Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
válasz
75kokoko75
üzenetére
1.Ha telefonon intezted, akkor 15 napon belül elállhatsz. 2.Variáció:
Már írta az illetékes kolléga, hogy a kis adatos csomagok telekomosak, így az is megoldás lenne, ha nagyobbra váltasz, ami vodát használ, és oda működik az utólagos hordozás. (Csak a voda tudja) -
goop
őstag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Mire gondolsz? Ez egy elég nagy város, de amerre én mozgok mindenhol jó, b1,b3, b20 on nyomják, legrosszabb esetben b20 van, az is tud pár 10 Megabitet.
-
goop
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Hm, a vodafone részét megerősíthetem, XXL csomaggal nyomom, átlag 80-100 Mbit/s, ha nagyon terhelt akkor beesik ritkán 20-30 Mbitre. De a voda amit tud speedtesten, azt hozza a valóságban is. Na de yettel, 5G nagyon sok helyen hasít az 5G-vel is, speedtesteken akár gigabit is megvan, 4G is 100Mb+. De amit írtam többször is, valóságban 60 Mbit ami elérhető, a maxot csak netflix, google, stb kiemelt címek felé engedik. Több yettel kártyával, feltöltőssel is néztem, ez nálunk így van.
-
goop
őstag
válasz
zoleeno1
üzenetére
Így van. Nem látod az adatforgamat, de nekem pl. telefon saját adatforgalom mérése tökéletesen egyezett a netfone szerinti adatforgalommal, ill. a 80%-s sms is pontosan érkezik. Ha külföldre mész akkor viszont kell mindenképpen a netfone apn. Azt is halkan jegyzem meg, hogy ugyanabban a telefonban a voda pár perc alatt ráállt horvát toronyba, addig a netfone elszenvedett vele kb. 15 percet, de végül sikeresen regisztrált az is. Mikor másodszor mentem akkor is ugyanez volt. Természetesen már otthon indulás előtt visszatettem a netfone apnre, aktív nettel.
-
goop
őstag
Nem érdemes azt használni, kivéve ha roamingolsz, ezt én is észrevettem. Netfone apnnel hátrébb vagy sorolva, több helyen, több mérés mellett ez nyugodtan állítható, kb. voda XXL csomagja mögé. Mondhat bárki bármit ez így van. De holnap vissza is adom a netfone kártyát, egy tesztre jó volt, de nem marad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest