Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
válasz
75kokoko75
üzenetére
1.Ha telefonon intezted, akkor 15 napon belül elállhatsz. 2.Variáció:
Már írta az illetékes kolléga, hogy a kis adatos csomagok telekomosak, így az is megoldás lenne, ha nagyobbra váltasz, ami vodát használ, és oda működik az utólagos hordozás. (Csak a voda tudja) -
goop
őstag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Mire gondolsz? Ez egy elég nagy város, de amerre én mozgok mindenhol jó, b1,b3, b20 on nyomják, legrosszabb esetben b20 van, az is tud pár 10 Megabitet.
-
goop
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Hm, a vodafone részét megerősíthetem, XXL csomaggal nyomom, átlag 80-100 Mbit/s, ha nagyon terhelt akkor beesik ritkán 20-30 Mbitre. De a voda amit tud speedtesten, azt hozza a valóságban is. Na de yettel, 5G nagyon sok helyen hasít az 5G-vel is, speedtesteken akár gigabit is megvan, 4G is 100Mb+. De amit írtam többször is, valóságban 60 Mbit ami elérhető, a maxot csak netflix, google, stb kiemelt címek felé engedik. Több yettel kártyával, feltöltőssel is néztem, ez nálunk így van.
-
goop
őstag
válasz
zoleeno1
üzenetére
Így van. Nem látod az adatforgamat, de nekem pl. telefon saját adatforgalom mérése tökéletesen egyezett a netfone szerinti adatforgalommal, ill. a 80%-s sms is pontosan érkezik. Ha külföldre mész akkor viszont kell mindenképpen a netfone apn. Azt is halkan jegyzem meg, hogy ugyanabban a telefonban a voda pár perc alatt ráállt horvát toronyba, addig a netfone elszenvedett vele kb. 15 percet, de végül sikeresen regisztrált az is. Mikor másodszor mentem akkor is ugyanez volt. Természetesen már otthon indulás előtt visszatettem a netfone apnre, aktív nettel.
-
goop
őstag
Nem érdemes azt használni, kivéve ha roamingolsz, ezt én is észrevettem. Netfone apnnel hátrébb vagy sorolva, több helyen, több mérés mellett ez nyugodtan állítható, kb. voda XXL csomagja mögé. Mondhat bárki bármit ez így van. De holnap vissza is adom a netfone kártyát, egy tesztre jó volt, de nem marad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- E-roller topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest