- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Nálam is ez volt, de "hülyének" néztetek. Mielőtt felmondtam volna az egészet az ÁSZF változás miatt, teszteltem egy Vodás feltöltőkártyás SIM-mel, hogy esetleg én vagyok e "elátkozva" a térerő problémák miatt, de nem.
2 kerületben, + lakásban is próbáltam, és mindenhol rosszabb volt a Netfone, mint a Vodafone.
Lehet, hogy Vodafone hálózatot használ, de az előzőekben már ki volt tárgyalva, hogy valószínűleg priorizál a torony, és egy "rosszabb" minőségűre engedi fel a Netfone-os számot.
Persze ez csak teória, de nálam itt gurult el a gyógyszer, plusz a BP-Nyugatmagyarországi utazgatásaim során a 0 térerőre, meg a nem létező mobilinternetre.
Ha olyan területen vagy, ahol nincs túlterhelve a Voda, és jól kiépített, egy jó alternatíva lehet a Netfone, de én sajnos nem ezt tapasztaltam, az ügyfélszolgálat meg egy különdíjat érdemelne a csodás szolgáltatása miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DDR5 Notebook 16GB / 32GB
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest