, meg esetleg a vizet. És/vagy az élsimítást. Ha az se elég, akkor nincs mese. Szépen portalanítani kell.
szerk: ja, meg olyan hiba lehetőséget is találtam amikor a VGA reset miatt keresgléltem, hogy nyomatod a freesync-et nem freesync kompatibilis eszközön. No az nem ajánlott. Ha ez lenne az eset, akkor jobb kikapcsolni.
-
l.skywalker
titán
válasz
Bogyo72 #1000 üzenetére
Melyik W10 verzió van a gépeden?
Edition Windows 10 Pro
Version 21H1
Installed on 2021. 10. 04.
OS build 19043.1266
Experience Windows Feature Experience Pack 120.2212.3920.0
Azért kérdezem, mert nekem sem dobott fel semmit a W10 Update, majd leszedtem a Windows 10 frissítési segéd-et és ez felfrissítette 20H2-es verziót 21H1-re és utána sok gondom megszűnt.
-
Bogyo72
csendes tag
Nos, amit kipróbáltam:
- Windows frissítés, nincs változás
- Játék a Steam meghajtójára újratelepítve, eddig másik meghajtón volt, egy ideig azt hittem ez megoldotta a problémát, de csak lemeredt a kép a városban
- Futattás ablakos módban, nincs változásA kép kimerevedés két módon ér véget:
- Egy kis idő után fatal error-al kilép és egy hibabejelentő ablakot dob fel, ezt szorgalmasan okézom is mindig. Ez a ritkább eset.
- A kép megáll, de a hangok mennek tovább, ekkor csak Alt-F4-el lehet kilépni. De a játék tovább fut a háttérben, a Steam-el nem lehet leállítani, csak a feladatkezelőben kilőni. Ilyenkor nincs hibajelentő sem.Városon kívül tökéletesen akadás nélkül fut továbbra is.
-
l.skywalker
titán
Nekem pár napja elkezdett vacakolni a gép. Kifagyott mindig, random Fatal Error-okat dobálgatott. Két dolgot csináltam és csinálok azóta is ami mindig segít:
1. Nem külön ikonnal, hanem mindig Steam-en belül indítom a játékot
2. Minden indításnál és minden Fatal Error után futtatok egy Windows Update-t. Amikor kidob Fatal Error-al a játékból utána mindig talál frissítést a Win Update, amit ha nem futtatok le, akkor belépéskor mindig kidob újra Fatal Error-al. Tapasztalatom szerint az Easy Anti Cheat a ludas mindenben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest