Hirdetés
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
őstag
nem látom, csak ezen ment itt odalakon keresztül a polemizálás, hogy majd jól fel lesznek jelentve. Felhívtam még akkor név nélkül az NMHH-t, megkérdeztem, hogy jogos-e az emelés hűség lejártával mert ellentmondásos infók vannak még az ő tájékoztatójuk és a törvény szerint is. Azt a sommás választ kaptam, hogy a szolgáltatóval egyezkedjek és ha nem az ÁSZF/törvény szerint jár el, akkor írjam meg nekik a panaszomat és majd kivizsgálják. Kösz, ezzel nem lettem előrébb.
Én ár-érték arányt nézek, mivel (elméletileg) piacgazdaságban élünk és olyan vadkapitalizmusban, ahol sajnos még mindig a felhasználó van kiszolgáltatottabb helyzetben, úgyhogy elengedtem az elvi síkot. Amíg a szolgáltatás megbízható és nekem megéri addig pont nem érdekel, hogy milyen törvényt tart be.
De ha már mindenképpen a törvényességet vizsgáljuk engem jobban érdekelne, hogy milyen adatszolgáltatási megállapodás van a netfone és a viszonylag frissen államivá vált vodafone között.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest